Markette çalışan bir çocuktan hoşlanıyorum ama onun hakkında hiç birşey bilmiyorum

bizim burda markette çalışan bir çocuktan hoşlanıyorum ama onun hakkında hiç birşey bilmiyorum, bi arkadasım var o orda adını duymus ama tam olarak emin degil ona açılmak istiyorum onu çok çok çok beğeniyorum ama ne yapıcagımı bilmiyorum cidden bazı arkadaslarıma diyorum gidiyım numaramı veriyım delimisin saçmalama diyorlar ne yapmalıyım lütfen siz yardım edin ben eczanede çalışıyodum her sabah karşılasırdık nerdeyse bir kere beni gördügünde yolunu degistirip baska yerden gitti diger günlerde ise tam yanımdan geçti 2 market yan yana ben diger marketn ordaydım sabah ise gidiyordum o da daha yeni ise gelmisti kapıda durdu ve ben ordan gecene kadar bana baktı genellikle o markete gidiyoruz zaten ama beni gördüğünde bakıyo o bakınca bende bakıyorum hatta bugün bile arkadasımla girdik yanımızdan geçti baktı bende marketten çıktım gizli gizli onu izliyodum o da dısarı çıktı ve ona bakarken beni gördü arkadaslar çok tatlı ya ne yapmalıyııımm lütfen yardım ediiinn :(
Markette çalışan bir çocuktan hoşlanıyorum ama onun hakkında hiç birşey bilmiyorum