Arkadaslar 4 sene once Sacimi botanist in ve kadin Sacimi yakti ve kel Kaldim gordugunuz gibi. Cok cirkin gozukuor bunalima giriorum gordukce :( doktora gittim care yok dedi. Napicam?
Cevabın nedir?
Valla erkeklerin bir yöntemi var; Eğer sende de olursa; iğne ve sarımsak her zaman işe yarar denir. Hiç denemedim.. Sende bir araştır istersen.. Bir arkadaşım denedi; saçı gürleşti ve çıkmayan yerlerinde çıktı... He hiç çözümü yoksa kafana takmana da gerek yok; saçını uygun kesimle bu sorunu çözebilirsin..
07 Yorumla
Soran+1 yılDenemek Gerek bakarim AMA erkekler ne dusunur bu konuda
Soran+1 yılAma kocam olucak kisi turbani cikarinca begenmezse?
- +1 yıl
dur yazamadım ya ; Kocan olucak kişi türbanı çıkarınca beyenmesse ne demek ya.. öyle bir dünya yok.. Eğer senin gerçekten niyetin varsa bu hak tır. kimse sana karışmaz.. Ayrıca bir erkek türbanlı bir bayanı daha çok sever ; tabi değerlerine sahip çıkan bir şekilde isen... Aşkın ve Sevginin türbanı çıkarıp takmakla ilgisi yok. o senin yüreğini sevsin sevecekse..
Soran+1 yılIns AMA nerde ole erkek hangi Uzayda :)
En İyi Cevaplar
+1 yılşunu bir dene derim fiyatıda uygun ve kesin çözüm
https://www.youtube.com/watch?v=3ccQVa1Rv_k08 Yorumla
Soran+1 yılYok ole her Seyi denemem daha kotu olur
- +1 yıl
bu saç yakmyor bir nevi makyaj kamufle ediyorsun yıkadığın zaman çıkıyor acun ılıcalı da bunu kullanıyor bir arkadaşta var kullanan hiç belli olmuyor zararsız bişey
Soran+1 yılHmmm Bilmiorum ya
- +1 yıl
pahalı bişey değil ve zararlı bişeyde değil kullanmalısın saç ekimi hem pahalı hemde canını yakar bu kel adamı kapatıyo senin işini kesin çözer ayrıca o kadar abartacak bir sorun yok saçlarında ama tabiki bayanların can noktası :/
Soran+1 yılDenicem. Evt ya sac cok Onemli aynaya baktikca oluorum
- +1 yıl
kendince sorun yapmışsın ama abartılacak kadar çok değil yine güzel duruyor aynayla barışmalısın bunu kullan sıkıntın kalmayacak Dexe saç dolgunlaştırıcı
Soran+1 yılBence Ben bida doktor cikicam sac ektircem.
- +1 yıl
nasıl istersen ama bu kadar sorun yapma gerçekten çok değil saçların kapatıyor ayrıca
Canim belli degilki.. alnin birazcik genis kahkul birak cok hos olur bence o takintindanda vazgecersin hic belli degil şu an bile gerckten.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa Sacini hep toplayan biriyim bole degildi alnim kalin saclarim vardi
Soran+1 yılBence degil :(
O kadar da kotu gozukmuyor. Sacin acik gez.. kuafore danis o mutlaka bir cozum bulur ya
07 Yorumla
Soran+1 yılKakkul istemiorum
Soran+1 yılYa yuzum yagli biraz Kakkul yapinca yagli duruor.
Soran+1 yılYok canım Zaten var kakkul AMA ozel zamanlarda kullaniorum sadece.
Soran+1 yılSagaol tskler :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
+1 yılMerhaba! öncelikle geçmiş olsun :( bununla ilgili başıma gelenleri ve nasıl toparlandığımı ben de youtube kanalımda konuştum.. Yardımcı olmak adına izlemeni temenni ederim... SEVGİLER!
00 Yorumla
+1 yılNasıl çaresi yok ya götünden uydurmasaymış doktor kel adamlara saç yapıyorlar artık sana bikaç aylık serumlarla falan saç çıkartırlar olmadı ektirirsin
010 Yorumla
Soran+1 yılYani sac Ekilir dedi AMA Gerek yok dedi
- +1 yıl
Gerek olup olmadığına sen karar verirsin doktor değil
Soran+1 yılBence gerekli cok igrenc durupr
- +1 yıl
Ozaman boşver doktorun ne dediğini git ektir içinde kalmasın
Soran+1 yılOle yapicam
- +1 yıl
Yalnız önce bir zayıfla o omuzlar ne öyle ya
Soran+1 yılSanane ya
- +1 yıl
Senin iyiliğin için söleniştim ama neyse ayı gibi kal
Soran+1 yılPislik
- +1 yıl
Sensin pislik
bılmedıgın karıya gıdersen oyle olur. cıkmaz kı daha o bolgede sac gecmıs olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAinen ya ne Bilim 16 yasindaydim o zaman 4 sene oldu AMA yarasi dinmedi sagaol.
+1 yılSac ekimi tek care olarak görünüyor o da yanan bölgeye sac ekilebiliyor mu? Fiyat 1.000 2.000 arası tutar gibi yanan bölge cok fazla degil burdan bakınca. Gecmiş olsun yine de.
05 Yorumla
Soran+1 yılSagaol AMA Ben yurtdisindayim burada daha pahalli
- +1 yıl
Yurt disinda pahalı oluyor gercekten benimde yegenim almanyadan sac ekimi icin İstanbul a geldi.
Soran+1 yılEvt burada 5 10 bin dolar tutar AMA or dada iiyi doktor bulmak Gerek.
- +1 yıl
Arastırırsan bulursun, doktordan cok ne var.
Soran+1 yılBakicam
Öncelikle geçmiş olsun.
Buradan pek belli olmuyor saç'ı serbest bıraktığınız'da nasıl görünüyor size?04 Yorumla
Soran+1 yılGozukmuor pek AMA Ben Sacimi topluorum hep
Soran+1 yılCok suslu biri deggilim
+1 yılSaçlarını sıkı toplama serbest bırak yeni saç çıkar belki
01 Yorumla
Soran+1 yılYok 4 senedir cikmadi
çok guzelsin takma bu kadar belli olmuyor sen hissetttirmesen kimse sana böyle bişi demez. Gençsin yapma lutfen, kendine haksızlık etme
01 Yorumla
Soran+1 yılYa tskler de cok kotu oldu bunalima giriorum saclarim cok kalin di kalin bole yapti.
+1 yılsaç modelleri ile kapat açık olan yerleri ve badem yağı kullan belki yararı olur
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmiorum erkekler ne dusunur bu konuda
- +1 yıl
Valla Ben Şahsen Bişey Düşünmem Hiç Birşey Olmamış Gibi Bakarım
Soran+1 yılBen walla bu durumdan Kimseyle cikmiorum
- +1 yıl
kötü bir durum yok ki sadece saçın yandı ayrıca kel olsan ne olur güzel birine benziyorsun :)
Soran+1 yılYa guzel oldugumu herkes der AMA beni cok rahatsiz edior care bulmam sart.
- +1 yıl
senin için bakarım bende şimdi bişeyler
Soran+1 yılSagaol tskler :)
- +1 yıl
Rica Ederim :) Bişey bulursam yorum atarım
Soran+1 yılOk:)
- +1 yıl
Bir Kaç Bişey Buldum Lakin Çok Uzunlar burada 4 5 kere yorum olur :D
Soran+1 yılSagaol Gerek yok heralde doktora gidicem Tekrar bakalim ne dicek bu Sefer cunki en son 4 sene once gitmistim.
- +1 yıl
Yumurta Maskesi
1 yumurta
5 kaşık hindistan cevizi yağı
Yağ ile yumurtayı birbirine karıştırın. Saç köklerinizden başlayıp, uçlarına kadar homojen bir şekilde düzgünce bir fırça yardımı ile sürün. Saç derinize de parmak uçlarınızla masaj yapın. Saçlarınızı bir bone veya poşet içine alarak durulamaya kadar bekletin. Yarım saat sonra ılık su ile durulayabilirsiniz. Bu karışımı 2 günde bir yaparak saçlarınızın eski canlılığına kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Hindistan Cevizi yağı sadece güzel kokmakla kalmaz, aynı zamanda saçlarınızın ihtiyacı olan nemlendirmeyi sağlar. Yanmış saçlar ve çok kuru saçlar için oldukça etkili bir maskedir. - +1 yıl
Muz Maskesi
1 adet muz
1 yemek kaşığı bal
Muz, püre kıvamına gelene kadar blenderdan geçirin. Balla muz püresini iyice yedirerek karıştırın. Karışımı saçlarınızın her yerine eşit olacak bir şekilde sürün. Saçlarınızı bone içerisine alın ve 20 dakika bekletin. 20 dakika sonra ılık suyla saçlarınızı durulayın ve ardından şampuanlayın. Muz içerisindeki bolca potasyum sayesinde saçlarınızı doğal bir şekilde canlandırır ve enerji kazandırır. Maskeyi 4 günde bir uygulayabilirsiniz. - +1 yıl
Aloe Vera Maskesi
2 çay kaşığı aloe vera jeli
2 çay kaşığı bitkisel gliserin
4 yemek kaşığı avokado yağı
Tüm malzemeleri güzelce karıştırın. Bir miktarını ayırıp parmak uçlarınızla saç diplerinize masaj yapmak için kullanın. Kalanını ise saçlarınıza eşitçe sürün. 25 dakika sonra nemlendirici bir şampuan yardımı ile durulayarak maskeyi çıkarabilirsiniz. Bu maskeyi saçlarınız eski canlılığını kazanana kadar her gün uygulayabilirsiniz. Bu maske sayesinde saçlarınız beslenecek ve daha sağlıklı uzayacaktır. - +1 yıl
Hardal maskesi
1 yemek kaşığı toz hardal
3 yemek kaşığı zeytin yağı
1 yumurta
1 yemek kaşığı su
Krem kıvamı alana kadar bütün malzemeleri bilikte karıştırın. Saç diplerinize bu karışımla 2-3 dakika masaj yaparak güzelce yedirin. 20 dakika sonra, saçlarınızı güzelce durulayarak temizleyin. Bu maske, saç derinizdeki kan akışını hızlandırarak daha hızlı büyümesini ve daha kuvvetli olmasını sağlar. Maskeyi haftada 1 uygularsanız 1 ayda sonuçlarını hissetmeye başlayacaksınız.
Soran+1 yılAyy canım ya cok sagaol cok iyisin :)
- +1 yıl
Rica Ederim Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana Güzel Bayan ;)) :P
Boyattinmi? Yanlis anlamadim dimi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvt
Soran+1 yılHerkesin Saci farkli AMA sen sen ol asla sari olma hep sac gidior
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yandiysa yöntemi söyle
Kıllara son01 Yorumla
Soran+1 yılBoya yakti igne vurdu olmadi
+1 yılherhangı bır tuylenmede mı yok o bolgede...
