kızlar neden naz yapmayı sever, aşkınını itiraf etmez ve ilk adımı erkeklerden bekler?
tabiki nazlı olmak kızlara yakışıyor oda ayrım konu
tabiki nazlı olmak kızlara yakışıyor oda ayrım konu
kızlar çok ilgi ister bunun nedeni yok seviyorsan ilgi göstereceksn ee sevmiyorsanda bir iki mesaj atıpta sonra sana dönerm gibi yapmayacaksnn kıza devamlı mesaj atacaksn yoksa kendini boşlukta hissedip başkasına yönleneblme ihtimalide oldukça yüksek ama ilgi göstermedkçe zamanla soğuyacaktır senden. kıza ok evt hyr gibi kısaltmalar yapmayacaksın eğer gerçekten benmsemişsen uzun uzun yazman gerekli gülücükleri ihmal etmemelisin:D kız çıktığı erkeği bir erkektn daha fazla sahiplenir bu çok güzel bence sahiplenilmek ama erkekler şımarıyor fazla üstüne gittikçe yok kızlar neden ilgi iste neden böyleler ee bu güzel değilmi sana + puan bence hemen artistlenmenize gerek yok genel olarak konuşuyorum bu arada ok
Bu böyledir, dogada kiz naz yapar, erkek onu elde etmek icin herseyi yapar. Hayvanlardada bu böyle, nedense bu huy daha cok türk kizlarinda var. istiyorlarki erkekler ellerinden geleni yapsinlar onlarin kalbini kazanmak icin, kendileri degil. bu neden böyle onu anlatamam, öyle iste.
ben mesela sevdigim erkegin bana 2 sene acilmasini bekledim :D en sonunda acildi ve şu an 3 aydir cikiyoruz..
Avrupa da hep kızlar erkeklere teklif ediyor çoğunlukla ama ülkemizde kızlar naz yapmayı çok seviyor ve hep ilk adım erkeklerden bekleniyor neden bu ilk adımı erkeklerden bekleniyor bende merak ediyorum açıkçası... :D
doğasında var küçüklükten yetişiyorlar ...eeee nede olsa türk kızı nazlı olmak yakışıyor ...
Cevap
4Cevap
çünkü türk kızlarımız nazlı olmadıklarında erkek arkadasları onlara yollu diyecek diye endişe duyar haksızda degiller
kız dediğin nazlı olur
erkekse mangal yürek ...
Demiş; Barış Manço .
erkekler naz yapmadığı için kızlar hassas erkekler ise sevdiğinde PASPAS:)
soru yanlış kardeş türk kızları neden bukadar nazlı diye soracaktın...:)
işgüzarlıklarından :)
çünkü o "KIZ"
Soz konusu olan 'KIZ'
iste biz boyleyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar