Bir bayana hediye edilmek üzere hani kitabı alırdınız
veya bayanlar Hangi kitabın hediye edilmesi sizi mutlu eder
veya bayanlar Hangi kitabın hediye edilmesi sizi mutlu eder
Ben aşk kitabı sevmem romanda mesela.. Polisiye falan. Şiir kitaplarını çok severim Ceyhun Yılmaz , Kahraman Tazeoğlunun mesela. Şiir okumayı seviyorsa güzel şiirli bi kitap al..
ben severim:)
benim için kız erkk faretmez adm fawer olasılıksız çokkkk güzel hatta mükemmel ama bi arkadaşımda kürşat başar abşımda müzük de 1 yıl kafamın etni yedi ona da bak derim :)
Olasiliksizin devami olan empatiyi okudunuzmu acaba?
elif şafak alırdım ona yüreğim seni çok sevdi sevgilim derdim verirdim
Bir Gün diye bir kitap var onu alırdım. çok güzel bir kitap.
Cevap
5Cevap
okuduğu tarzı bilmiorm ama benim beendiğim kitaplardan birini söyliim bari uçurtma avcısı,bin muhteşem güneş,başucumda müzik vs... en son yürekler ölür de olabilir ne biliiimm daha bi sürü şeyy ... yüreğinin götürdüğü yere git
Özdemir Asaf'ın şiir kitaplarından alabilirsin. Beğendiğin yerlerin ya da onun da okumasını istediğin yerlerin altını çizebilirsin veya içine ufak bir not koyabilirsin vs. daha da romantikleştirebilirsin durumu..
ne tarz sevdiğini bilmelisin. gidip de alakasız bir şey alma.
Ben oğuz atay-tutunamayanlar isterdim
Daha once okudum ama bi tane daha isterim o kadar güzel bişeyyyki
Aşk,özgürlük,tekbaşınalık.Eğer ileride bi sevgilim olursa bu kitabı mutlaka okutturucam ilişkiye başlamadan önce.
Bebek egitimi kitabi :) veya mukemmel anne olma ile ilgili bi kitapta olabilir.. tabi bu benm fikrm (=
Bana cinayet kitabı alanla evlenirim ben be.
Kirmizi pazartesi'ye ne dersin :)
charles bukowski kadınlar
elif şafak... aşkın 40 kuralı
özdemir asaf şiirleri olabilir..
oktay ustanın yemek kitabını al bi işe yarar=))
Şiir kitapları olabilir
Marcus Zusak-HİÇ
PANPA :)
Bilmem ktaplarla pek aram yok
Fırıncının Kızıi :D
Ruj ve Duman
o. cocuğu komik :)
Ayşegül serisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar