Doğru insanı buldum gibi ama aşık değilim. Mantık ilişkisine ne diyorsunuz?

Geçen ay biriyle tanıştım bizim okuldan mezun olmuş beni faceden ekledi konuştuk.Ben üni 3. sınıfım. Muhabbeti güzel,konuşması olgun,benim gibi duygusal,romantik,geleceğe yönelik güzel planları ve hazırlıkları var. Mantıken her şey çok güzel ama duygusal olarak bende pek bi kıpırtı yok zaten son ilişkim biteli kısa bi süre oluyo bunu o da biliyo ama o kişiyi sevmediğimi bildiğinden heralde fazla önemsemiyo. Geçen gün internetten ders programıma bakıp ders çıkışıma beni görmeye gelmiş. Yarın için de tiyatro bileti almış ve beni davet etti. Dün gece telefonla 2 saat konuştuk, konu bitince bile hemen başka konu bulup konuşmayı devam ettiriyo.Hasta olduğumda sürekli nasıl olduğumu soruyo.Neleri sevdiğimi merak ediyo.Telefon numaramı tanıştıktan 1 ay sonra istedi ve konuşmalarda hiç canımlı cicimli muhabbetlere girmiyo,çok olgun ve temkinli yaklaşıyo.Bunlar beni etkiliyo bi yandan tamam doğru insan bu diyorum ama sevemezsem onu üzmekten korkuyorum.Kuzenlerime fotoğrafını gösterdim yakışıklı bulmadılar bence de öyle çirkin değil ama yakışıklı da değil.Bide çok ağırbaşlı olduğundan sen sıkılırsın dediler o da doğru. Bi de şu var: O 24 yaşında olduğu için artık yavaştan ciddi düşünmeye de başlamış olabilir bana evlilik fikri çok uzak,gerçi o da 4-5 sene sonra düşünüyomuş evliliği ama yine de bence ciddi bakıyo ilişkilere. Ne yapmalıyım? Duygusal ilişkilerde hep incindim,yara aldım bu benim yaralarımı saracak birine benziyo ama onu yarabandı gibi de kullanmak istemiyorum. Sevememekten çok korkuyorum ama onu kaybetmek de istemiyorum. Ne olur bi fikir verinnnn
Doğru insanı buldum gibi ama aşık değilim. Mantık ilişkisine ne diyorsunuz?