Bir kıza bu denir mi?

Geçenlerde yine beni seven biri, böyle ne idüğü belirsiz bir hayat için yaşın geçiyor, artık evlenip çoluk çocuk sahibi olman diyerek bana uygun olduğunu düşündüğü, biriyle buluşmamı sağladı.

Ben de çok sevdiğim biri olduğu için kıramadım.

Neyse buluştuk yaş da hemen hemen aynı olunca sohbet muhabbet iyiydi.

Akşamına da aradım konuştuk falan, sonra mesaj çekmiş ertesi gün pek sevmem ama ben de cevapladım mesajlasırken konun birden gelecek planlarına geldi tabi.

O arada bana ya aslında ben ciddi birşey düşünmüyorum ama tanışınca kafam da biraz karıştı, görüşelim ama yine de ilk etapta sadece arkadaş olarak gibisinden birşeyler yazdı.

Benim şalter attı tabi zaten zorla gitmişim bir de en sevmediğim arkadaş gibi falan muhabbeti - ulan zaten üstüne atlayacak halimiz yok arkadaşım olacaksın tabi tanıyacağız falan başka türlüsü benim için mümkün değil tabi - ama bunu efendi gibi yazmak yerine benim de şalter atınca

"Tüh, ben de haftaya istemeye geliriz diyordum" gibisinden birşeyler yazdım, anaaaa nasıl bozulmuş nasıl bozulmuş anlatamam. Halbuki hafif espriyle karışık kendisine katıldığımı, dost olamadan birşeyler yaşanamayacağını anlatmak istemiştim.

Buluşmaya bile mercedes ile geldi sosyoekonomik durumunu göz önüne alırsak böyle bir küçük şakay ı kompleks yapabileceği hiç aklıma gelmemişti, bir ağzıma etmediği kaldı :)

Dediğim gibi biraz yaşı da var, ondan mı anlamadım ama inanılmaz bozulmuş.

Zaten görüşmüyorum artık ama sorayım dedim bunda bu kadar bozulacak ne var?

Bir kıza bu denir mi?