014 Yorumla
Soran+1 yılHyr kokden Yakmis pis kari
- +1 yıl
vayyy... adi köpekk yaaa... cok gecmıs olsun
Soran+1 yılSagaol ya her kalktiigmda Ora aklima gelior delircem ya
- +1 yıl
benım olsa sapkasız dısarı cıkmazdım. en azından sızde kapatabılecegınız sacınız var
Soran+1 yılSeninkine dokulecek
- +1 yıl
ıllakı kader ne yapalım.. dokulmeden ben ona kısa bır model bulurum oyle yaparım.. erkegın kel olması sacsız olması normalde bayanın kı degıl
Soran+1 yılNapim simdi oldu caresine bakmam Gerek
- +1 yıl
sanırm sadece o elınle gosterdıgın bolgede sıkıntı var.. eger gunluk hayatını etkılemıyorsa bırsekılde alısacaksın. on taraflardada dokulme olduysa.. pıskolojını bozana kadar son cagren ektırmek. ya da baska bır sac modelı bulacaksın kapatacak oralarını.. yarın oburgunde kapanmayı dusunursen esın dısında kımse gormez..
Soran+1 yılEvt o ara sac dokulme sikintim yok yandi orasi. Evt kapanmayi istiorum AMA Icimden gelince orayi kapatmak icin degil. Yani aslinda Bunun yuzunden evlenmeyide dusunmuorum.
- +1 yıl
yahu sacmalama orası kusur bıle degıl.. yanlıs bır operasyon gecırmıssın.. hepsı bu..
onun ıcın kapanma tabıkı masallah.. ıstee sorun etme orayı. baska bır model bul zaten gozukmez. sacları daha seyrek komple kelmıs dokulmus gıbı olan bayanlarda var onları da dusun..
Soran+1 yılBeni rahatlatmak istiosun AMA bosuna sagaol yinede ciddiyim evlenmeme konusunda kocam bana bakerken utanirim Ben.
- +1 yıl
senı rahatlatmak ıstemıyorum onu kendın basaracaksın ben degıl..
kocan sana bakarken nıye utansın bee nasıl bı zıhnıyet bu mubarek
Soran+1 yılYa goremuonmu Sacimin orasini nasil utanmim.
- +1 yıl
losemılı senın yasıtların ne yapsınlar!!!
cok sukur elın ayagın tutuyor gozlerın goruyor saglıgın yerınde. o sac parcası ıcın fzla takıntı yapmıssın. tamam uzuluyr edıyorsun da utanmakta neyın nesı..
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. O bölgeye ekim yaptıramıyor musun acaba?
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptirirsin AMA cok pahalli ve sonuc nasil olurki:(
Soran+1 yılHaklisin bu beni cok rahatsiz edior cunki
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılBitkisel yağları dene faydası olucaktr
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmiorum doktor Denedi olmadi
Besleyici yaglarla kür yapsan?
03 Yorumla
Soran+1 yılDoktor Igne vurdu olmadi
Soran+1 yılBenimki saclannior
+1 yılKalıptada maşallah pehlivan gibisin
01 Yorumla
Soran+1 yılSalaksin walla
+1 yılÖn tarafını kahkül yaptır pek belli olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKakkul sevmiorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. çokta bişi yok abartma
09 Yorumla
Soran+1 yılVar bence igrenc
Soran+1 yılSen Erkeksin ama
Soran+1 yılYaw fizik konusuoruz burada sac konusuoz. Fizigim guzel de olsa oram kotu.
Soran+1 yılSac ektircem
Soran+1 yılYani en azindan Kendimi. Daha iyi hissederim
+1 yılEktir Orayı üsten alırlar oraya ekerler.
07 Yorumla
Soran+1 yılAMA ne kadar tutar
- +1 yıl
Onu bilemem.
- +1 yıl
tas catlasa 500 tl..
Soran+1 yılAtiosun
- +1 yıl
gosterdıgın kucuck bolge buyk bır alan degıl kı.
Soran+1 yılAMA itici
- +1 yıl
Başkan bildirim geliyor altta yorum yapsanız olur mu mümkünse..
+1 yılg. olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNee
- +1 yıl
boşver
+1 yılIyyyyy
05 Yorumla
Soran+1 yılIf Sus ya
- +1 yıl
:) makara yapıyoz la abartılacak bişey yok ortada çok da belli değil
Soran+1 yılBelli ya
- +1 yıl