Her zaman önünden geçtiğim cafede çalışan bir erkek var onu çok hoş buluyorum ama tanımıyorum. Gidip açıkca seninle tanışmak istiyorum da diyemiyorum biraz çekingenlik var.. Ortak arkadaşımız da yok, adını dahi bilmiyorum. Sizce nasıl tanışabilirim? Yorumlarınızı, tanışma bahanelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
Cevabın nedir?
+1 yıl1.Gün ;
Sabah yataktan pozitif bir şekilde uyandıktan sonra gerekli günlük kız bakımlarını yapıyosun.
Rastlaşacağın yada bu çocuğun takıldığı yerlere,yanina bir adet kiz arkadaşınıda alarak gidiyorsun. Daim bakışlarla ve kendini belli ettirecek şekilde süzme işlemine başlıyorsun.
Daha sonra eğer çocuk seni farkedip oda sana kaçamak bakışlar yada maço bakışlar atıyorsa bilki işin tıkırında gidiyor ;)
Ama çirkinsen ( cocugun gözünde ) sen bu cocugu unut! zaten bakmiyor olacak ve sendende etkilenmeyecektir.
Not 1 ve etkenler ;
Cocuk kizlardan hoşlanmıyor olabilir,
Cocuk cok havali görünen içi boş bir gaz olabilir.
Çok kızla beraber olurum ama yüz vermem tiplerinden sanıyor olabilir.(kendisini)
Ve sana önemli olarak not düşüyorum.
Bir erkeğe bir masum gülüş ve bakış yeterdir :) Sırıttığında 3 dişin bile görünse karşındaki erkek senin o gülüşünden bir mana çıkartabiliyorsa , bilki bu iş olacaktır.
Haktan Doruk.52 Yorumla- +1 yıl
Kitap yazdın sanki bir an😂
En İyi Cevaplar
Bazen tek bazen arkadaşlarınla orada otur ye iç. Sipariş verirken de masum bir gülümseme ile imalı bakışlar at. Bir kez bile bunu yapman erkeğin anlamasına yetecektir. Arada onu süzer, o sana baktığında kafanı çevirirsin; bazen süzerken o baktığında hafif tebessüm edip kafanı çevirirsin.
Eğer utangaç ise daha atik davranıp tek olduğun zamanlar özellikle olmak üzre ufak ufak sohbetler edersin. Böylelikle aranızda bir ahbaplık olur.
Eğer senden hoşlanmıyor tepki vermiyorsa da oraya git gelleri azaltır ve onu umursamaz takılmaya başlar arada ilgilenir ve kafasını bolca karıştırırsın. Hoşlanmıyorsa bile ilgi duymaya başlayacaktır. Ağını yavaş yavaş örer onu avucunun içine alırsın. ;)01 Yorumla
+1 yılaynı durumu bir kaç yıl önce bende yaşadım. arkadaşlarımla birlikte kafesine gitmeye başladık kahve falan içip muhabbet ediyoduk kızlarla. bu sırada ara da bir bakış atıyosun gözlerini kaçırıyosun falan tabi :)
derslerimiz sabahtan olduğu zaman orda ders çalışmaya gidiyoduk ( ya da okuldan kaç orda ders çalış arkadaşlarınla :D)
bir kaç kereden sonra girerken merhaba çıkarken iyi akşamlar falan demeye başlıyosun zaten
belli bir süre sonra devamlı müşteri olduğun için seni tanıyolar ohoo muhabbet sohbet gırla gidiyo
biz belli bir zaman sonra telefonlarımızı almıştık konuşmuştuk fakat benim çevrem ve ailem onu istemeyince o iş yattı senin anlıyacağın :D
heytt be ne günlerdi :D:D00 Yorumla
orda çalışıyorsa işin kolay tabi her kıza sulanıyorsa çok zor işin söyliyim :) getirdiği şeyler için teşekkür et gülümse tshitünü aldığı yeri sor varsa telefonunu kullan kız arkadaşım gelecekti ulaşamıyorum sizden arasam olmaz mı de vs. sonra gelmeyen arkadaşına söylen sevimli ol o sırada.. herşeyini anlatma gizemli ol azıcık vs..
