Burada salak salak yorumlariyla nam salmış , engel listemi boylamış adam entelektuelim diyor.
Hay senin yalanını...
Eğer psikotik analizleri bilen ya da zamanında aztek ruhbanlarının yaptığı gibi hakikati araştırmaya, düşünmeye, sorgulamaya vakit ayırmış insanlar var ise bu tip insanların derdi bir kadının kendi hayatını cennete çevirmesi değil huzurlu yok olmaktır. Üniversite hayatıma başlamadan evvel kültür, sanat gibi hayatı renklendiren, özelleştiren olguların kadın erkek ilişkilerinde etkin olacağı söylenmişti.3 yıl boyunca kendimi inzivaya çektim. Bilgilenmeye çalıştım. Ama entelektüelliği zeka ile birleştirince insanın içini mutluluk huzur değil edindiği bilgiler sayesinde insanların ne kadar yapmacık ve hayattaki tek başarılarının milyonlarca sperm arasından birinci gelmek olduğunu anladım. Naçizane tavsiyem tek tip insanlardan uzak durman ki anlatığın gibi şahışlar çevrendeyse senin farkını görüp senin ile sağlıklı bir iletişim kurmaya çalışacaktır.
Cevremde yok zaten. Onun için dedim ya. Ayrıca yaş yanlış olmuş senin sanırım
Hayır yaşım doğru.
17 yaşındaki bir insanken..
Erken olgunlaşmak ya da yaşıtlarının yaptığı şeylerin gelip geçici heves olduğunu görüp farklı noktalara yönelmek hakikat bana göre. Richard Bach'ın Martı isimli bir kitabı var. Eğer okumamışsan tavsiyemdir sana.
Umarim sadece öyle sanmandan ibaret değildir.
Benlik noktamda zanlar ile yaşamamak için belkide farklı objektiflerden bakmayı düşündüğümde o kitap bana yalnız olmadığımı hissettirdi. Şiddet ile tavsiye ediyorum. Birde Kafka'nın günceleri Milena'ya mektuplarından daha etkileyicidir.
Kibar biri istiyorsun, kibarım diyorsun ama burada ki hiç kimseye kibar davranmamışsın, güzelim demişsin gizlisin, kendinle çelişiyosun resmen
Ama zeki diyebiliriz sanırım zengin koca istiyormuşsun , aaa pardon ya yanlış okumuşum onu da bu özelliklere sahip biri kesin zengindir zaten demişsin, pek zeki de sayılmazsın ozaman.. ben de dahil etrafımda bu söylediklerine uygun o kadar erkek var ki aklın şaşar ama hiç birimizde zengin değiliz, olmadı mı olmuyor.. sırf dibini düşürmek için onlardan biriyle tanışırmak isterdim seni ama senin bu ukalalığını hiç biri çekemezdi en fazla muhabbetin 5 dk olurdu onlarla sonra ne yüzüne ne başka yerine bakarlardı :) sana bu kriterlerde birini bulmakta, bulursan da elinde tutmakta bol şans ;)
Tamam kaybol şimdi
Bu yasa geldim hala ego patlaması yasayan insanlari anlamis degilim. "Güzelim, zekiyim".. cok zekiysen niye üniversiteye gecikmeli gidiyosun? Cok guzelsen niye burada boyle bir soru soruyosun diye sorarlar adama. Kendi kendinizi tatmin etmeyin, birakin baskasi ovsun.
Açıklama yapmak zorunda değilim.
Öyle biri varsa tektir ve devlet tarafından korumaya alınmalıdır.
:)))
Cevap
151Cevap
Akranlarıma göre entelektuelim sanırım. Dünya niteliklerinin kuşkusuz altında olsa da sanırım ülkemiz için iyi bir çıtadayımdır. Yakışıklı mıyım? Bana sorarsan orta. Zeki miyim? Uzatmaya gerek yok, evet. Kaba olmam gerekmeyen zamanlarda kibarımdır da. Bunları neden saydım, inan Şükretmem gereken çok şey olduğunu hatirladim.
Sevgili meselesine gelince. O işler garip işler. Yani buradaki soruları filan görünce insanın midesi bulaniyor. gerçek sevgiliyi hissetmeye çalışmak lazım. Sabahci kuşların senfonisi bunun için cok güzel bir ortam hazırlamış halihazırda.
Yine de israrciysan arayışında; umarım yanmaz, pişersin.
Bana entelektuel erkeği napicaksin örgü mü oreceksin diyor
Örülür, her şeyden biraz bilmek gerek
Nasibinde varsa o seni gelir bulur rahat ol. Nasibinde yoksa istersen ömür boyu ara bulamazsin. Ha bu arada birde senin aradigin sartlardaki erkeklerde en az kendileri kadar gelismis kariyer sahibi bayanlari tercih ediyorlar. Her universiteye gidenide zeki, güzel ve entellektuel sanmayin.
