Artık onu unutmak ve vazgeçmek istiyorum.

Ben sınıf arkadaşıma aşık oldum ama artık saçma sapan oyunlardan bıktım.Bakışmalar kıskandırmalar falan.Bugün vazgeçtim diyorum yarın ona bakmıcam o artık yok benim için diyorum ama sabah onu gördüğüm bana baktığı an verdiğim sözü unutuyorum.Ona karşı birşeyler hissedeceğimden korkuyordum ve sonunda galiba ona aşık oldum.Ama artık onun aşkını hiç birşeyini istemiyorum.Nasıl davranacağımı bilmiyorum.Bitsin istiyorum karşılık vermemek istiyorum.Bu ne biçim bir askmış böyle.Böyle yanlış nasıl yapabildim annlamıyorum ama ne yazıkki insan.kime aşık olacağına karar veremiyor.Onu her gün görüyorum ve çok zorluk çekiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya beni sevdiginden bile emin degilim.Kavgaliyiz onunla.En yakin erkek arkadasimi yanimda oturmaya izin vermiyordu onunla cok konustugumu söyluyordu bende kizdim biraz.Sonra kac haftadir konusmuyoruz sonra oda 1-2gun sinifta kizlardan biriyle yakinlik etti.Onun yaninda oturmaya basladi kiz bana bir sey sordugunda ise beni görmuyormus gibi bir tek o kiza bakiyormus gibi yapti.Ders bitikten sonra ben belli etmemeye calistim ama biraz uzuldum sonra onun arkamdan beni izledigini gördum.
Güncellemeler
+1 yıl
Derste bazen gizli gizli bana bakiyor bende ona baktigim zaman hemen gözlerini kaciriyor ilgilenmiyormus gibi yapiyor.Birde bunun sinifta bir kac tane takildigi arkadasi var.Onlardan biri benden hic hoslanmaz bazen kesin cocugu bir sekilde bana karsi etkiliyor diye dusunuyorum ve cok uzuluyorum.Iyi olmus kurtulmussun kafana takma falan diyordur.
Artık onu unutmak ve vazgeçmek istiyorum.