2. benimde hic sevgilim olmadi
3. yüzüne karsi seni sevmiyorum istemiyorum olmaz dedim
Laf ola beri gele iliskiye girermisin al sana buldun bir deliyi cik isin icinden .Karsi tarafta gurur yok dolayisi ile sevgi zaten hic yok
Gururun olmadigi bir yerde sevginin degil adini anmak hayalini bile kuramazsin.Neden onu oyaladin umit verdin sence bu dogru bir davranis mi ?Durust bir hareket mi en basinda ama en basinda ama en basinda tak diye sonlandirma gerekiyordu olmayacak bu is diye .Elbise degistirir gibi partner degistiremezsin dehlerim gider diyemezsin o bir tek o noktada hakli.Onun ilk askiymisin senin portfoyun genis anladigim bunun sayisi ve sirasi mi var?Mesela 28ci sevgiliyle evlenilir diye .
Evlilik ilgili evet sevilen kisiyle evlenilir evlenilmelidir bu konuda senle hemfikirim ancak bilmedigin bir nokta var BIRBIRLERINI CILGINCASINA SEVEN KISILER DUNYANIN EN ZEKI EN MANTIKLI EVLILIKLERINI YAPARLAR ve kendilerine aklimi seveyim dunyanin en dusunceli en anlayisli hoduk olmayan odun olmayan bi erkegini sectim,veya dunyanin en zarif ,nezaket sahibi alimli guzel kadinini sectim derler yani bu fikrin tamamen yanlis
Sen diyorsun ki ben asik olmak istiyorum insaallah olursun ,ancak askin ne oldugunu bilmiyorsun cok onemli bir problem bu .
saygilarimla
uzman gözüyle cevap verirsem eğer.. sen bir başkasıyla çıkarsan seni unutması 3 yılını alır bu 3 yılın ilk iki yılı kendini yer bitirir. senden uzak olması gerek 3. yıl ise ara ara aklına gelirsin ama unutmamıştır hala seni evlenmen gerek yoksa tekrar sana sarar.. işin zor kolay gelsin
sirf o mutlu olcak beni unutcak diye evlenmeye niyetim yok :(
istenmediği halde böle direnen erkekleri anlamıyorum reddedilmeyimi kaldıramıyrlr .böle yapısınca kendilerinden uzaklastırdıklarında farkında degiller sanki numarasını engellettin mi ? benmde basıma gelmisti smdi kurtuldm sayılı bi kc yıl oldu ama hala telefnlr alıyrm
söyle söylim dünyada tanidigim en iyi insanlardan birisi bana cok deger veriyor ama iste gel görelim ki gönül almayinca olmuyor . benim sorunum cok yakin oturuyoruz herseyimi biliyor is yerimi evimi herseyimi numarami degistirsem bile bulur o sekil :( ne yapcam ne etcem bilmiyorum
ah bi anlasam kendini benim yerime koy benimde asik olmak hakkim diyorum ama anlamiyor
imdat penis diye okudum, ustteki yorumu okudum, tek olmadıgıma sevindim
Cevap
15Cevap
onu onla çıkmadan önce düşünecektin bırakması zor tabiki oda insan sonuçta
onunla ciktim sayilmaz arkadasca konustuk ama o asik oldu !
imdat diye görünce penisini diye okudum
gittikçe bunamaya başladım
bırakmasın .adam haklı ilk aşk çok önemli .bence sen çocuğu niye bıraktın onu yumurtla bakalım:)
cünkü ona karsi bir sey hissetmiyorum zorla olcak degil ya onun tek dedigi sey zamanla olur seversin ama olmuyooor
şu anda dünyada en son yardım edeceğim insan sensin o kadar aşık edene kadar nerdeydin acıyorum sana
adamı temizlettir.bu işi uygun yapan tanıdıklar var,arkalarında hiç iz bırakmıyorlar :p
Aranan adriana lima Kızlar soruyorda bulundu beylerrrrr...
her gün görebileceği kadar yakın mı sana ?
malesef
Sana ulaşmasını engelle
bir sevgln olduunda peşini bırakıcaktr.
Senden ayrılmak istiyorum diyerek bırakır.
Help me diyeydin tam olurdu.
azra akındamı burada beyler
Ne oluyor ule! Kim boğuluyor?
onunla bir kız arkadaşının arasını yapmaya çalış.
salla gitsin ya
zorr çok zor
boşver şans verme
kafasına sosisle vur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar