acık ögretim fakültesinde en iyi bölüm nedir hangisinin is imkanı fazladır? bilgi lütfen
Açık öğretim fakültesinde en iyi bölüm hangisidir? Hangisinin iş imkanı fazladır?

Adalet ya da sosyoloji falan değil. Eğer lisans okumayı düşünüyorsan işletme ya da kamu yönetimini seçebilirsin. Hem kolay hem de Kpss'de avantajları yüksektir. İş veren kurumların aradıkları koşullar bakımından. Yine de araştır.
bence 2 yıllık adalet yazıp 4 yıllığa dgs ile geç tabi örgün okumak istiyo musun durumun müsait mi bilemem. Ama bi engelin yoksa avukat olabilirsin kim bilir belki savcı hakim :)
bende kamu yönetimi düşünyorum. basta kamu kuruluşları olmak üzere özel veya üçüncü sektörlerde iş bulma imkanı cok. tabı bunlarla beraber biraz da torpil gerekiyor..:)
Adalet
++
Cevap
4Cevap
ben maliyedeyim.. ama şunu diyim işletme ve iktisat mezunu o kadar çok ki artık iş yerlerdinde 4 tane eleman işletme ise 2 tane elamnı farklı bölümlerden alıolar
Sosyal hizmetler okuyorum ben ve memnunum bu tercihi yaptığım için..araştırma yaparsan alım alanları da güzel..
işletme iktisat maliye kamu falan yazma iibf de olan bölümleri.hiç bişe olamassn o bölümlerden biz örgün okuduk bişe olamadk
Ben işletmeye yazıldım , ama konaklma işletme'ye yazılmayı çok istemiştim .
işletme kolaydır ama mezun çok var,maliye ya da iktisat güzel bölümler
Açıköğretimde iyi bölüm çok. Mesela işletme. Ama AÖF okuyanların genelinde bir iş yok :D
merak ettiğim bi konuydu 5puan
saol:)
adalet
sosyoloji
En İyi Cevaplar