sizce hafif göbekli erkek bir karizma sebebimidir ?
sizce hafif göbekli erkek bir karizma sebebimidir ?
göbekli sevgili olmazmı ..
kızlar, arkadaşlar, hemcinslerim, göbek ne zaman çekici bir unsur oldu yahu?
soran arkadaşım ben sevmiyorum, o ne be hafif göbeğin neresi karizma? -karizma göbeğimde peh peh peh. o zaman ata demirer de karizmatik olsun, şahan gökbakar? hepsi sempatik, şempaze gibi adamlar.
erkek dediğin atletik olacak, atılacak, esnek olacak, hareketli olacak, adama yandan bakıyosun, yakışıklı, ama öne doğru bir eğim var. aha gitti, o ne öyle emekli dede göbeği. en az 10 yaş yaşlı gösteriyor. bi de der ki, ben evlenince her yıl en az 10 kilo alırım, tip bunu diyor.
bi kere giydiklerin yakışmaz zaten..
göbeğe hayır.
şahandakine hafif göbek diyosan ben sana ne diyimki
Ata Demirer iyi kilo verdi ama hakkını yememek lazım. Şahan zaten hepten kontak, o kadar sempatik yüzü var o kiloyla dolaşmaktan çekinmiyor. Benim eski halime kıyasla yanımda Şahanda, Atada sıfır çekerdi :))
Hafif göbek ve popo olucak,zayıf erkek sevmem.
İngiliz tarzı obezler, çok abes oluyor...
Buyur?
Bacak kısımları ince, tüm yağlanma göbek bölgesinde toplanan insanlara ingiliz tarzı obez deniyor... Böyle çok kötü oluyor bence, diğer türlü komple kilolu olursa olabilir...
Ben sadece göbek bölgesinden bahsettim tamamen ele almadım ki.Açıklık getireyim yapılı erkek severim yani.
Kimse kendini kandırmasın...
Göbekli erkeği kimse sevmez!
Ha ama kabul edilebilirmi bazıları eder bazıları etmez bu tercih ve terazideki diğer etkenlerin meselesi...
Adam göbekli ama karizma bir duruşu vardır tercih sebebidir
Adam göbekli parası vardır, gözleri renklidir ,yüzü iyidir, omuzları geniştir bunların hepsi etikler bu durumu :)
Malzeme bu benim gibi göbekli erkek seven birini bulsam hemen evlenicem 😀😀

Cevap
9Cevap
bence abartılı olmamak koşuluyla kesinlikle göbekli olmalı. kadının kalçalısı erkeğin göbeklisi demişler :)
sonuna kadar destekçinim kırmızıojelikız +1
teşekkürler hırcınçocuk. soru sahibi eksilemiş beni nedenini anlıyamadım.
peki. pardon ya yeni üye olduğumdan henüz alışamadım. kusuruma bakma. neyse göbek iyidir :)
Makarnanın salçalısı :))))))))))))))))))))))))))
var tabii ekleme ben yaptım :D
seven insan için ha göbekli ha göbeksiz ne fark eder=) seviyorsam böyle ufak şeylere takılmam. göbekliyse ona göbek yakışır değilse öyle güzeldir o=)
çok zayıf erkekleri hiç sevmem. şişman ve göbekli erkek de sevmem. biraz göbek varsa sorun olmaz ama.
+1
göbekliyi napçan. yarın bi gün hamile kalıp doktora gittiğinizde *hanginiz hamile?* sorusuyla mı karşılaşmak istiyosun ?:D
Bu güzeldi :D
haha:D
6 göbekliler çok seksi oluo.
link
hiç balkonu olmayan bir erkek size ne verebilir ki kızlar? az bir şey göbek olsun isteyin bari
Zayif sevmem, kadinin nasil balik etlisi makbulse erkeginde biraz toplusu makbul, ama gobek olmamali, bacak olmali popo olmali sirt olmali ama gobek olmamali
Göbek olmamalı bence.
göbeğinden yaklaşamaz bile aynı tahtravalli gibi.haahhha
Benimki dönme dolap gibiydi zamanında :D:D:D Tahtaravallide ne :D
gönlüme, bu saatten sonra bir obez zor girer
Tabiki de göbeksiz olucak.Bir de sixpack yapsa tam olur:D
cuzdani kalin olsunda isterse 70 metre kare terasi olsun
hafif göbekli olsun bence.. öyle kasli falan sevmiyorum ben sahsen :)) erkek dedigin göbekli olur arkadass :D
bence kaslı erkekler çok itici ıyyy :(
ama göbek de olmasın orta yani :)
Göbekli erkek sevende var, göbeksiz de. Bence göbek iticidir kız olsun, erkek olsun.
Kadının göbekli erkek istememesi için kendisinin avrupa standartlarında 0(sıfır) beden olması gerek.
azcık göbekli, sakallı. al sana evlenmelik adam.
+1
Adam olanını buldular da sıra göbeğe geldi,
az biraz göbek İyidir :D
+1
göbek olsun ele gelsin
bu göbeksiz diyenler yarın senin olacagın nedir düşündünmü
erkekde aşırı kilo erkekliği öldürür :)
Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer :)
Boy ve kilo endekisini yaz buraya...
göbek ve seksilik mi ne alaka
Göbeksiz. Benimle evlendikten sonra göbek gelir.
Begenir yani begenmek zorun da.
Hadi ordan.
seviyorsam ufak detaylara takılmam
+1
Göbek her cinsede ağırlık.
hafif göbek iyidir
helalinden +1
six packi olmalı adonisi olmalı
Göbekli sevgili İSTEMEM.
Hafif göbeğe bayılırım
göbeksiz yani göbekli hiç hoş görüntü değil
göbeksiz ya da hafif