23 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce senin gibi ona yaklaşmış olan veya yaklaşmak isteyen diğer rakipleri hesaba kat. Demek ki avını potansiyel av bölgesinde değil başka yerde avlayarak sürpriz unsurunu kullanacaksın. Kaçta girip çıktığı, hangi günler off olduğunu öğrenmeye bak. Kafenin sahibi veya personel müdürü içerideki en doğru ve birincil, haber alma ve strateji oluşturma unsurudur. Bununla birlikte diğer çalışanlar ikincildir.
Öncelikle sen kimsin, ne iş yaparsın ve nasıl bir çevreye sahipsin? Onu yaz sana senaryolar çıkarayım.
Unutmaki plan yapmak ve planı uygulamakla uğraştığın zaman çekineceğin konudan önce, konuya yaklaşıma odaklandığından çekingenlik hissin azalır ve daha soğuk kanlı olursun. Plansız her hareket doğaçlamaya mecburdur ve bir usta değilsen doğaçlama kabiliyetin azdır. Bu da avı berbat edebilir..
Belgesel gibi oldu. :)21 Yorumla
+1 yılHoslandigin bir Erkege karsin Kendi kisiligini Kücük olarak yansitmaman bence en dogrusu olur sonuc itibariyle Sen ona ilk adimi atdiginda ona Seninle cikiyorum dersen ozaman onuin kafasinda su Resim Senin Kisiligin hakkinda olusabilir. ( Kasar Kiz bana numarasini verdi ) vehaut ( Bu Kizi götürürüm ) yani böyle bir Mantik olusabilir karsindaki kiside.
Calisdigi yerin yazdigin kadariyla Cafe oldugunu yazmisin ozaman bir kac Arkadasinla bir Müddet orda takilacaksin ve sabirla izleyeceksin bakacaksin diger Kizlara karsin tavrini nasil koyuyor cevresindeki Insanlara nasil bakiyor.
Bunlar önemli olan seyler.
Hem sen Türkiyede yasiyorsun cogunluk olarak Insanlar belden Assagisini düsündükleri icin biraz daga farkli hareket etmen Kiz olarak Senin icin iyi olur.
Saygilarimla02 Yorumla- +1 yıl
Herzaman Seve, Seve danisabilirsin. Önemli olan Senin Mutlulugun
Öncelikle bu 1 hafta içinde gördüğüm 3. konu... Kafedeki bir çocuğa bir kızın açılamaması durumu... Bak sana şöyle bir tavsiyede bulunayım... Git, otur. Sipariş filan ver... Uğraştır biraz onu, yok onu istemiyorum filan vazgeçtim gibisinden. Sonra kusura bakma ya uğraştırdık seni de, isim neydi bu arada diye gir işte muhabbete. Genelde kafede çalışan çocuklar dışarı çıkamadıkları için kafeye gelen kızlara daha bir ilgi gösterirler. Muhabbet aç, konuşun. Mesela nargile iste, sürekli közünü değiştirmesini iste... Sonra muhabbet oraya gider yavaş yavaş... Telefonunu istersin, konuştukça daha da rahatlarsın. Daha konuşkan olursun. Yardımı dokunursa söyle, arşivleticem bu cevabı. :)
16 Yorumlasakin sakin gidip tanisayimmi deme...ve sakin sakin gidip kesme...sayet bana boyle davrandiklari zaman kizlari cok basit buluyorum...git otur ve bir sey siparis et...sonra siparisini getirdiginde bi muhabbet ac...ne muhabbeti diye sorma cunku o senin becerine ve ortamla ilgili...ama ornek istersen... mesela burda kac kisi calisiyorsunuz kac vardiyayiz var yorucu olmuyormu gibilerinden gir olaya...zaten azicik hoslandiysa muhabbet ilerler
10 Yorumlabence açık sözlü ol muhabbet et ben severdim direk söyliyen kızları ama çıkma teklifi etme numaranı ver bende cafede çalıştım sık sık numarasını veren oluodu hiç bi şekilde içimden ona küfür etmiyodum normal karşılıordum tamam canım diyip işe dönüyor sonra kız şirin bişise arıordum olmadı ödemeli atıodum :)
01 Yorumlakafenin müşterisi olmakla başlayabilirsin mesala, daha sonrada açık açık yüzüne söyle korkma cesur ol eğer zibidinin teki değildi düzgün bir çocuksa bunu yap mutlaka şahsen benim çok hoşuma giderdi ve ilişki istemesem de kabul ederdim eee sonuçta böyle cesur ve sevdiğini alan bir kız bulmak hiç de kolay değil
02 Yorumla
+1 yılNe tesadüf ben de buraya şimdi bu konuyu açacaktım. :) Bizim kafenin önünden hergün geçen bir bayan var ve benimle tanışmak istiyor, ne yapmam lazım diyecektim. Konuyu siz açmışsınız. Buyrun tanışalım bari. :)
Gerçekten en mantıklısı kafeye birkaç kez arkadaşlarınla gidip oturmalısın ve her gittiğinizde arada bir o kişiye baktıgınızı hissettirmelisiniz. Küçük konuşmalar ve küçük espri yeterli.00 YorumlaNormalde erkek teklif etmesi gerekir
kız teklif ederse cesur bulunur
ama genelde iyi düşünülmez
Bir kaç kare o cafeye git arkadaşlarınla
onun da sende gönlü varsa teklif eder
hakkında hayırlısı olsun.10 Yorumla
+1 yılbence tanısma fastını bırak o yapsın..sen sadece arada bi o kafeye git ve seni bi şekilde farketmesini sağla..mesela sürekli ona bakabilirsin onu etkile ve bırak o seninle tanışmaya can atsın;)
02 Yorumla- +1 yıl
bu şekilde sonuç alınmaz ^_+
+1 yılgit kafeye orada takıl onu kes falan adam eşşek değil ya sen onun dikkatini çekersn oda sana bakar konuşmaya gelir falan
02 Yorumla- +1 yıl
başka çaresi yok :) orda garsonsa hep onu çağırırsın anlar yane onunla ilgilendiğini :)
ondan bişiler iste sonra da tabak çanak gibi bişeylere telefon numaranla birlikte adını ve onu tanımak istediğini falan yazabilirsin, yabancı filmlerdeki gibi oldu ama yapacak bişi yok:)
00 Yorumlabundan kolay ne var cafede git bi cay iç sonra tekrar oraya git 1 hafta falan devamlı musteri gibi ol yani sonrada ortm kurulur kendiliğinden ve tanısırsın
11 YorumlaŞimdi gidip ona adım atman sana eksi bi puan kazandırır öncelikle işe dikkatini çekmeyle başlaman gerekiyor yoksa olmaz ha belki olur ama bence yürümez onun ilgisini kazan gerisi gelir nasıl yapacaksın bilemiyorum ama sen sakın adım atma ona attır..
00 Yorumla
+1 yılcafeye git ve sürekli göz temasında bulunup gülümse ardından bişeyler iç ve peçeteye numaranı yaz hesabı öde ve çek git cafeden bi süre sonra mesaj atar sende bana teşekkür edersin :)
22 Yorumla- +1 yıl
peçeteye hoşlandığını yada çok tatlı olduğunu yazarsan yine aynı şekilde seninle konuşmaya gelir.
yani eğer yüzüne karşı konuşamıyorsan peçeteyi kullanabilirsin ama eğer yüzüne karşı konuşma cesaretin ve özgüvenin varsa kenara çek konuş
o kafeye arkadaşlarnla müşteri olarak git zekice bi yolunu bul laf at bence yada naap et ortak ark bul
01 Yorumla
+1 yılaynı durum bende devar nasıl tanıscam bılmıom numaramı ısterse versem nasıl olr acaba ılk seferde verırsem benı kolay kız sanar mı?
00 YorumlaMenüdeki bi' şeylerle ilgili soru sor gözlerine bak konuşurken bi' de gülümse. Devamı yavaş yavaş gelir.
00 Yorumlacafede çalışıyorsa işin çok kolay. sık sık gitmeye başla oraya. bazen tek bazen arkadaşlarınla.. derken öyle öyle muhabbeti kurarsın zaten.. bi şekilde tanışırsınız sık sık görmeye başlayınca :)
00 YorumlaKafeye git, tek otur, en t0şşaklı kahve çeşidini, akabinde en pahalısını iste.
En az 20 lira bahşiş bırak, paranın üzerinde telefon numaran yazsın.
Düğününden caps atarsın artık buraya.03 Yorumla- +1 yıl
oha biz ne para veriyoruz o versin :D
Git açık açık konuş, baktın ki olumsuz tepki verdi bayıltır kaçırırsın.
Bkz: Adile NAŞİT :))00 Yorumla
+1 yılMesela o cafeye gidip bişeyler içmekle başlayabilirsin :)
00 Yorumlahergün cafeye git fırsatını bol golünü at.defans yapma
00 Yorumla
+1 yılÇalıştığı cafeye git şansına eğer o gelirse biraz konuş başka türlü olmaz :D
03 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta o orada çalışan olduğu için seninle konuşmasını bekleme ama muhabbeti sen açarsan belki şansın olabilir :D
ya hu ne kadar komik yorumlar var kağıda filan yaz sesli güldüm ya. Rahat ol git kkonuş boş ver kim ne düşünürse düşünsün
10 Yorumla
+1 yıldirek söylersen ondan hoşlandığını böyle bi' cevap alabilirsin
"tanımadığın erkekten nasıl hoşlanıyorsun ki?"00 YorumlaO resmindeki çocuğu getir bi mıncıklayayim ısırayim ; ) , senin işini ben hallederim 5 dakikada ; )
10 Yorumla
+1 yılillaki tanısmak ıstıyorsan asla uzatma en kısa zamanda bellı et bunu
00 Yorumlacafeye arkdslrnla toplanıp bişeyler yap işte numaranı gonder artk :)
00 Yorumlayolda yürürken çarpişin kitaplarin yere dökülsün
kayahanin film gibi şarkisindaki sahneyi yaratmaya çaliş başarirsan olur00 Yorumla
+1 yılonunla tanış ve evine götür bir süprizim var de ve gözünü kapar sonra açmasını iste ve sexe hazırmısın de odayı kilitle çıkamasın ve ona * yalatıp üstüne otur böyle olur utanma çekinme
00 Yorumla
+1 yılgiderken yanına 1 tane arkadaşını al ki cesaret geldin mesela sipariş verirken falan onla konuşmaya çalış mesai saatlerini öğren konuşun yani çekinme
01 Yorumla
+1 yılpaket servisiniz varmı diye sor.var derse tlf nunu iste sonra mesaj atarsın :)
00 Yorumla
+1 yıliki üç gülümse yeter erkekler aptaldır :D hemen atlar
08 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin aptal olması konusunda kesin :D konu eğer bi kızsa çok aptalız :( kadınlar şeytan
- +1 yıl
aa mı senin erkek arkadaşın hiç olmadı gliab:D
- +1 yıl
evet kadınlar şeytanının ta kendisi :( kukla gibi kullanıyolar erkekleri :D
- +1 yıl
neyse tamam hadi :(
yok giderken gördün ya mesela yavaş yavaş yanına git yaklaş hafif bi gülümse yoksa dudana yapış sevişin :D :D bu kadar basit :D
00 YorumlaSelam, ben anonimiss.Senin adın ne? Ben de hoşlanılan erkek.
00 Yorumla
+1 yılcafeda otur hislerini bir kağıda yaz ve ona doğru uzat...
00 Yorumlaya sevgilisi varsa ?sakın ayırmaya çalışma , şerefsizlik olur. Genel olarak söylüyorum.
01 Yorumla
+1 yılcafenin önünden geçmek yerine içine girip oturup dikkatini çekiyosun sorası gelir.
00 Yorumlabir kaç kez cafeye git aynı masaya otur aynı şeyleri iste ve bol bol gül, o anlayacaktır
00 Yorumlabu cafe işinde kız çok abi :D
12 Yorumla- +1 yıl
ne cafeymis arkadas en az 5 6 soru geldi
ne okumus karıyer falan yapıp kızlar gelsin kucaga düssün hayalleri kuracaksın meger direk cafeye gir kızlar cepte :-) heheheheh
İlk iş, adını öğren... :)
01 Yorumla
+1 yılbırak bu işllerı yasın kac senın
00 Yorumlabir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana
00 Yorumla
+1 yılGit ona bir "merhaba" de.
00 Yorumla
+1 yılGİr otur önce bi süz yakından bak bakalım
00 Yorumlabenimle evlenirmisin de:D
00 Yorumlanumaranı kağıda yaz çıkarken eline ver
00 Yorumla
+1 yılbüyük aşklar kavgayla başlar git kavga et :D
00 Yorumla
+1 yılmasum bi bakiş yeterr...:)
02 Yorumla- +1 yıl
Bakmasını bileceksin...:)
+1 yılgit otur bi nascefe iç tanışırsın :)
07 Yorumla- +1 yıl
Sütlü Nescafe iste ama:)
- +1 yıl
sen dediğimi uygula ha bide getirdiğinde süt tazedir dimi dee :D
- +1 yıl
Geçenlerde az kalsın zehirleniyodum bu yüzden Taze değilse buralarda kimim kimsem yok Allah muhafaza yığılıp kalırım masada deee:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılkahve iste ve o kahveyi dök muhabbet aç :D
01 Yorumlahoşlan gerisi gelir:)
00 Yorumlaıstanbuldaysan ben aracı olabılırım:))
00 Yorumlaçekingenliğini yenersen olur bu iş
00 Yorumla
+1 yılgit direk söyle
011 Yorumla- +1 yıl
sen asılmıyormusun eda hiçkimseye zannedersiniz ki masum ev kızı
- +1 yıl
sevgilin hiçbişey istemiyormu senden?Masum gibi gezme ortalıkta okiş evli bekar ne fark eder sevgi bu
- +1 yıl
önüne gelene yatma teklif ediyorsa haklısın öyle olmaz çünkü
- +1 yıl
swing grupla karıştırma her önüne gelenle yatmayı
- +1 yıl
bu bir distek evet her kadın bir defada olsa ister ama hiç karşısına çıkmayacağı sadece oan görüp bidaha karşılaşmıyacağı birisini ok.Kesin sevgilin izliyor biliyor burada olduğunu o yüzden namus abidesi kesiliyorsunda ben yemem ;)
- +1 yıl
sen yiyeceğini yemişsin zaten,afiyet olsun sana :D her kadın ister derken kendi adına konuş derim,araştırmamı yaptında herkesi kendi pis düşüncelerinle bir tutuyorsun midesiz! hem istiyorum diyosun hem önüme gelenle yatmam diyosun,ne dediğini ne yaptığını bilmeyecek kadar uçmuşsun..aklın belden aşağıda olduğu için sürekli,başka şeyleri pek önemsemiyorsun...
+1 yılaçık ol
03 Yorumla- +1 yıl
durumu değerlendirirdim ne diyeyim otururdum biraz muhabbet ederdim telefonunu falan alırdım hoşuma giderse
normal yani ne diyecek kovalayacak hali yok ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözlerine bak, derince :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafeye otur onunla iletişime geçmeye çalış :)
00 Yorumlasağlam
00 Yorumladüşüncen hoş değil
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri