Kuzenim bana aşırı ilgi gösteriyor

Biz 13 yaşlarında ilk tanıştık kuzenimle. Çok yakın olmasa da kuzen çocuklarıyız yıllar sonra malum siteden beni buldu ekledi. Abi dedim tepki gösterdi yaşlı hissediyormuş kendini. Aramızda 3 yaş var sürekli msn tel görüşmeye başladık tam sevgili modundayız 1 ay sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve işin rengi değişti ben kaçtıkça o yakınlaştı. Kızla uzun zamandır birlikte ancak ben sormadıkça pek de anlatmıyo. Şu an farklı şehirlerdeyiz sürekli buraya yanıma gelmek istediğinden bahsediyo biz 6 aydır sürekli haberleşiyoruz daha doğrusu arayan hep o mesajlar atar. 3 gün aramadan duramıyo maalesef. Bize evimize davet etsemde gelmiyo ne yazık ki tel de konuşuyoruz ve annemin bana kızdığından şüphe ediyo gizli bi şekilde odamda konuşuyorum ama konuşmalarımız genelde normal sohpet ve ben ona 5 ay önce açıldım bu da sevgilisi olmasaydı evliliği düşünebilceğini söyledi.ve konu kapandı 6 aydır sürekli arar ben kaçtıkça o arıyo arama da diyemiyorum ne yaptığını inanın çözemedim güzelliğime övgü de bulunur sürekli bunun gibi şeyler sizden bu konuyla ilgili fikir istiyorum arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Akraba olabiliriz ancak ben çok etkileniyorum.her aradığında kalbim yerinden fırlıcak gibi.İnsan kuzenine güzelim canım die msjlar atar mı ne yapmalıyım offf
Kuzenim bana aşırı ilgi gösteriyor