Aşırı utangaçım sevdiğim kıza açılamıyorum yardımcı olur musunuz?

Liseye gidiyorum biliyorum daha küçüksün diye ama lütfen yardımcı olun. Benim 8. Sınıftan beri tanıştığım bir kız var dershaneden. Bu kızla biz baya aşırı samimiyiz ve ben mal gibi aşığım kıza. Neyse zamanında benden numaramı istedi whatsapp için verdim. Samimiyetimiz daha da arttı. Gerek kader gerek aile içi ve sosyal yaşantı bildiğiniz benim kız versiyonum. Biz aynı liseye gitmeyi hayal etmiştik ama olmadı. Bu yarıyıl tatilinden önceki hafta benim okula gelmesini sağladım. Ama farklı sınıflardayız. Tenefüslerde zaten pek göremiyorum işin tuhaf yanı görsem bile görmemezlikten geliyorum utancımdan. Bugün kaçamadım ondan selam verdim acelem varmış gibi hızlıca uzaklaştım. Yanında bir erkek çocuk vardı. Whatsapp tan ağzını aradım aynı sınıftan değil tanıdıkta değil sadece ve sadece bu çocuk ara sıra bunların sınıfına geliyormuş oradan tanışıyorlarmış. Pekte yakışıklı değil gibi ama Allah yarattı kız onu sevebilir. Annem gaza getirdi hatta tüm ailem maddi manevi destekleri arkamdaymış. İstanbul da oturanlar bilir Bayrampaşa Forum İstanbul AVM yi. Oradaki akvaryuma götürmeyi düşünüyorum eğer kabul ederse. Flört koçu ve bazı sitelerden aldığım bilgiye göre kızlar çıkma teklifinden nefret eder dediler. Bütün incelik olaya bağlıymış. Yani o an doğru zaman doğru yerde kızı öpmek için başımı eğdiğimde kaçırmazsa öpüşürsek kızda razı olur sevgiliye ama eğer kaçırırsa sevgili olamayız diyordu. Eğer öpsem bile benden soğuyup akşama sapık diye polisle kapıma dayanır. Bazen mesajlarıma kısa cevaplar veriyor. Kızları araştırıp öğrendikçe her kısa mesajında bir öfkemi var diye tedirginim. 1.75 civarı 75-85 arası sürekli değisen kilom var ama fiziğim belli etmiyor. Lütfen yardımcı olun yalvarırım.
Aşırı utangaçım sevdiğim kıza açılamıyorum yardımcı olur musunuz?