Tesettürü cazibe için kullanmayı düşünüyorsan eğer, tamam sıkıntı yok erkeklere uyar büyük ihtimal ama tesettürü cazibe icin kullanan kadınlara bir hadisi serif diyor ki, cennetin kokusunu 500 kilometre ilerden bile alamayacaklar... He maksadın bu değilde yanlış ifade ettiysen kendini yani karşı cinsinin fikri icin sormuyorsan bence kapan, doğru yolda olduğunu bilirsin hem ama kafaya türban göte daracık pantolon... Hic bulaşma öyleyse.
04 Yorumla
Soran+1 yılTam yapacagima inlandigim an yapicam AMA bole dusuncem var
Soran+1 yılYani kapanma dusuncem
En İyi Cevaplar
soyle soyleyeyım konu anlasılsın.. hersey ama ıstısnasız hersey aynı ıse benım ıcın tesetturlu olan bır adım ondedır.. ama oyle olsun boyle olsun dıye bır saplantım yok.. kalp ahlak beyın becerı gıbı daha onemlı kıstaslar var..
43 Yorumla
Soran+1 yılBecerikli degilim :)
- +1 yıl
+ dedim üstad haklı , devir kötü :)
+1 yılHerkesin kültür bakışı başka. Kimi öyle sever kimi böyle. Burdan kapalı kızları melek gibi gören erkeklere sesleniyorum. O işler öyle olmuyor işte. Kalbi temiz olmalı iki parça beze bakmaz o işler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkardeşim sen kapanmayı düşünüyorsan bunu erkekler beğenirmi diye değil de inancın için istediğin için yapmalısın. yanlış mıyım?
26 Yorumla- +1 yıl
Lafı agzimdan aldin.
Erkekler için değil kendin için yapmalısın bunu pembeli !!! - +1 yıl
bugün gördüğüm tek mantıklı cevap
Soran+1 yılDogru tabikide Ben erkeklerin bakis acisini merak ettim
Cevap sahibi+1 yılneticede kapalı olan bayanlarda evleniyorlar demekki beğeniliyorlar. sanırım senin merakın daha mı çok beğeniliyor ya da önemseniyormu kapalı olunması?
Soran+1 yılEvt yanlis sordum :)
Cevap sahibi+1 yılGüncelleme yapabilirsin sorunun altinda 😊
iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılBen açık olsun istiyorum.. artık kapalilar daha çok dikkat çekmeye başladı
www.pembeportakal.com/.../...lbise-Modelleri-2.jpg31 Yorumla- +1 yıl
bunlar kapalı çıplaklar kardeşim
Bunu senden hoşlanmaları içinmi yapacaksın? Yani bu şekilde senden hoşlanmadıklarını mı düşünüyorsun? Yoksa eğer kapanırsam erkeklerin bana ilgisi azalır diyemi çekiniyorsun? Her iki durumdan da hoşlanan erkekde var hoşlanmayan da. Yani genel bişey söylemek zor sorunun cevabı için.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bakis acisinizi merak ettim
+1 yılKapanmak istiyorsan Allah için kapan. O beğenir mi şu beğenir miyle olmaz bu işler.
Ne yani erkekler beğenmeseler kapanmayacak mısın
Lütfen başörtünün hakkını veremeyecek olanlar kapanmasın31 YorumlaKapanmak istiyorsan bu işin erbabı bir hocahanıma gidip bu işin ayrıntılarını usulünü edebi öğreneceksin. hoşlanma mevzuna gelirsek Gerçek manada kapalı insanlar ulaşılmaz olmalıdır. Elbet hoşlanılır ve evlenecek kız olarak bakılırlar. Ama cazibe olarak tesettür giyilirse peygamber efendimizin bahsettiği giyinmiş çıplaklardır ki helak olurlar onlar demişdir VESSELAM
00 YorumlaVardır heralde seven. Ben Cumhuriyet kadını seviyorum mesela. Başıda zihnide açık seviyorum. Türk geleneklerine uygun bayanlar seviyorum. Ama türbanlı sevende vardır elbet
07 Yorumla
Soran+1 yılFarkli bak is acisi
- +1 yıl
Evet Türk gelnekleri. Bizde kapanma türban şeklinde değildir. Nerden buldularsa bilmiyorum o garip kapanma şeklinş ama bizimle alakası yok. Bizdede başına örtü örten bayan vardır ama bu şekilde değil. Bu garip kapanma şekli sanırım kara peçe takamayanlara alternetif olarak üretildi. Yanş bizle alakası olmayan özenti bir kapanma şekli. @Khepera kardeşim
- +1 yıl
@kulhanbeyi19 dallama sen ve seni bu topluma yetiştireenlerdir terbiyesizlik yapma. Türk tarihini bilmeden konuşma pis yobaz
- +1 yıl
Salkmisin l*n sen kapanma sekki farkli olunca kapanma sayilmiomu. Yuzyillardur islamiyetle yasayan tipkumun gelenegi acik olmak olabilirni embesil çağdaş seniiiii
Soran+1 yılBakin dovusmeyin doferim hepinizi :)
- +1 yıl
Arap ülkeleri orda bilader gidin orda yaşayın benim ülkemin düzenini bozmayın. Ne batıya ne doğuya yenilmeden bu ülkeyi kendi örf ve adetleriyle yaşatmak için elimizden geleni yapıcaz. Senin gibilerlede savaşarak. Kız bir soru sormuş daha fazla kirletme cevabımı. Özelden ya ordan tartışalım. Hakaretlerinide kendine kendi ailene sakla
Ilerde tesetturlu bir es istiyorum Allah hayirlisini versin tabiki... belki acik olurda ona dogruyo gosterip kapanmasina vesile olurum.
113 Yorumla
Soran+1 yılIns
Soran+1 yılBilmiorum kafam karisik oldugundan kapanamadim
Soran+1 yılbir an karar veriorum yapicam diye sonra Korkuorum yapamiorum AMA hep Aklimin bir kenarinda
Soran+1 yılArtik ins kismet olur sagaol. Asil Korkum kapanipta hala belkide acikkkeen yaptiklarimi yapmak istemiorum
Soran+1 yılNasi davranmam gerektigini biliorum AMA uyubilicrgime emin degilim
Soran+1 yılFlort etmek o done me alisabilmek ne Bilim say say cok bar :)
Soran+1 yılAlemsin o doneme dedim
+1 yılHoşlanmak eğer görüntüyle olacaksa olmasın zaten... Bence hoşlanabilmek sevebilmek için nasıl göründüğünden çok nasıl düşündüğü önemli.. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan bu :)
- +1 yıl
Haklısın.. Beni tanımıyorsun çünkü :)
erkeğinden erkeğine değişir o iş 5 parmağın beşi de bir değil benim görüşümü soracak olursan kapalı bir sıfır önde ayriyeten bunu erkekler için değil Allah için yapmalısın
03 Yorumla
Soran+1 yılTabikide yaparsam Allah icin yapicam Ben onde ya da geride anlaminda sormadim bakis acisini merak ettim.
Soran+1 yılAnladim galiba :)
+1 yılkız edepli kız gibisi var mı... beklediğin hata...
iffet mahsunluk mahcupluk efendilik yerini bilmek başkasına değil eşine tüm güzelliğini saklayandır bence muhteşem olan...
diğerleri hakkında ne mi düşünüyorum... fkir yürütmem :)06 Yorumla
Soran+1 yılHalklisin her gun dusunuorum bunu sanki acik geezer ken Vicdan Azabi cekiorum AMA bir turlude yapamadim artik kismet
- +1 yıl
dert etme gönlüne ışık saçan Allah vaktinde de yardım eder...
unutma elmanın kabuğu soyukken kararır... insanın gönlüde mahremi açıkken...
o yüzden elma ilk soyulduğunda bembeyaz lezzetli ve göz alıcıdır...
ancak azcık beklese hemmen kararır...
Allah yardımcın olsun kız kardeşim...
Soran+1 yılSagaol tskler :)
- +1 yıl
ne demek işine yarasın da :)
Soran+1 yılBakicaz artik dusunce var AMA icat yok Anlican:)
- +1 yıl
zamanla :)
Ben tesettürlü bir insanla birlikte olamam açıkçası. Beğenmiyor muyum? Tabiki de bazen baktığımda çok güzel olanı da var, çirkin olanı da. Ancak anlaşabileceğim kafa yapısına sahip mi? Maalesef hayır.
00 YorumlaBenim için fark etmez. Yeter ki aklı örtülü olmasın...
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkeğin kapalı karısıda sevgiliside olsa gözü hep açık kızlarda yolda yanyana yürüyosnuz yanınızdan açık bir kız geçti ona baksa düşün. yani kıskanırım şahsen bakmıyolarda değil bakan çok
02 Yorumla
Soran+1 yılDunyada o zaman kimse evil kalmazdi bakmak var bakmak var yani
Cevap sahibi+1 yılçevremde çk gördüm canm söylüyorm sadece herkezn kendi hayatı sen bilirsn
+1 yılTesettür erkekler hoşlanır mı şeklinde bir soruya bağlanıyorsa henüz zamanı gelmemiş demektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece bakis acisini merak ettim
Tabii ki hoşlanabilirler. Ama artı puan getireceğini sanmıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabikide getirmemeli sonucta inanc icin yapiorsun AMA erkeklerin bakis acisini merak etmistim
Soran+1 yılYani
+1 yılbazısına kapalı açık kara çarşaflı farketmez be nefes alsın yeter diyolar :) ama kapanacaksan içinden geldiği için kapan başkası dedi diye değil
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi icime geldiki dusunuorum
- +1 yıl
tercih senin herkesin saygı duyması gerekli
+1 yılKapalı Olmak Allahın Emrine Uygun Hareket Etmek Demek.
Kendini Bir Günahtan Kurtarmak Demek.
Ama Kapalı Olmak Mükemmelsin Anlamına da Gelmez, Kişilik Karakter Ayrı Bir Olay.01 Yorumla
Soran+1 yılKatiliorum
+1 yılHoslanır ama gercek anlamda tesetturluden alti kaval ustu sishane olan turdekilerden degil
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevecek sevmeyecek diye kapancaksan hiç kapanma
01 Yorumla
Soran+1 yılNe Alaka tabikide Allah icin yapmaya calisiorum AMA nasip olmadi. Bide merak ettim erkeklerin bakis acisini.
Kapanmayı Allah Rızası İçin Düşünüyorsan , Aklına Erkeklerin Beğenirmi Beğenmez mi Sorusu Neden geldi Anlamadım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNe Bilim ya her sey gelior sorguluorum
Soran+1 yılIste ondan hala kapanamadin yaparsam tam yapmak istiorum hakkini vererek
Farketmez gönül meselesi ama şöyle birseyde var bas kapali gt acik altta daracik pantolonlar taytlar felan bir tesetturluye hic yakismiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılOle olmam ins
Herkes tarzı başka tabii ama büyük kültürel çatışma yaşayacağımdan dolayı yapamam herhalde kimsenin günahını almak olmasın.
00 YorumlaSen kapanma boşver Allah için değilde erkek için kapanıyorsan
24 Yorumla
Soran+1 yılYa bir defa kapanmadim bole bir dusunce var kalbimde sadece bakis acisinizi merak ettim neden bu on yargi?
- +1 yıl
Gerçekten aynısını yazmak için girmiştim soruya
Soran+1 yılDemekki emin degilim
+1 yılYapmamana engel nedir. Kendiji hazir hissetmiyor musun. Cvbina gelince evet yeterki adabinca ortunsun yok alti tayt kot ustu esarp olmuyor kanimca deilse hic kapanma. Benim icin farketmez mesela
00 YorumlaEger kapanmak tam manasiyla oluyorsa hoslanirim elbette. Ama kapanma adi altinda farkli sekillere farkli hallere burunulurse buna karsiyim. Yani Allah icin kapanmalisin vesselam.
00 Yorumla
+1 yılBırak erkekleri falan bunu kendin için yapmalısın. Yarın birgün kimse begenmezse açılacak mısın yani !!! Seni beğenen öyle de beğenir
03 Yorumla
Soran+1 yılTabikide kapanmadim daha hen
- +1 yıl
Anlıyorum ama soru biraz saçma. Beğenilirse kapanacam beğenmezlerse kapanmam edası var.
Soran+1 yılYok canım soru yanlis anlasildi o zaman bu zamana kadar coktan kapanirdim
Kapanacaksan birine kendini beğendirmek için değil, Rabbine beğendirmek için kapan
00 Yorumla
+1 yılNıyetınız belli zaten bas kapatmayla olmuyo o ısler ıste.
11 Yorumla
Soran+1 yılBuda bir adim
+1 yılAçık tercih ama, kapalı da olabilir neden olmasın...
01 Yorumla
Soran+1 yılKismet
+1 yılTesetturlu olmanin bir avantaji yok. Mantikli sorular sormalisin
12 Yorumla
Soran+1 yılAvantaj anlaminda degil valid acisi olarak
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtmez kapalı daha hoş olur ne güzel kimse görmeyecek sevdiğimi.
11 Yorumla
Soran+1 yılIns
- Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılModaya uyup kapatacaksa yani kapalı çıplaklardan olacaksa hiç kapanmasın daha iyi
00 Yorumla Önemli olan senin niyetin, ne amacla kapandığın.
Kapalı kızlar hosuma gider, ama karacarşaflılar değil.00 Yorumlahoşlanır tabi ben bazılarını çok alımlı bile buluyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHm anladim
Soran+1 yılBunu sen bilemezsin
+1 yılBizim için kapanmana gerek yok. Bazı erkekler kapalı tercih eder, bazıları açık.
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin icin kapansaydim coktan yapardim AMA bakis acidin izin merak ettim
- +1 yıl
Evet, peki nasil bir sonuca ulaştınız?
kapalı acık farketmez kızım. çok gördük açığını da kapalısını da bunun pek önemi yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTabikide AMA Kalbi guzel tesetturlulerden bahsediorum
+1 yılşahsen ben hoşlanmam ama hoşlanana ve kapanan kızlara her zaman sayğı duyarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılDuycan tabe
Onemli olan niyetir erkekler begenmiyor diyen kapanmiyacanmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldindar erkekler hoşlanır. birde tesettür fantazisi yapan sapıklar var onları boşver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Hoşlanırım tabiki yüzleri onların daha pürüssüs geliyor
00 YorumlaYa sen kapan seninde bir begenenin olur bir iznillah.
01 Yorumla
+1 yıltabiki tesettürlü kızlardan hoşlananlar var. tesettür kızlara ayrı bir yakışır
00 YorumlaErkeklere göre mi kapanıcaksın. Tövbe yarebbim ya
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
çıplak kapalılardan olma da kapan kapanacaksan
00 Yorumla
+1 yılRuhu kapalı olsun. :-)
00 Yorumla
+1 yılbenim için önemli olan güzel yemek yapması :DD
02 Yorumla
Soran+1 yılAc Kaldin o zaman
- +1 yıl
neden :(
+1 yılhoşlanır tabi ki de neden hoşlanmasınlar?
00 YorumlaKapalılarda kız niye hoşlanmasınlar
00 Yorumla
+1 yılErkekler namuslu, aklı başında kızlardan hoşlanır.
00 YorumlaErkekler için kapanan bir kızcağız.
11 Yorumla
Soran+1 yılKapanmadin
Allah hoşlansın s. ktiret erkekleri
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. insanlardan hoslaniyorum ben
00 Yorumla
+1 yılErkekler için kapanmayacaksin herhalde dimi?
03 Yorumla
Soran+1 yılYaw soruyu yanlis sekil sordum galiba herkes yanlis Anlior. Ben bakis acisinizi merak ettim o kadar
- +1 yıl
Ben kapalı kadınları daha çok seviyorum saygı duyuyorum oldu mu boyle
Soran+1 yılOldu :)
+1 yılKapan. Hoslanmasak bile kapan. Dogruyu yap
02 Yorumla
Soran+1 yılIns AMA ne zaman kismet olur bilmiorum
- +1 yıl
Hemen
+1 yılhayırlısı ne ise o olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılIns
+1 yılbnım tarzım degıller ama sayg duyarm görunce..
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkese duymalisin
- +1 yıl
bn ne dıyorm sn ne dıyosn allasen gıt uyu ya.)
Canin nasil istiyorsa oyle yasa
02 Yorumla
Soran+1 yılTabikide
Kesinlikle dönüp yüzüne bakmam.
00 Yorumla
+1 yılOnlarda kız değilmi bakış açım bu yavru.
00 Yorumlaben hoşlanmam ama hoşlanan vardır elbet
10 Yorumla
+1 yılErkek için kapalı veyahut açık farketmez.
20 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat