omegle, chatroulette gibi chat odaları bilio musunuz flört etmek için?
daha çok asya ağırlıklı bilen varsa sölesin:DD
daha çok asya ağırlıklı bilen varsa sölesin:DD
Omeglede asyalılar baya bol ama Türkiyede olduğun için seni avrupa ve amerikalılarla eşleştiriyorlar ya IP ni rusya kaynaklı bir Ip ye çevir yada ortak beğeniler kısmına japonlar korelilerle ilgili şeyler ekle illa asyalılarla karşılaşırsın ben birçok çinli ve japon arkadaş edindim omegle yoluyla...
Hem Asya derken hangi ülkeden bahsettiğine bağlı singapurluları filipinlileri falan +18 chat sitelerinde görebilirsin :D onun dışında omegleyi vs. saymazsak japonlar, koreliler, çinliler ingilizce chat sitelerinde fazla vakit geçirmiyor ki çoğununda ingilizcesi pek iyi değil.. Japoncan varsa link a bak güzel site baya kalabalık ama japonca yada korecen yoksa omegleden başka bir alternatifin yok... ha bu arada omegle, chatroulette falan flört sitesi değil sen yanlış anlamışsın olayı
Chatroulette de yok... omegleye facebook ile bağlan görürsün...
Korelileri bilemicem de japonlarla karşılaşmak istiyorsan ortak beğeni kısmına Rising Sun, Nihon, Nippon, Nihongo, J-Rock, Tokyo,Ganbatte Nihon vs. yazabilirsin...En iyi cevap seçtiğin için sağol bu arada
üzgünüm, ben nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum :D onu denemek için sınıf arkadaşım yapmıştı... Ip değiştirici bi program kullanman gerekiyor galiba
adını saydığın odalarda da bol miktarda asyalı vardır, ama aradaki saat farkını hesaba katarak girmelisin. öğlen 12 - akşam 18 arası dene :))
el classico cevabım olarak igod link
Cevap
17Cevap
asyalılarda erken boşalma sorunu varmış diye duydum :DDSF
olmasın mümkünse :)
genelde pipi oluyor o sitelerde ama asyalı pipisi varmıdır bilmiyorum.
asyalı sıvazlaması izlemek... bilimsel bir araştırma içindir heralde.
Biliyorum ama söylemem.1-2 tane abazan olmayan chat sitesi var orayı da kaybetmek istemiyorum.
bedava olup en ünlüleri bunlar ama girmeni önermem hoş olmayan şeylerle karşılaşabilirsin.
asyalıları boşver ne yapçan bamyaları :D
bamya seviyosan başka panpaa
Bizim fırıncı çırağı asyalı.. Tanıştırayım..
Sana asyalı bulacağım. Söz.
eh seni aferim:D iskandinav da bn istiorm o zmn:D
ne var la asyalılarda
napıyolar orda
hea biliyorum
Bizim bakkal Lee de Asyalı.O olur mu?
biz burdaneci ouyoruz onlar dahamı yakışıklı
ne yönü çekici sence
normal bence ama yine senin tercihin
Bu siteler pek tekin değil.
cam4 e gir her ırktan var hadi kolay gelsin.
napacan asyalıyı la bizim yerli caponlarımız varya
sen biliyosun işte anlat:)
asya ağırlıklı birde..hımm
git blog tv yap :D
iwit omegle iyi iyi
sipariş üzerine.D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar