bayanlar bir erkeğin sizi öpmesini nasıl sağlarsınız ? erkekler siz nasıl hangi koşulda bi kızı öpersiniz?
Nasıl olucak bu ?????
Nasıl olucak bu ?????
Detaylı açıklama yapayim... İlk önce sevgilimi sosyal baskının minimum olduğu bir ortama götürürüm.. İşin en güzel tarafı bu duyguları yaşayabilmek için, hiçbirini o anda düşünmek zorunda değilsin. Zaten bilmemesi daha iyidir sürpriz olması için... İkinci önemli nokta kız ile fiziksel yakınlık kurmaya başlamış olmamdır.. Şimdi kızla, tenha bir kafede yan yana oturuyoruz, ve birbirimize bakarak konuşmaya devam ediyoruz. Artık hem o seni, sende onu yakından tanıyorsun ve bu yüzden ikimizde rahatız. Birbirimize yakın oturuyoruz, hatta birbirimizin sıcaklığını hissediyoruz. Derken sohbet sırasında ben, onun gözlerine bakıyorum ve hafifçe gülümsüyorum. Sonrada hiç düşünmeden sevdiğimin dudaklarına doğru yöneliyorum... Oda bana geliyor ve öpüşmeye başlıyoruz...
romantik film seyrederken tam tepişme sahnesinde birbirimize bakarız ve filmlerdeki gibi yavaşyavaş yakınlaşarak muck muck
Cevap
16Cevap
Horoz bey'e sormuşlar; Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan çıkar?
Horoz bey; ben si.. giderim gerisine karışmam demiş.
Ben her koşulda öperim. yeter ki bana öpücük verecek bir bayan bulayım ve hoşuma giden bir bayan olsun, gerisine karışmam. :)
özel bir çaba sarf etmene gerek yok. her erkek hazır kıt-a bekler o fırsatı
Hazır olduğunda direk bir anda sarılır öpmeye başlarım :)))))))))))
erkekler bile bunu hiç düşünmemişti biraz zaman ver
sevdiceğimse kasman öğer dururum dururum he başka türlüyse bilmem
başka türlü malesef
hmm
telefon joker hakkimi kullanabilir miyim?
lisede ki biyoloji ogretmenimi aramak istiyorum
tabııı .d
Karşısına geç masumca bak ona ihtiyacın olduğunu belli eder se kilde %99 garantili opulursun
Tek kelime Ellerini göğüslerime atıp tahrik edercesine gözlerime baktığı an yapışırım.
koşul kefil aramıyorum dosta masrafını sıfıra indirdim.
illa erkek mi öpmek zorunda sevgilinse zaten istediğin an öpersin o da seni öper.
sevgili yolundayız ama değiliz kesin bişey yok
önce sevgili olun gerisi gelir zaten. ama anlık şeyler bunlar önceden bi plan program yapılmaz.
romantik bir film izlerken olabilir
Öpüsme , Planlanmaz sadece zamanla alakali olay.
her koşulda öpebilirim ;))
o anki atmosfere bağlı
nasıl ?
Havada karada denizde her türlü :D
bunu onun düşünmesi gerekmez miydi
kafanı omzuna koy işe yarar belki:)
Nasıl bir sevgilin varmış.
Müsait olan her ortamda öperimmm :):)
hayırdır..:d
Öp beni derse.
En İyi Cevaplar