Yalan yere kurana el basan biriyle karşılaştınızmı?

iyi geceler , yalan yere kurana el basıp yemin eden bir kişi size denk geldimi, kız arkadaşım çok yalan söyleyen biri , ve yalan olduğunu biliyorum ama hiç bir delilim yok ispatlayamıyorum , ve öyle şanslı bir kişi ki , sanki efsunlu yalanını çıkarmak için elime fırsatlar çıktı 3-4 sefer bir tuşa bassam çıkıcak bir işlem yapsam çıkıcak ,, ama yapamıyorum kal geliyor , gözümün önünde dosya var dosyayı silmiş geri donuşum kutusundan yüklüyorum ama , başlata ara diyecegim yerde başka yerlerde arıyorum ,, başka dosyayı başlattan arıyor buluyorum o asıl olan aradıgım dosyayı başlata yazıp bulmak , bildiğim halde o an duşunmeme ragmen , yazamıyorum , bunun gibi busuru olay oluyor ,, ve gördügümü inkar ediyor oyle dosya yok diyor o dosya degil telefon numarası var dıyor , içinde resim yok diyor falan fişman ve dosyanın 316 kb veya mg olması lazım tek bir numara vardıyır, ve daha önce emin olmadıgım şeyler içinde yeminler ediyor kurana basıp ,, kurana basıp yemın edıpte yalan soyledıgını yalan yere yemın eden bir kışıyle rasladınızmı hayatınızda
Yalan yere kurana el basan biriyle karşılaştınızmı?