Bir kizin abisiyle sarilarak uyumasi ne kadar dogru?

Ben degilim ama bir arkadasimin kendinde yaklasik 2 yas buyuk abisiyle sarilarak uyudugunu biliyorum. ara sira diye bahsediyo. bizim aramiz cok iyi diyo ama kim kardesinin boynunu koklayarak uykuya dalmak ister? ya da vucudunu yapistirip yatmak ister? Tuhaf degilmi bu bana mi anormal geliyo kalkip yuzune de denmiyo kizin. Abisinide biliyorum fazla yakisikli kizda ayni sekilde cok guzel.
Güncellemeler
+1 yıl
cdn.mtlblog.com/uploads/2013/11/cuddle-1.png
arkadaslar abisiyle boyle uyuyup uynanan falan var mı allasen ya neresi normal insana sizofren gibi hissettirmeyin simdi 5 yasinda degiller
Güncellemeler
+1 yıl
cevaplarin geneli su seklde
Benimde var bende sarildim ne var bunda.
bende cok severim.
Kardes kardese onu dusunmez.
sen olayi kirli lanse ediyosun.
-burdan yola cikarak soruyorum. siz niye kendinize ölçerek cevap veriyosunuz ki? anlattigim durumu degerlendirnler cok az gerisi hep ayni seyleri anlatiyo. herkesn psikolojisi, hormonlari vs bir degil. Bu eger ensestse normal degil ve normal insanlar icin degil. sen eger normal abi kardessen kendini katmana gerek yok. durumu degerlendir yeter.
Bir kizin abisiyle sarilarak uyumasi ne kadar dogru?
Cevapla