Kızlar ilgisizlikten mi hoşlanırlar, yoksa ilgiden mi?

Bir kız var 5 senedir seviyorum beni 3 kere reddetti bu sefer de okumaya gitti il dışına hemen yeni bir sevgili buldu,konuşma sırasında 3 harfli son günlerin meşhur küfürünü yazdım a..m...k olanını kız bana kızdı etti bende tam 1 haftadır birşey yazmıyorum o da yazmıyor sonuçta sevgilisi var unutmam lazım,ama bu kız da beni sevdi zamanında benden hareket bekledi ama ben atmayınca başka kapılara gitti,kız benimle sevgilisiyle etmediği muhabbetleri ediyor,ilgileniyor ama son zamanlarında ben bir şey yazmayınca o da yazmıyor ben de inadına yazmıyorum...5 senedir sevdim gitti 5 ay önce tanıştığı birine sözde aşık oldu.Belki gerçekten aşıktır ama bilemiyorum ne olacak benim durumum...
Güncellemeler
+1 yıl
+ asıl bombayı patlatayım : KIZ BENİ KISKANIYOR ! Açıkça belli etmiyor ama hissediliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
NOT: Kız her bayramda özel günde mesaj atar eğer aramız çok soğuksa bile ben atmam hayatta sadece cevap veririm.Cevap atmadığımda da zaten söyler belirtir kırıldığını.

-Diğer normal arkadaşlarından kesinlikle farklı bir konumda olduğumu hissediyorum laflarıyla ilgisiyle.Hatta ve hatta sevgilisinden bile yüksekte görüyorum kendimi.

Ama bir küfür ettim diye bana demediğini bırakmadı mesajlarıma neden yazmadın deyince hatanı anlamışsındır gibi bir kelime söyledi ve ben daha da yazmadım bir haftdr
Kızlar ilgisizlikten mi hoşlanırlar, yoksa ilgiden mi?