Biliyorum üniversite de bos adam çok
Bos adamlarada hakaret ettin simdi :)
Belki klasik olacak ama balık ya da başak erkeği bulacaksın 😉 duygusal yönü baskın onbir kişinin Peşinde koşturduğu bir topun sonucuna değil de ilişkinin Sonun da doğacak çocuğuma top alacak bir baba Ada'yı bulmak 😉 dikkat edeceksin burçlar önemli
Başak erkkelerini sevmem
konuşacağım her şeye aval aval bakacaklarını bilmesem inanacağım bu kızlara :D benim bir profla falan çıkmam lazım :D yaşı büyük ama onlar anlar artık beni
Yav he he
Entellektüel yazan bir adamı ciddiye alamam.
öyle erkekler genelde bir arada takılır, sen iyi bir ortam bulmalısın. sanki kızlar çok düzgün de erkekleri beğenmiyorsunuz. etrafımda bana cahil diyebilecek bir tane kız yok Allaha şükür.
Tamam
Şu konudan emin olabilirsin. Böyle insanlar var ve illa ki karşına çıkacak. Ancak senin ortaya ne koyduğun da önemli, karşılıklı birbirinize hitap etmeniz lazım :)
Görmedim hiç. Dizi filmlerde ancak..
Burada! :)
Hatta bu da sana gelsin, belki hoşuna gider... :)
Davul dengi dengine be yavrucum. Cahil erkeklerle takılıyorsan bunun nedeni bellidir :) aynı şekilde zeki, kibar, yakışıklı birini bulamıyorsanda hak etmediğin veya uyuşmadığın içindir maalesef.
Hahaha
Kibar entellektüel ve kültürlüyüm.. Ama güzellik yakışıklılık görecelidir. Bazısı bakar göremez güzelliği.
Yakışıklı olmasada olur
Var tabiki universitede her cesit insan var
Sadece secimin dogru olsun mutlu olmak bu kadar zor degil
Umarim bulurum
futbol konuşmaktan nefret ederim ama geç kaldın reserved jkfdjkd
Seninle konusacaktim aslında ama ergen gülüşü soguttu
bunu kasten yapıyorum yoksa mesaj kutusunda kuyruk olur değil mi :(((
Sıvadın. Iyiki yazmamisim. Iyi geceler.
Görüşlerimizde olabildiğine zıt zaten
o zaman hiç şansın yok zaten uza
Sıvamaya devam. :) sasirtmadin.
ahahah uzatmasan :) beynini süs olarak taşıyanlar ilgimi çekmiyor
Sdn doğuştan beyinsizsin..
Mecbursun !
Bütün erkekleri, n Muhabbeti Futboldur :)
Igrenc
hemen hemen her konu üzerinde konuşurum. ama müzikle ilgili olursa daha iyi olur :)
Güldüm
Yok ya , evlenmemize gerek yok , arkadaş olmak yeterli :Dd
Buyude gel evladim.
Hayret... "zengin" i belirtmemişsin.
Valla helal.. senin gibilerin sayısı çok az.
Sonuç olarak; asla öyle biriyle karşılaşmayacaksın.
Zengin ve cahil bir erkek olacağına eğitimli kültürlü orta halli olsun
:) Bulursun bulursun merak etme
Inan yorum
Entellektüel , nezaket kuralları bilen toplumsal ilişkilere insanlığa önem veren karşısındakine saygı duyan hanımefendiler. Onları görürsem benimde söylemek istediklerim var.
Entelektuel olacak o
entellektüelde değişir bence. Master yapmış biri bile görgüsüz olabiiir bazen. dikkat etmek lazım
Bu özellikleri ararken sende ne var? Diye sorarlar adama..
Kor musun soruda yaziyor diyede sorarlar..
Kibar öyle mi? Bence sen körsün. Hani nerde özelliklerini kanıtla. Neye göre zeki? neye göre güzelsin? Kibarlığı zaten geçtim hanımefendi siz ahlak kurallarından aciz bir insanınız.
Hayırlı sı çıkar biri umarım bol şans ne diyeyim ki
Teşekkürler
elbette hakkın vardır tabiki.. uyum önemlidir.. kafaların hayata bakışın beğenilerin uyumu.. bunun için dialog ve iletişim gereklidir.. gerisi zamann
Yok yok yok
Öyle insanlar bu sitede takilmaz ;) 2. Üni ortamında çok sağlam firlamalar vardır senin söylediğinin hepsini kapsar ve vurkac yaparlar buna bende dahilim ;) yolun açık olsun
Sen 4 olmuşun yani kendini sayma ben absent belasına soru sormaya geldim nette tesadüfen görüp :)
Git ya apaci
Apaçiymiş :) dediğine bak kezbanus
Entel erkegi ne yapacaksın yav beraber kazakmi öreceksin..
ben öyle erkek bulursam evlenmem. evlenipte adamı sıkmayayım canım benim o :D
Ulan sana eigi ben verdim 😄 kızlarımızın hepsini bu kafaya davet ediyorum 😂😂 herkes evlenecek diye bir kural yok en nihayetinde 😄😄
üstte kibar diye bir sıfat vardı ama -_- o ulan neymiş öyle? @Openureyes
İçten gelen bir sevgi sözcüğü o ama.
@Openueyes daha sevimli şeyler seçebilirsin kibarlık adına :D
hedeflerin arasinda hangi konulardan konusmak var ona gore
Her şey
Entelektüel i çık oradan sonra gel beni istemeye affagaddsd
Cevaplarini gormesem..
Benim için ks nin çöp listesindesin.
Demekki cevaplarımı beğeniyorsun. Samimiyetine güvenerek soruyorum neyimi beğenmedin?
ya da cevaplarım8 beğenmiyorsun ben anlamadım bir açıkla sana zahmet.
Begenmiyorum. Buyude gel yavrum haydi gule Güle
Tamam apla ben sana bayılıyorum zaten :p
Yakışıklı, zeki, entellektüel onlar varda.
Kibarlık pek yok ya.
Nasıl olunuyo ki o?
Kibar olmayan insandan nefret ederim
Tamam.
:)) Benimde hakkım, bende hakkım olan; Kibar , güzel , zeki ve entellektüel kızı istiyorum!
Onunla hemen evleneceğim. Cenneti yaşatırım aşkıma :)
Bulursun umarım haha
Bulurum, sıkıntı yok ;) Sende bulursun umarım :)
Ukalalık olarak düşünmeni istemem ama bu tür erkekler olarak çoktan evlendik.. Kapattılar yani bizi :)
Gennc nesil var
Sitedeki herkez uyuyormuş bu kritlerlere, vay be bir ben bu kriterlere uymuyor muşum hemen gidiyorum. :)
Aynen ya
Bana yaz diyemem kibarligim centilmenligim mani olur, ama sen genede yazabilirsun detaylari ozelden. konusuruz :D
Offf
gel ben gösterecem sana onları (valla hiç bir art niyet yok)
burada ama senden önce ben kaptım kusura bakma hayatım
@Küpido
Yav he he. Başka yerde sevişin haydi
ben bizzat öyleyim ama yakışıklımıyım bilmem orası şaibeli. diğer herşey uyuyor bana :D
Defol
A:SDA:SDA:SD:ASD
Aramayi birak bence dunyada tek bir tane vardi oda benim bir bardak su iç canim :)
Sevgili üstünden ego yapmak.. O derce eziksin yani.. vah vah
Beni anlatıyorsun hayır mısın tanışıyor muyuz :D :P
l*n git..
Aferin. Seviyemi dusuremem ben de.
Apaci.
Okumadım.
Takmadm
Kibarım yakışıklı değilim,
Zekiyim ama entelektüel değilim.
Olmaz mı?
Öl bence
Ben öyle birisiyim ama aşık olduğum bir kız var. Şansına küs :)
Ne uzuldum.
Futbolu hic sevmem hayatimda bir mac bile izlemedim ona harcicagim vakti baska seylere harcadim ama genc yasta evlenipte kendi kaleme gol atamam erkegim sonucta dimi :)
Var tabi niye olmasin ama az.
Ben oyleyim ve keske senin gibi birini bulsam ama genelde kiz muhabbetleri daha sikici
Evet
Kitap fuarlarına , resim sergilerine, müzelere gidip, kültür ve sanat gezilerine gidip denk gelebilirsin.
Doğru. Ama büyük şans olur karşılaşmam
Güzelim diyen entelektuel ve zeki biri?, çalıların arasına iyi bak egoist olamaya çalışan kibar birini görceksin.
Kendimin farkındayım. Sizr ancak Kıskanmak kalır. Alisigim dert değil
Foto bile koymamışsın neyini kıskanıcam laf sokmak için cevapladım onu bile alamak istediğin gibi anladın. Kendine gel şampiyon
nereye gıdıyorsun :) gitt geek sıtelerını bul oralarda konus sonra ne bıleyım fantazi hayal dunyası oyunlarına bak kıtapları arastır
Ne diyosun dayicim ya ne fantezisi?
Tanismamiz gerek nasil karar vermeyi dusunuyosun. benimde kriterlerim var ayrica..
3 erkek faydalı bulmuş demek gerçek entellektüeller orada saklanıyor:/
Futbolu seviyor olmasi kaba olduğu anlamina gelmez, ama şu var ki onu seninle paylaşmamasini istersin olur biter
Entelektüel derken kitap okuyan şiir seven birindenmi bahsediyorsun? Pek anlamiyorum entelektüel den ben
Zengini yazmayı unutmuşun kıyamet kopacak galiba. . 😶
Bunlar daha önemli
Buyrun yazın, biyografimi kısaca paylaşayım o halde.
Sana kanim isinmadi bir türlü
Önyargı doğru değildir, dediğim gibi bilmek istiyorsan şayet mesaj butonu.
Yapmacik geliyorsun
Ben söylediğimden, sen anladığından sorumlusun. Öyle düşünüyorsan öyledir.
Tamam
Kibar , güzel , zeki ve entelektuel isen cahiller ile nasıl takılıyorsun
Çevrem böyle. Sevgilimi seviyordum ama adam cahil. Universitede ama eline kitap almaz
Üniversite okuyan cahil bir sevgilim vardı. Oyyle yabi orası
zeki ve entellektüel insanlar delimsi olurlar genelde :D
Entelektuel olacak o
Hayır entelektüel olucak
Aradığınız kişiye şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz :D
Bulsam çalana kadar denerimde yok. Bosa efor
Gayler arar bekle
Arasın * salladım numarayı öok da skmdeydi :D
ne verceksin de ne istiyosun hak ettin mi derler adama...
Soruyu okusaydin keşke. Peh!
okudum... cenneti ona yaşatırım demişsin...
sana göre cennet ona göre cehennemse..
bir mühendis ile konuşuyosun spesifik konu belirtmezseniz küçük hanım sorularla karşılaşırsınız..
keşke beni anlaya bilseydiniz...
bakın: daha şimdiden yargılayan anlamadan peh diyerek suçlayan bir yapınız var... bu tavırlarla mı cenneti yaşatıcaksınız...
zira konuşmadan önce lutfen dikkatli olalım...
Çevrem boş beleş muhendis kaynıyor. 250 pauana mühendislik okunuyor bu neyin kafası?
Mühendisle konuşuyormuşum... Bak bak!
:) bu lafından sonra her sözüm kendimi övmeye götürcek...
benim de çevremde mühendis dolu hiç biri de boş beleş değil...
çevresi kendisidir kişinin diyenler boşa dememiştir...
benim başka diyceğim yok sayın bayan...
Sensin bayan.
:) şaka o kadar da olamazsın ya...
konuyu sabote etmek için... bu mu cevabn...
şimdi anladım çevrende neden boş mühendisler var...
artık ben kaçtım onlardan biri olamam...
iii aşamlar rica edicem yazma daha bana bişi...
güya saygı duyduk bayan dedik...
cinsiyetimizle dalga geçiyo laf sokarak hemde...
ayıp diyorum...
Tamam arkadaşım susacak misin?
Burada bulamazsın hepsi leş^^
Genelleme yapmayalım lütfen hanımefendi :)
Buradan bahsetmiyorum zaten.
Şöyle diyeyim yakışıklı seçeneğini çıkarırsak ben Varım hanımefendi
r&b dinleyen evcil. :D sana skypede gitar çalacak birisini istiyorsan doğru adrestesin kasdşlas :D
Fazla iyiyi istemek yalnız ölmeyi gerektirir gibi... Gerek yok.
Öyle erkekler sindiriliyor 10 kere soru sordum bana kitap önerin diye bir tane yorum yapan olmadı. sorduğum çoğu soru kültür/sanat bir tane cevap yok. benim gibiler evde kalacak :)
Buradakiler ne anlar
evet çok büyük bir kısmı cahil bence her anlamda... sen tanıdığımız bir yüz müsün çok iddialısın da ^^
Öyledim evet.
çıksana gizliden
Biz türkler kendi milletimizi aşşağılamayı ne kadar severiz belkide en büyük cahilliğimiz budur
Ne alaka şimdi
Buradaki erkekleri inanin bir tarafima takmiyorum demis o alaka
Evet bu sitedekileri takmiyorum.
sence bu akşam Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonucu ne olur?
3 1 fener
sırf erkeklerden 113 cevap yuh anasını avradını satayım
Az bile
Ahanda beni arayan biri cikti hem caholuk hemde entelluluk te biraz var yakisiksiz da degilik eksik yok fazlam vat arada ot icik bena raziysan gel bir sohbet edek etkilemek konusundade iyidirimdir
Turkce 2 almisim karnede ama hoca bana takmistir benim hakım 4 tur
l*n git...
Bu kadar kalp kirici olamaz bir insan
Bizde cenneti yasamk istiyoruz biraz adalet ))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar