hangisi onemli yani
Erkekleri kadınların en çok fiziki güzelliği mi yoksa yüz güzelliği mi etkiler?
hangisi onemli yani
Kişiden kişiye değişir, şahsî fikrim 2 şık da andır kalsın. Önemli olan iç güzelliği. Gelsin 40-50 yaşına sonra gör bakalım yüzü mü güzel fiziği mi .. Hiçbirisi kalmıyor, hepsi geçici ve her an geçici .. Bir kıvılcım, bir sivilce misali ..
la bir sorudada orta yol olsun.
yüz bence ama tabi 150kilo olupta yüzü güzel olmasıda fayda etmez:D yüzün güzelliği bikaç kiloyu yada diğer problemleri görmezden gelmemizi sağlar
şimdi etrafta bi yığın iç güzelliği diyen karakterden bahseden var. ama önce fiziğe bakıyorlar. benden söylemesi.
Cevap
33Cevap
Yüz güzelliği önce gelir. Çünkü insanın kalbi, mutlaka yüzüne de yansır. Fiziki yapısı ise çok kötü değilse sorun olmaz. Ama fiziki olarak dört dörtlük olsa bile, yüzü hoş değilse fiziğin hiçbir anlamı kalmaz.
sen keyfine bak erkek çok zayıf kadından hoşlamz zaten tutumu ele gelicek kız dediğin ama kucağa alıpta yatak odasına götürülecek kadar olmalı bence :)
Yüz daha önemli, fizigi cok veya az sonradan düzeltilir :)
ne yüzü ne fiziği AKLI OLSUN RUHU VE VİCDANI OLSUN YETER. ne güzellikler gördüm içinde insan yok ne çirkinler gördüm içinde güzellik çok :)
yuz once gelir. ama ahlakı bence daha once gelir. nice guzel kızlar benim gozumde 5 para etmez.
1= Davranış
2=yüz
3=fizik yani fizik son planda kaldı =)) zaten fizigi oldum olası sevmedim okulda fizikten 2 yi zor almstm :P :D
beni daha çok davranışları etkiler bide fiziğine bakmam yüzü güzel olsunn
Abartı Bi Durum Olmadıkca Benim İcin Her İkiside Önemsiz.En Önemlisi İç Güzelliği Olmalı...
Önce kalbinin güzelliği sonra fiziki duruşu ve yüz güzelliği.
yüz güzelliği önemlidir. benim yüzüm vasat fizik manken gibi dediklerinden. keşke fiziğim kötü olsaydı ben de kim gerçekten seviyor anlardım. gerçi kilolu bi kız arkadaşımı da kullanan bi pislik çıktı. bu heriflerden hiç bi.ok anlamıyorum ben.
Kesinlikle vücut güzelliği. Sadece gözlerimin değil bütün bedenimin haz alması için.
Yüzüyle yatmıyorum. Eğer sevgilimse yada eşimde vücudunu da her zaman görücem.
üzgünüm her erkeğin bilincinde yatan gerçek bu.
Erkek beyni bunu düşünür, sana söylemez asla ama bilinç altında vardır. onu suçlama sonuçta testesteron yönetimindeki varlıklarız, işin boyutunu biraz kimyasal açıdan ele alırsak salgıladığımız hormon sizinki gibi değil tüm hisleri etkisi altına alır bu da hedefi cinsel açıdan görmemize neden olur.
National geo wild izlemek de beni hayvanlardan soğutuyor ancak bu böyle, duymak istesek de istemesek de.
Dünyanın var olduğu günden beri bu böyle. Ama şöyle düşünme yatmak veya vücudu için değil seviyorsam -gerçekten seviyorsam- saçının en ücra köşesindeki telin değeri bile aynıdır benim için.
Diyorum ki gerçekten seviyorsam herşeyi etkiler ele yüze ayağa bakmam. Kaçımız ilişkilerimizi gerçekten severek yaşıyoruz.
Keşke zamansız ve mutlu olsanız, ama bunun örnekleri çok az elbet ikinizden biri düşecek. yada ben çok pesimistim.
Şehvete, aşka, olacaklara siz mi karar veriyorsunuz :)) Ben ilk ilişkimin nasıl başladığını hatırlamıyorum biliyor musun? olsun diye bi çabam yoktu aklımda bile değildi bir an bi baktık olmuş bitmiş birbirimize bakıp aptal aptal gülüyoruz. keşke zamanı orada yitirseydim.
Rüya gibi işte, boyun kaç kilo oranı yapayım ?
normal hayatına devam et hergün düzenli olarak 1 saat bisiklet sür 8 kilo verirsin yanak oluşumu istiyorsan bolbol sakız çığne
abartılı değil ama fit hatun her zaman daha iyidir, yanak olayı içinde git aktardan habri sakız al zor çiğneneninden o senin yanak kaslarını bir miktar şişirir böylece hem fit hem yanaklı olursun ;)
Bu şekilde düşünen kızlar sevgililerini fit hatunlara kaptırdıktan sonra birden bire değişiyor biliyor musun :))
ya tatlı dilli güler yüzlü fit bir hatun? rakibe bak :))
Eski sevgililerim :)
yoo benim anlaşamamış olmam onların 4-4lük olmadığı anlamına gelmez, öyle olmasalar sevgilim olmazlardı zaten :)
Yüksekten uçmalık bi durum yok her insanın 4-4lük anlayışı farklıdır :)
Kesinlikle var :))
Yanılgı burada işte karşındaki insan 4-4lük olmak için senin klonun olmak zorunda değil :)
yok bişey uykum var sonra devam ederiz, o kadar aydınlattım en iyi yorum seç bari :)
40. yorum oldu
Günaydın :))
kimisi vücuda bakıo kimisi yüze erkekten erkeğe değişio bi kız olarak bunu gördm yani
aşırı kilolu olmamak koşuluyla tercihim hafif kilolu bir bayan ;)
Her ikiside :D Ama yüz güzelliği daha ön planda benim için.
şimdi kilolu ve yüzü güzelse tercihim değildir. fiziki güzellik daha çok etkiler
Yüzü güzel değilse fiziği beş para etmez. Cevap gayet açık ve net detaya gerek yok:)
% 100 yüz diyorum :) mesela kilolu, isterse zayıflar di mi ...
yüz güzelliği kadar tavır ve davranış ve karekteride etkiler hemde çok
ilk sırayı iç güzelliği alıyor ikinci sırayı fiziki güzelliği üçünçü yüz :))
nefes alsın yeter psikolojısınde olan var önce ahlakk
İç güzelliği önemli :/
o kadar :/
bulunmaz hint kumaşıyım :/
bütün şişman ve çirkin kızlardan sürekli mesaj almam umarım :/
bence o kiloları ver .yüzü bahane etme :)
insanın sevdiginin hiç bir şeyini gözü görmezki :) batmazdı ama rahatsız edecek bir durum olursa başkası ile değil onunla paylaşırdım
oda bir erkek, onun saygısını yükseltmek için kendi adına kendine bakacaksın ve en önemlisi hep ona özel kadın olacaksın
benim görüşüm ki . kilo sorundur çünkü kendimi şöle sorgularım.. bana sahip oldu kendini saldı.ama ben onu öyle çok sevip ona öyle aşık olmuştum die ..
gerisi size kalmış iyi geceler.. :)
kım ne derse desın kesınlıkle önce yüz guzellıgı
önce iç güzelliği sonra senin saydıkların
Sıralama (: Ahlak - Fizik - Yüz
kafalar güzel mi dedim
dedi ki normal
valla gayet normal
öyle kal, kilo verme :)
Tatlı olması ve iç güzelliği beni etkiler.
yüz kalp iman güzelliği
Zeka güzelliği etkiler.
İkisi birbirinden ayrılamaz şeyler bence yani :)
Fiziki yüz olmuyor mu ?
Yüz fiziğin içine girer güzelim
Ben herkes değilim .
Sende komiksin, sorduğun soru zekanı gösteriyor.
He
Kalbi yüreği güzel olmalı...
Her ikisi de :D
dördüde önemli sağlık fizik, sıfat, ruhu
yüz.
ddeğişir
İkisi de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar