Bana aşık olsun istiyorum :'(

bu sene sınıfıma gelen yeni bi çocuk var çocuğu ilk gördüğümden beri fena hoşlandım, bildiğiniz ilk görüşte aşk. çocuk anlayışlı iyi biri kro iğrenç odun bi erkek değiil<3 çocukla çok yakın olmak istiyorum ve tabi ki de o da benim gibi hissetsin istiyorum :(( ne yapmalıyım? çocukla konuşamıyorum bile yani nasıl başlasam ne desem bilmiyorum böyle şeylere çok dikkat eden biriyim ondan hoşlandığımı anladığı an yıkılırım zaten ders sırasında bakıyorum arada o da bana niye bakıyo diye dönüp bakıyo hemen çeviriyorum kafamı. bu arada sınıfta benden hoşlanan bi çocuk var ve ikisi kankalar :/ hoşlandığım çocukla artık yakın olmak istiyorum ama tabi ki de kendi kendine olmuyor bişeyler yapmam lazım ama ne nasıl bilemiyorum face'de merhaba yazmak istiyorum ama söylediğim gibi çok dikkatli biriyim ve ben de o cesaret yok bu konuda çok takıntılıyım küçücük detaylara bile ondan hoşlandığımı kesinlikle anlamamalı çok utangacım off :((((((((( lütfen tavsiye verin.. arkadaşlarımın dediğine göre şansları hiçbir zaman değerlendirmeyen biriyim ve sanırım haklılar çünkü bugün arkadaşlarımdan biri onun ve arkadaşlarının yanındaydı ve ben de arkadaşımı arıyodum onları beraber görünce utançtan kaçtım hemen :'(
Güncellemeler
+1 yıl
birisi ozetlememi istemicocuga asigim ve cocukla yakinlasmak istiyorum ama nasil bilmiyorum. mesela face'den merhaba yazasim geliyor ama korkuyorum anlar diye, biseyler yapmam lazim mesela derste yanima oturmasini falan saglamaliyim ama mantikli bisy olsun. derslerde bilerek yalniz oturuyorum ve dua ediyorum cocuk arkadaslariyla cok konussun ve onun baska biyere oturmasini soylesin ve oturacagi yer benim yanim olsun diye <33
Güncellemeler
+1 yıl
OZET: cocuga asigim ve cocukla yakinlasmak istiyorum ama nasil bilmiyorum. mesela face'den merhaba yazasim geliyor ama korkuyorum anlar diye, biseyler yapmam lazim mesela derste yanima oturmasini falan saglamaliyim ama mantikli bisy olsun. derslerde bilerek yalniz oturuyorum ve dua ediyorum cocuk arkadaslariyla cok konussun ve onun baska biyere oturmasini soylesin ve oturacagi yer benim yanim olsun diye <33
Bana aşık olsun istiyorum :'(