Bunun sebebini arz talep eğrisiyle açıklayabiliriz. Türkiye'de yaşıyoruz. Türkiye'de çoğunluk kahve gözlüdür. Renkli gözlü insanlara Avrupa'da ve diğer soğuk ülkelerde daha çok rastlarız. Şimdi Türkiye'de renkli gözlü insan sayısı az olduğu için kıymete biniyor. Renkli gözlü insanlarda kendi kıymetlerinin farkındalar ve burunları havada. Yani anlayacağın arz az talep fazla. Arz az talep fazla oluğu zaman ise ne mi olur? Renkli gözlü insanların değeri yükselir. Değer yükseldiği zaman her talep eden insan istediğine kavuşamaz. Talep edenlerin sadece en güçlüleri en yakışıklıları en zenginleri ağzı en çok laf yapanları istediğini elde edebilir duruma gelir. Geri kalan kesim elde edemez. :(
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
valla mavi gözlü kız çok şirin olur buda demek oluyorki peşinde çok erkek var ve illaki özgüveni yüksek oluyor ve havalı oluyor bu erkekler içinde geçerli yani sırf gözü renkli diye diyil
23 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin süper bir yorum hamza teşekkürler
Soran+1 yıl:D tamam sağol
+1 yılrenk diyip gecmesinler bence... Türkiyede genelde o kadar da cok dogal degildir bayanlarin renkli olmasi yeni yeni yayginlasiyor cünkü karismaya basliyoruz. Belkide bak herkes esmer ben renkli gözlüyüm havasinda olabilirler. O güzelligime güzellik katan gözlerimdir diyenler var bile... arkadaslarimdan biliyorum mesele avrupadada tam tersi cok renkli göz var esmerleri severler.
Bana mavi lens cok yakisir ama Allahin verdiyinle sükür yetiniyorum :)36 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin dostum senden bunu beklerdim
- +1 yıl
önemli olan islevi görsün gerisi bos ben gözlerimi severim olmazsa lens takarim napak
Soran+1 yılaynen işlevi görsün yeter
- +1 yıl
'önemli olan islevi görsün gerisi bos' kelimelerinin hangisini anlamadin acaba Beyza sultanim?
konuya geç dahil oluyorm ama renkli gözlülere küçüklükten beri ayrı ilgi vardır yani gördüğün küçük bir çocuğa bile gözleri sayesinde durup bakabilirsin demek istediğim küçük yaşta ilgi verilmiş olabilir ve sevgili olursan fazla ilgi de isteyebilr vs..
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılbenimde gözlerim renkli yani hani şöle birşey var mesela herkes ayy gözlerin çok guzlll gözlerimzi değişlmmi gibi çocukluktn beridr öyle sölzer duyunca insanın bi kendine herkesler iltftlar duyunca özgüveni gelio kendini bi beğenme oluyor ama havalılığa her zamn karşıyım elbet öyle havalı olsunlar istdiğini kadar gözleri guzl olsada o kadarda itici olurlar bnce
15 Yorumla
Soran+1 yıleee havalısın sende klasik alısıyom :)
- +1 yıl
okuduğumu tkrardan iyi oku istersen tanımadığn insanlar hkkındada yorum ypma ;)
Soran+1 yıl10 kerede okusam aynı algılarım ayrıca asıl sen beni tanımıyon insan sarrafıyım diyebilirim sezgiler ve zekam kuvvetlidir.
- +1 yıl
kendini zeki zanneden insanlar aslında en çok yanılan insanlardan buda aklında bulunsun ama ;)
Soran+1 yılçok bilen çok yanılır doğru diyon :/
az bulundugundan dolayıdır:çunku rusyada kahverengi gözlü kızlar sevilir:amerakida esmerler sevilir bence az bulundugunda dolayı seviliyor:turkiyedede o renki kızlar genelde karadenizlidr yada göçmen yani az bulunduklarından dolayı sevilirler :başka yerde örneğin sarısınların vatanı almanayda kimse takmaz bile onları bizlerde sarısınlar az oldugundan dolayı seviyoruzdur :d kanımca :d saygılar
14 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin kanımca sanada saygılar
Soran+1 yılsana :D da
Sana öyle geliyor bence, arz talep dengesi onlardan yana oldugundan çoğu güzel olsun olmasın zaten havalardadır , yaşadıgı şehir ve sosyo kültürel aktivitelerdeki yogunluğuda bunu pekiştiyor bence. Sıradanmış gibi davran herzaman gözünde büyütme kimseyi , öyle bi izlenimde verme kaldırma kısacası kimsenin poposunu ;)
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok,önemli olan gözün rengi değil şeklidir.
Küçük veya çok büyük jigulinin göz şekli gibi renkl göz olduktan sonra bir s*km olmaz.
Ama gözün yapısı badem gibi ve renkli ise o zaman tadundan yenmez hacu :D
link013 Yorumla
Soran+1 yıl:D hacu bunun begeneni cok alanı az olur
- +1 yıl
Alanlardan biride ben olayım hacu cavcav :D
- +1 yıl
Beyza burda bu lafı ederek kezban sen oluyorsun ki,çoğu erkek baygın bakşlardan hoşlanır :)
Soran+1 yılaynen cool bir bakıs
Soran+1 yılbeyza senin sorunun mu var bildirim gitmiyo ama görürsün!mutlak
- +1 yıl
İğrenç olan ne ?
Soran+1 yılNE GİBİ ÇÖZELİM KARDES
- +1 yıl
Bildirim geliyor arkadaşlar lütfen daha küçük harflerle kavga edelim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılşuana kadarki sevgililerimin gözleri mavi-yeşil-k.rengiydi. Hiç birinede gözleri için aşık olmadım/çıkmadım vsvsv önemli olan onların gözlerinin rengi değil. Benim gözümün nasıl gördüğüdür. Göz rengiyle kendini havalı sanan kızı gönder ben alırım o havasını gö zünden
10 Yorumla
+1 yıldostum az rastlanan göz renkleri olduğu için o tür hatunlar kendilerini daha özel hissediyorlar.bu normal.kuzey ülkelerinde de tam tersi koyu remk gözler(siyah,kahverengi) daha fazla itibar görüyor..
317 Yorumla
Soran+1 yılhmm
- +1 yıl
işte onu diyorum.özellikle finlandiya'da beni yolda durdurup gözlerin lens mi gerçek mi diye soran mavi gözlü kızları gördükten sonra:)
Soran+1 yılnie :D
- +1 yıl
yok ya buna katılmıyorum beyazsultan..mavinin,yeşilin ve elanın her tonu var oranın insanında.bizde az rastlanır olduğundan onlar bize,bizde onlara farklı ve güzel geliyoruz.bana soracak olursanız o kadar yer gezdim,girip çıkmadığım delik köse bucak kalmadı.türk insanını tek geçerim..
- +1 yıl
bizde nadir olduğundan öyle geliyor.ama bir yer düşün ki herkes renkli gözlü nereye gitsen..bir tek sen sırıtıyorsun..güzel bir duygu o yüzden bizdeki renkli gözlülerin neler hissettiğini anlıyorum..
- +1 yıl
yaz zamanı git ama.benim gibi salak gibi şubatın ortasında gidersen g.t donması sendromu yaşarsın..alimallah..
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
yok bacım erkek güzelleri 2yerde var.1.itlaya 2.türkiye..italyanların yüzde 80i homo.sen en iyisi mi kal türkiye'de.
- +1 yıl
sarışın uzun boylu erkekleri beğeniyorsan isveç,norveç tamam..hafif daha koyu tenliler danimarka'lılar..ama onlarda fena milliyetçi..italyan erkekleri bizim türklere benziyor.bazı farklar var.italyanlar çok bakımlı ve kendilerine bakıyorlar.kendilerine has tarzları var.ama kadına değer veriyormuş gibi gözüküp seni yüzüstü bırakıverirler.bir ekmek almaya gidiyorum der 6 ay gelmez.(italyada bir türk bayan arkadaşın başına gelen) 6 ay sonra hiç bişi olmamış gibi gelir.çalışmazlar tembellerdir.
- +1 yıl
;) bol şanslar..
Renkli gözmü peki Renksiz göz nasil oluyormus.. :DD Yemisim onlarin havasini En güzel nadir olan göz Kara Gözdür Kara Göz zeytin gibii :))
33 Yorumla
Soran+1 yılparantez içinde açıkladım :D
Kicimizi kaldiriyorsunuz, biz ne yapalim=p. Heheheh.
Saka bir yana, hic oyle goz renginden gelen ozguven yok bende. Senin karsina cikanlarda tesaduf olmus olabilir.11 Yorumla
Soran+1 yılyoo ne tesadüfü hepsi aynı
Türk erkeklerin güzellik anlayışlarının nasıl saptırdıgının bi simgesidir , renkli gözlü kızların havaları ...Halbuki bütün iskandinavya onlarla dolu ;) ama türkiyede şu an en boktan kızın bile bi havası varsa abazalıgımızdandır kardeş
32 Yorumla
Soran+1 yılyoo güzele bakmak sevap :D
Mavi gözlüyüm ama hiç havalı olduğumu düşünmüyorum. Zor oluşumu da burçlara bağlıyorum bi derece. Daha önce duymamıştım bunu.
36 Yorumla
Soran+1 yılsen öyle düşün :D ama şimdi bile gözüme havalı geldin
Soran+1 yılyaa bide benim bakış açımdan bak
Soran+1 yılee bu işler böyle sorunun yokki senin :D
+1 yılçünkü özellikle bizim toplumuzdaki sempatizanlık erkek yada kadın farketmez bu halde bulunan insanların neticelerinin kalkmasına sebebiyet vermiştir. yoksa ekstra bi durum yoktur. güzel bı bakışa sahip olmayan dünyanın en güzel gzö rengine sahip olsa neye yarar? ama burası türkiye o renk kitleleri arkasından sürüklemeye yeter kişinin
00 Yorumla
+1 yılbir b.k var zannederler halbuki hepsi göz la işte ayrıca açık renklerin fazlası yok eksiği var melanin az
kara kaşlı kara gözlü kızlar iyidir en güzel göz bunlarda bulunur bence23 Yorumla
Soran+1 yıl:D aynen kanks melanini bilen çıkmaz die düşünüyordum
- +1 yıl
o zaman sizleri iran'a doğru yolcu edelim dostlar..:)
- +1 yıl
gidebilirim :) ev partileri çok iyi diyorlar vize de yoktu bir ara ama şimdi bilmiyorum
aynen bi arkadaşım vardı pekte öyle ahım şahım değil sordum niye böylesin diye gözlerim yeter ahaha dedi bende oldu zaman diyip uzaklaştım
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D işte kanıt be
+1 yılküllü kumralimiza ve renkli gözlerimize laf yok arkadaslaaar :D esmer akıllıdır sarisin aptaldir diyenlere napicaaaz ogluuum :)) simdi de renkli gözlere mi moda oldukk :)) renkli gözlüyüm diye demiyoruumm
17 Yorumla
Soran+1 yıl:/
- +1 yıl
yalan mi? :D
Soran+1 yılbilmem ama mavi gözde karanlıkta siyah olur bunuda bil :D
- +1 yıl
abe ben mavi gözlü müyüm :D ? :D yesil gözlüyüm :D
- +1 yıl
romın degilim trakyalim da Trakyalilari cok severim beya :D
Soran+1 yılsaat kaçç biliyonmu git yat be geç oldu
bu arada tadım orda üretiliyormy çekirdek falan neyse saçma bi soru olldu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen renkli göz sevmiyorum çok kezbanca gelıyor bana
34 Yorumla
Soran+1 yıl:I
- +1 yıl
Yoo,benım gözlerim ela zaten
Soran+1 yılela da renkli sayılır :D yeşilin kahverengini arası panpa :/
Gizli Üye(36-45)+1 yıliftıra atıyorsun bak ama bıze yaa neden havalı olayım aaa gözlerım guzel ola bılır hatta harıka ola bılır hatta fevkalede ola bılır bı goren bırdaha bakıyor sonra pesımden gelıyor bende etmedık ezıyet bırakmıyor ola bılım ama havalı degılım:P
11 Yorumla
Soran+1 yıl:P
Türkiyede azınlıkta oldugumuzdan erkeklerımızde buna ilgi duydugundan olabilir ama ben okadar gözlerimle hava atmıyorum nedense ama memnunum gayet :D
14 Yorumla
Soran+1 yılhmm :/
- +1 yıl
cevaplarıma atlama
Soran+1 yıltartısma olmasın lütfen
nadir oldukları içindir genelleme yaparsak 5 kişiden 1 tanesi renkli gözlüdür oda göçmendir kesin
22 Yorumla
Soran+1 yıl:C
+1 yılDoğru diyor valla benim tanıdık biri mavi lens taktı kızda bi hava olmaya başladı.. :))
36 Yorumla
Soran+1 yıldemi ne hava bu be insan diyo
- +1 yıl
yani düşün lens oldugu halde anamm anamm..
- +1 yıl
ben memnunum renkli gözde gözüm yok ya :D
Soran+1 yıl:D bunların birini bi gün mavi gözüne s-cam dicem ama neyse :D
hiç de zor değil arkadaş benim hoşlandığım kızların çoğu renkli gözlüdür ve yoğun tempolu uğraşlarımla o kızı tavlayabilirim.
10 Yorumlabende renkli gözlüyüm ama hiçde öyle bi havam yok o kişilik meselesi ama açıkça söylemek gerekirse renkli gözlü kızlara siz erkekler bayıldınız için bi ukalalık oluşmuyo değil
117 Yorumla
Soran+1 yıl:D diyosun sarkıntılık edebilirmiyim ehmmm neyse:/
Soran+1 yılpeki sana evlenme teklif edebilirmiyim gelebilirmiyim oraya :D:D:D: :)
kızın peşini bıraktım millet benim peşimden kosuyo bende onun :://
Soran+1 yılöyle yapsam kız zati yüz vermiyo bide öyle yapsamhiç vede hiç sanki ben yokmusum gibi olur durum:(
BENİMLE EVLENİRMİSN :D
YA bi gün bir yerde dövecem bunu be çok havalı
Soran+1 yılhmmmm ama şimdi baana başka biri lazım obaşka birisi olurmusun :) :D
Soran+1 yılEE zekiyiz :D
ne dersin hala cevap vermedin.. off ben o kızdan vazgeçtim zati :(
Soran+1 yıl:(((((((((((((( snde reddet :((( :D
Soran+1 yıl:D nur yüzlü bir insanım be görsen dersinki a bu ermiş (namazlarımı kaçırmam o yüzden galiba: ) ister inan ister inanma :) bide girdiğim ortamlarda çok çabuk dikkat çekerim ne bilem mal mal bakanlar olur onlara uyuz olurum bide başka devam ediymmmii :/
Soran+1 yılaaaaaaaaaaaaaaaa haatta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bidaha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonkez aaaaaaaaaaaaaaaaaa olmadı bu :D onu bırak bak gelecek vaat eden biriyim süper bir mesleğim olcak inşallah :D (ne diyom ben diyesim geldi) bak valla pişman olmucan :)
Soran+1 yıltamam :((
kızdanda hayattanda vazgectim
mavi gözlüler fazla özgüven sahibi oluyorlar saf olanına rastlamadım henüz :)
05 Yorumla
Soran+1 yıldefne samyeli neyin olur saka :D
Soran+1 yıldemi :)
ha bu arada bunu söylemeden çıkmayacam:renkli gözler çabuk körelirler istiyrosanz inanamyrsnaz araştrn :d
02 Yorumla
Soran+1 yılciddimisin
elmas yada altın neden pahalıdır bilirmisin...çünkü doğada az bulunur...sanırım cevabın bu cümlenin içinde...
10 YorumlaHicte ole degilim yaa mutevaziym ben gozlerim yesil ve cok guzel olsadaa;))
19 Yorumla
Soran+1 yılİŞTE KANIT BEYLER BAYANLAR KLASİK HAVALI VE TRİPLİ MODELİ :D
Soran+1 yılhade be yeme beni deneyim konusuyo burda
Soran+1 yılyorumsuz ! sadece tek tavsiyem hayatta gözlerinle hava atma tribe bağlama aklın varsa tek takıl :D
Soran+1 yıllawwwwww kıza bak halen devam ediyo :)
siyahta bulursun nefreti mavide bulursun ihaneti kahverenginde bulursun gerçek sevgiyi
37 Yorumla
Soran+1 yıl:D adamımsın
Soran+1 yılkankamsın :D dahada devam edebilrlim
Soran+1 yılövmeye
Soran+1 yılok
+1 yılSırf sizin yüzünüzden. Kızın saçı sarı gözü renkli çok güzel deyip kıçını kaldırıyosunuz sonrada bu renkli gözlüler neden bu kadar havalı
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
+1 yılGenelleme yapmayalım da bazılar öyle.Malum renkli göz herkeste yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılyes greeen eyes:D
- +1 yıl
:)
+1 yılBurçla alakasını anlarımda,Göz rengi veya boy uzunluğuna göre anliz yapmak nedir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 tane kız üzerinde arastırıdım gözlemledim neredyse hepsi aynı
alt tarafı bir renk ne farkı var anlamam az rastlansa bile
13 Yorumla
Soran+1 yılohoo sen bilmiyon olayı hacıı
Soran+1 yıltamam hacı
+1 yılrenkli gözlüler mi daha çok dikkatini çekiyor yoksa diğerleri mi
08 Yorumla
Soran+1 yılRenkli abi
- +1 yıl
peki çevrendeki erkekleri de gözönüne alırsan onların da çoğunun renkli gözlü kızları daha dikkat çekici bulduğunu söyleyebilir misin
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
bir an için renkli gözlü bir kız olduğunu düşün.etrafında seni farkeden oldukça fazla erkek var.bu seni istesen de istemesen de seçenekleri değerlendirmeye itecektir.tıpkıbir juri gibi.ve sen de diliyorsun ki juriler biraz havalı olur.
Soran+1 yılsen psikologmusun :D
- +1 yıl
hayır.
Soran+1 yıltamam
İskandinav ülkelerine gitsen orada çok var herhangi bi kıymeti yok. Yani neymiş az olan kıymetlidir.
Örnek :Elmas.11 Yorumla
Soran+1 yılaynn
yanlış bi kanı renkli gözlükız güzel mi oluor ya
56 Yorumla
Soran+1 yılyoo güzel olmasa bile bi havalar bi tripler var oohhhhooooooooo
Soran+1 yıltakk ama hava atma be :)
Soran+1 yılnie la artı sana :D
az oldukları için kısa ve öz :) avrupada da esmer kara gözlü kıymetli çünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla bence çok çiğ yeşil ve mavi göz
iyi kşi kahverengi gözlüyüm
ha akları temiz beyaz aydınlık olcak yoksa kahve de kötü olur00 Yorumlakızlar gözü siyah beyaz tv gibi olsa yine havaları var
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılrenkli gözlüleri siz havalandırıyonuz her mavi gözlü olan saçıda biraz sarıysa hemen güzel kız oluya genelde mantık bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi' kız mavi/yeşil/ela gözlü ise kafadan 2-0 yenik başlar. Sevemedim bi' türlü abi... =/
Koyu kahve/Siyah göz, siyah saç candır, canandır. Bi' de uzunsa, tamamdır.03 Yorumla
Soran+1 yılNİE
Cevap sahibi+1 yılSen önce bi' CapsLock'a bas bir kere. Sonra konuşalım.
Soran+1 yıltamam oldumu :D
Sayende KS da kaç tane renkli gözlü kız varsa hepsi deşifre oldu :)
10 YorumlaHiç renkli gçzlü olupta havalı kız görmedim daha benmde gözlerim renkli kapışırız yani
10 Yorumlaİlgi görüyor ondan size havalayımıs gibi gelıyor, halbuki havalı mıyım haaaaaaaaayır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok haklısın :D bi tane kız arkadaşım var gözleri yeşil devamlı över o gözleri , çok itici yahu.
01 Yorumla
Soran+1 yıldemi itici ama erkeklere cekici geliyo :P
Gizli Üye(30-35)+1 yılgoz rengiyle ne alakasi var yaaa allahim, soru sormak icin sorulmus bi soru resmen
23 Yorumla
Soran+1 yılhayır özgüven kazanıyorlar ondanmı
Cevap sahibi+1 yılya ne alaka? gozu renkli olanlar daha mi ozguvenli oluyor?:D nerenden uyduruyosun bunu?
Soran+1 yılevet araştırmalarım bunu gösterdi
Yeşil gözlü kızıl saçlıyım lakin özgüvenimi kaldırtacak bir davranışla hiç karşılaşmadım valla. Zaten saçtan gözden özgücenim bi yükselmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevap: Dayak istediğinden havalı olur.
İffetsiz insanlardan ne bekliyorsun.00 YorumlaKesinlikle oyleler.:)yani cogu.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılkızların gözü'de mi vardı?
10 YorumlaYoo, yok öyle bir şey.
017 Yorumla
Soran+1 yılvar var
Soran+1 yılvar be görmesem inancam
Soran+1 yıleh kafamıız kullanıoz
Soran+1 yılanlamadım nece bu :P
Soran+1 yıl:D bunu anladım sanırım
Soran+1 yıl:D yoo gayet akıllıyım
Soran+1 yılgenelleme yapıyom ama arada kaçanları saymıyom.bu arada 0 soru sormussum gözüme(:D) takılddı acep nie :D
Soran+1 yılşimdi üyemi ?
dünyanın en güzeli olduklarını düşünüyorlar
39 Yorumla
Soran+1 yılaynn
- +1 yıl
hayır tabi ki.kahverengi gözlü kızlar belki rusya da daha dikkat çekicidir.burada güzel olmasından çok az bulunur olması etken diye düşünüoyrum.tıpkı ülkemizde sarışın bayanların daha dikkat çekemsi gibi.az olan değerlidir mantığı gibi...
Soran+1 yılhmm diyosun
Soran+1 yılbak sorunlu kardesim sorunun varsa konusuruz çözeriz triplemeye bağlama düzgün bişey sordum canını sıkan nedir?
Soran+1 yılne bilem sorunu varsa çözelim diyom yağtıgın yyorumlara bakıyom mutlak bir sorunun vardır söyle çözüm bulallım nie böylesin?
Soran+1 yıliyi o zman insanlara iyi davran
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. renk ne olaki göz hatları güzel olmadıktan sonra
10 YorumlaKAHVERENKLİYİZ PANPA :D
23 Yorumla- +1 yıl
caps lock?
+1 yılMallar olabilir ondan
11 Yorumla
Gözleri renkli olduğu için.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Öyle deîliz yahu :D
11 Yorumla
Soran+1 yıltuzak :D hiç inandırıcı gelmedi ama neyse
Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı. ben hiç havalı değilim yaa zor bi insanım sadece
00 Yorumlagüzel oluyorlar talep fazla olunca değerde artar
00 Yorumla
+1 yılkimisi çok korkunç oluyor.
10 YorumlaYok öyle bişey.
01 Yorumla
Soran+1 yılvar bea
+1 yılne alaka be :d
19 Yorumla
Soran+1 yılçok alaka neden böyleler
- +1 yıl
evet ama indanın göz rengiyle kişiliği aarasında bi bağ kuramadım
Soran+1 yılindanın? (inanın)
var bea hemde cok- +1 yıl
bence tamamen siz öyle görmek istediğiniz için size öyle geliyo
Soran+1 yılhayır çok tripli oluyorlar sanki nedir peh:/
- +1 yıl
umarım güncelleme hakkın bitmiştir bu nedir ya kardeşim:D
Soran+1 yılgulmekistiyorum :D
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılne alaka
10 Yorumla - Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne