Beyler sevişirken neye dikkat etmek lazım? Yani mesela siz erkekler kadınlarla sevişirken orasını burasını karnını boynunu yalayıp öpüyorsunuz. Ama biz kadınlar ne yapabiliriz? Oral yaparız boyun yalayabiliriz vsvs ama başka? Yani bi erkekle nasıl sevişmek lazım? Nasıl onu mutlu edebiliriz bu konuda? Umarım saygı çercevesi içinde cevap alırım...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
*İlk ve en önemlisi istekli olman. İstekli olduğunu da göstermen.
*Sarılıyken o söylemeden penisi avuçla. Özellikle söylenmeden yapılması daha değerli.
*Oral yaparken yine çok iştahlı görünmelisin.
*İlişkiye girerken iyice sarıl. Vücudunu değdirebildiğin kadar çok değdir.
*İlişki sonrasına mutlaka içine bir yere boşalmalı. Ya vajina içine ya da ağzına. Sevmiyorsan yapma ama ağzına boşaldığında yutman erkekte bir gurur duygusu uyandırır ve çok hoşuna gider.
Tabi bunlar sana saygılı olduğundan eminsen geçerli. Yoksa bazı maddeler olumsuz etki yaratabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında pek fazla bir şey yapmanıza gerek yok erkek oranızı buranızı karıştırırken sizde karşılık olarak istekli istekli el kol hareketleri ile abartısız inlemelerle kendinize has hareketlerinizle istekli olduğunuzu gösterirseniz karşınızdaki size daha fazla yakınlaşacak
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben iniyorum istemsizce hemde. Ama bazen bi bakıyorum çok fazla ses çıkıyor benden. O da kötü hissettiriyor beni. Karşımdaki rol sanacak diye korkuyorum. Hatta bir sevgilim ben hem acıdan hem de zevkten inlerken istekli bi şekilde taklit etti beni:D kötü hissettim
Cevap sahibi+1 yılYani bir erkek bir kadını ya da bir kadın bir erkeği tam olarak tanıyıp anlaması uzun yıllar alır onun için insan kim olursa olsun partnerinin halinden iyi anlayıp zevk almaktan önce zevk vermesini iyi bilmeliki zevkli bir ilişki olsun yani bir zevk aldı biri zevk almadı zevkli bir ilişki oldu denmez,,,,,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılSpor yapiyorsa baklava dan bi serbet al bide misyonerde bel gamzesinin odugu yerden kendine doru bastira bilirsin
00 Yorumla Oral seviyorum ama tiksinc bulduğum için yaptırmam
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin başak burcu musun
Ellerin ile isteğini yönlendirebilirsin ya da iletebilirsin.
Örneğin; kendine oral yapıldığında saçları okşayıp vb durum gibi.
Sevişmeye başlamadan önce öpüşmeye başlayıp , kıyafetleri çıkar gibisinden başlangıç girişleri gi i00 YorumlaErotik cümleler kurabilirsin ve öpüp yalayabilirsin yüzünü yanağını dudağını boynunu falan
00 Yorumla
+1 yılİnleme argo oral ve aşırı istekli olma mesela bazı kadınlar erkeği becerir o derece yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutlu etmek istemen yeter zaten knk orl yter t. ssklarina orl ceksen mutluluktan ucar bence
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani en farkli mutlu etme yontemi bu olur knk hafif sert yap elinle tokat at hafifce sonra em orayi oraya odaklan bak sana asik olmassa ne olayjm😀
Cevap sahibi+1 yılAradada yukariya cik bas ksminida em ☺
Soran+1 yılSağol kankimm deniyicem
Gizli Üye(18-24)+1 yılVücudunu op göğsünü falan sonra ellerini sırtında göğsünde gezdir ayni seyler nerdeyse sizinkiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPozisyonlar, hareketler, sesler, beklemeler, bir sürü etken var hazzı artıran
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGelip giderken iki elinle kalcalarını avuçla inanılmaz zevk alacak bundan
00 Yorumla
+1 yılher yerini yalayıp öpüyoruz sende oyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİliskiye girmeyi mi düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılKucakta twerk 👌
00 Yorumla
+1 yılSevişme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBedenini iyi kullanmalısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında