Sevgilisi var, ama bakıyor neden:S

arkadaşlar ben lise sona gidiyorum, ve geçen sene sınıfımıza yeni bir çocuk gelmişti,neyse bu çocuk benden hoşlanıyordu galiba geçen sene çünkü benimle çıkmak istedi galiba, ama o bana teklif etmeden ben istemediğimi ima ettim ve oda anladı, geçen sene hep bakıyordu gülümsüyordu göz göze falan geliyorduk bazen ise bana bakarken yakalıyordum dersi dinlemiyor beni izliyordu yani, neyse geçen sene sene sonlarında sevgilisi oldu, ve bana hala bakmaya devam etti, bu sene lise son tabi yine aynı sınıftayız sevgilisi ile ayrılmadı ama tuhaf olan şüki bana hala bakıyor bakışımı çekiyorum hala bakıyor göz göze geliyoruz ve gülüyor, bende sınır oluyorum sevgilisi var bakıyor, bende ne bakıyorsun dedim sırıtarak, buda çünkü diye cevap verdi, tam net cevap vermedi yani sadece çünkü dedi, neden öyle dedi sizce, sevgilisini sevmiyor mu?Nenden çünkü?
Güncellemeler
+1 yıl
2 gun once sevgilisi ile gordum, sevgilisinin yaninda bile bakiyor resmen, sevgilisi engel oldu tabi, ama sonradan yanimdan geçti elini sevgilisinin omzuna atmis dudagindan operek bune demek simdi, manitasinin yaninda bakiyor, ve yanimdan geçerekte sevgilsini opuyor
Sevgilisi var, ama bakıyor neden:S