bence geçiici bir hevestir onunkisi yada cinsel anlamda düşünceleri vardır tanımadığım için yorum yapamam ama genel olarak yanlış ve olmaması gereken bir durum araya mesfe koyun ve fazla samimi olmamaya çalışın işyerinde görünce yanına gitmeyin geldiğinde bir bahane uydurup yanından ayrılın birkaç kez terslerseniz bence soğuyacaktır sizden yüz bulmasa bu şekilde davranamaz zaten hem onun için de zor birşey boş hayaller kurmasına sebep oluyo olabilirsiniz
02 Yorumla- +1 yıl
yan yana calısıyoruz iş geregı
En İyi Cevaplar
Ben o yaşta birinin seni taşıyabileceğini düşünmüyorum... ama eğer yaş farkı aynı olsa da erkek biraz daha büyük olursa belki anlaşmak daha kolay olurdu diye düşünüyorum...
01 Yorumla- +1 yıl
bencede kendı yasıtında bırıyle daha ıyı olur.
- +1 yıl
olur uyum meselesi. önyargıları atmamız lazım.
ama ben, benden küçük biriyle evlenmek ister miyim hayır :D00 Yorumla
- +1 yıl
O kadar küçük olmaz , üç aşağı beş yukarı yeterli ...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hz. Muhammed (s.a.v) kendinden yaşça büyük biriyle evlenmiş... Bende 21 yaşındayım, evlenir miyim bilmiyorum. Allah bilir... Ama eğer onda ki bir hevesse, olan sana olacak... çünkü adam 40 yaşlarına yani orta yaşlarına geldiği zaman sen yaşlanacaksın ve o zaman ne olur Allah bilir.. Aklını kullan ve iyi düşün...
10 Yorumla- +1 yıl
11 YAS ONA DEKI BEN SANA OLGUN GELIYOM TESTOSTERONLARIN SUAN TAVAN YAPMIS BENI TEK GORUYON GOZLERIN DONMUS FAHRENAYTIN YUKSELDIGI ICIN BANA ULASAMAMA DUYGUSU BUNU FISEKLEDIGI ICIN TEK BEN DIYOSUN AMA OLMAZDE GIT KUMDA OYNA DE ONA AMA O GENE ANLAMAZ HIC KONUSMA YAAA ONLA
00 Yorumla Abartı bir fark var mı sence?
En azından adam evleniyor. Ya onun yaşında ya da yaşından 3-5 yaş büyük biri cıksa karşısına 1 sene sonra bıraksa? o daha mı iyi sence?
Ya da kullan at modelli bir takım tipler cıksa o mu daha iyi?01 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin bayanlarla evlenmesi dogal karsılanır ama bayanların genc biri ile evlenmesi hala tabu
adın cıkar inmez02 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar erkekten bayan küçük olursa olur ama bayandan küçük erkek olursa olmazz
- +1 yıl
tebrik ediyorum yorumuna ve + 10 veriyorum sana hehe:-)
kızın küçük olması sorun değil bence.erkek 10 yaş bile büyük olabilir.ama kadın büyükseeee olmazz.yağmur atacan-pınar altuğ hakkında ne kadar dedikodu yapıyolar dimi :D
13 Yorumla- +1 yıl
PINAR ONADA AKSAM SUT VERIYORMUS :d
- +1 yıl
O DOGAL SUT ISTIYORMUS PINAR OLMAZ DAHA KUCUKSUN BIT ARKADASLARINLA KUMDA OYNA DIYORMUS :)
daha yaşı çok küçük seni sevmemiş sana hayranlık duyuyor o yaşlarda olur öyle şeyler iş sende bitiyor umursama onu zmanla kabullenr ve utanır bile
00 Yorumla- +1 yıl
32-21 ee yok artık
kendimden 3 yaş kücük bir kardeşim var benden kücüklerin hepsi gardaşımmm01 Yorumla- +1 yıl
ben kardes olarak goryorum
olur inankin olur yeterki kafaniz uyussun gerisi palavra
12 Yorumla- +1 yıl
yok olmazz ben yapamam
Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. benim hanım benden 4 yaş büyük ama türk değil ya o yüzden sorun olmuo yani.
02 Yorumla- +1 yıl
ama sen erkeksın o normel
- +1 yıl
bencede cok fark var o daha cocuk hanı üç yas neysede okadarda olmaz o belkide cidi degildir amacı sızden menfaatlenmektir
00 Yorumla - +1 yıl
21 yaşındaki kişi için bence bir heves zamanla geçer. Bende 21 yaşındayım 32 yaşında birisi ile aşk düşünmem yani.
00 Yorumla - +1 yıl
Tabular tabular.Şu kahrolası tabular olmasaydı ne güzel olurdu hayat.Büyük konuşamam
02 Yorumla- +1 yıl
tabular ne ?
evlenmem benden yaşça küçük olanlar bana çocukmuş gibi geliyor
00 Yorumlaerkekler geç olgunlaşır bayanlara göre sen ona ayak uyduramazsın oda sana
00 Yorumla- +1 yıl
haklısın böle bişey olamaz yaşı küçük naaptığını bilmiyor...
01 Yorumla- +1 yıl
bencede
- +1 yıl
yaşın önemi yok. önemli olan kalplerin bir olması:)
10 Yorumla Her yaşı yaşına evlenen mutluluktan uçmadığına göre neden olmasın evlenilir tabi ki
10 Yorumlaerkeklerde pek sorun olmuyoda kızlarda olabilir benimki 8 yaş küçük gerçi karşılıklı anlayış önemli
00 Yorumla- +1 yıl
o zaman erkek arkadaşın seni işyerinde ziyarete gelsin...
02 Yorumla- +1 yıl
yokkı:)) 6 senedrı bırlıkte calıyoruz arakdasalrımı falan tanıyor kımı getırıcem;;;(
- +1 yıl
istersen ben gelirim. ama inandırıcı olmamız için o çocuğun önünde el ele tutuşmamız, öpüşmemiz lazım.:.)))
Genelde kadınlar erkeklere oranla daha hızlı yaşlandıkları için bence bu görüşmenizi sonlandırın.Sonra boşanma olayları falan yaşamayın derim
00 Yorumla- +1 yıl
Genelde erkeğin bayndan yaşka büyük olması makbul derler ama tam tersi oldugunda ise hacca girmiş kadar sevabı oldugu söyleniyor..:)
00 Yorumla - +1 yıl
hayır evlenmem.sevgili dahi olmam benimle aynı ayda doğmuş olacak hata
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hayiiirrrrr . Olmazzzz. Erkek dediğin olgun olmalı.
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Eksi veren neyine eksi verdin cıkta bi şöyle.
- +1 yıl
ben de düşünmem ama olmayacak şey değil
00 Yorumla - +1 yıl
olmuyor olmuyor sorun çıkıyor mutlaka
00 Yorumla İçi süt dolu bir biberonu önüne koy.
00 Yorumla- +1 yıl
Aklı gerçekten başındaysa olabilir bence.
10 Yorumla sevgilim benden 9 yaş küçük çok da mutluyum
01 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar erkekten bayan küçük olursa olur ama bayandan küçük erkek olursa olmazz
- +1 yıl
Hayatta her şey olabilir.
00 Yorumla - +1 yıl
2-3 yaş ise olabilir fazla olmamalı.
00 Yorumla Çıtır floydian ile evliyim. <3
00 Yorumla40'tan aşağısı paklamaz seni teyzem <3
00 Yorumlawhy so sourius :D böleymiydi la :D
00 Yorumlabence 2-3 yaşın sakıncası yok
00 Yorumla40 yaş küçük biri ile...
02 Yorumla- +1 yıl
TESTOSTERONLARIN AZMIS KARDES SENIN ANLASILDI :D
- +1 yıl
ona 21 yaşında bir kız bul...
01 Yorumla- +1 yıl
buldum düşünmüyorumdıyor daha askerlıgım var dıyor sonra bana benı beklerımısın dıyor
Çok oluyor yaş farkı ama öylede.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bir iki kere sevişirsen onunla hevesi geçer
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Olmaz büyük olmalı.
10 YorumlaO kadar da değil...
00 Yorumla- +1 yıl
Evet
01 Yorumla- +1 yıl
seninki cok buyuk bir farkmis yalniz. benim kastim 2-3 yas maximum.
takılma ya ne olacak
00 Yorumlaolmam
00 Yorumlayok istemem
00 Yorumla5 yaşa kadar evet
00 Yorumlaokadar yaş farkı çok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar