soru açık :))))) uzun boylu kız mı kısa boylu kız mı istersiniz :)))))))))))))
1.55-1.60
1.60-1.70
1.70 ve üstü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boyum 1.75 ama kısa olmayı isterdim. Daha tatlılar minyon kızlar, yaşlarını göstermiyorlar ayrıca.
Ya daha da güzeli topuklu ayakkabı giyebiliyorlar abicim. Ben giyemiyorum işte. Deve gibi oluyorum. Kısadan kastım 1.60-1.65 arası, o civarlarda. Ayrıca daha seksi oldukları düşüncesindeyim.
boyum tam 1.70 artık en fazla 2 cm uzarmışım. Oysa benim daha uzun olma hayallerim vardı.
standartları yok mu bunların yahu? Ben de bir tane kız vardı topuklu diye bir şey giyip dışarda uzun oluyordu. Kısa olsun lan 1.25 falan olsun otobüste çocuk diye dizime oturtiyim yer kaplamasın.Sırt çantasına falan koyarım belki.Yatakta da fazla yer kaplamaz.
şimdi bu göreceli bir kavram benim boyum 188cm bana 150 cm kız hoş durmaz ama boyu 170 olan erkektede 180cmlik kız hos durmaz:) davul bile dengi dengne derler ya o misal ama baılarını cıkrtırm en büyük örnegi cagla ve emre cifti yakısyrlr abi:)
Cevap
61Cevap
yanına yakışacak boyda olması lazım. yani kendi boyundan çok kısa veya çok uzun olmayacak. örneğin ben 1.85 boyundayım bazı kız arkadaşlarım 1.60-65 civarındaydı çok abes duruyordu. benim boyumda birinin yanında en az 1.75 boyunda birisi olması gerektiğini düşünüyorum...
Ulen boyum 1.73 , 1.70 üstü kafamdan tutup dolaştırır.
1.60-1.70 güzeldir hoştur candır.
Knk 158 kızlara komikmi geliyor heralde
İki biçimde de oldu. Gel gör ki yarıştırmam. Hepsinin yeri ayrıdır en kötü bitenlere bile buradan selamlar.. :P
uzun olmasa da 175 ten yukarda bi rakam olsun yine de
daha ne kadar uzun olabilir ki zaten :)
1.70 idealdir bence. 165 in altı iyi durmuyor, 175 in üstüde sırık gibi. Topuklu ayakkabı hesabınıda ekledim araya.
minyon kızlar çok cici duruyorlar :D ne ole 2 m kız mı olur .D
boyum 1,80 tabiki bana yakın boy olması benm tercih sebeblerimden ki Kadere inanırmısın Ben inanırım ve Ben NAsibimi bekliyorum vevap uzun boylu
180 uzun mu peh
peh gülüm peh yeteri kadar fazlasına gerek yok kriterlerim azalır bu arada uzun boylu bayan dedim çünki sen bıdır boylu birisin ve boyun konusunda komplekslerin var canım saygı bizden olsun terbiye bozulmasın isterim
Nasıl yani herkes uzun seviyormuss yani şimdi 160 altında olanlar nasıl? Jsjsjsjz
bu kişiye göre değişen bir olgudur
ben mesela kendimden 3 4 cm kısa olmalı diyorum en az
ama çok kısa değil 1.72 isem kızında en az 1,65 olması gerekiyor
insan gibi insan olsun da kucağım da bile gezdiririm .
kısa boylu kızların fiziki yapıları daha düzgün ve çekici oluyor bence.
Kısalar yatakta çok iyi oluyor..Oyuncak gibi oynayabiliyorsun..Ama uzunun yanında duruşu bir başka oluyor.. :D 2 sindende olmalı bence herkeste :P
bizim boyumuzun kısa olmasını tatlı diye değil değil kullanmak için seviyorlar mış bazıları
Normal boyluu olsun ama uzun boylu yerine tercihim kısa olabilir. Kısa boylu kızları daha sempatik ve hoş buluyorum...
kizin erkekten kisa olmasi kiz icin daha iyi.erkek icinde idealdir.ama sadece yatakta butun boylar esit olacagi icin sorun olmaz
asıl anlamadığım herkes 170 im diyo kiloda 54
gerçekte 1.62 kilo 65!
insan 1.80 istiyor ama bizim türk kizlari üst üste koysan 1.80 cikmaz :)))
kısaya çare var, lakin uzun nasıl olacak bilemedim.
1.60-1.70 tercih ederim. 1.55 falan olsa da önemsemezdim aslında.
Tabiki kısalar ele avuca daha iyi geliyorlar ve yatakta müthişler
cokta kısa olmasın abi göğüsleriyle kaçları arasında 5 cm fark olanlar var :D
uzun boylu en azından benım boyumda 180 olsun daha uzun olmasın sulak yerde buyus gibi
en iyisi benim sevgilim kısa değil normal ama benden kısa sarılırken ikimiz içinde daha iyi oluyo :D
farketmez kişiliği iyi olduktan sonra :) bide benden kısa olsa yeter :D
165 ile 175 arası olsun olsunda arkadaşım yok olmayınca boy yaz sak ne yazmasak ne
şimdi aşık nikle kısa da desem uzun da desem bi şekilde topa tutulucam :-) ben oynamıyom
1.55-1.65 arası olsun.
Benim boyum 191 beni topuklu Ayakkabi ile düşün
170 ve üstü kız her zaman daha öndedir :D
hepsinden birer tane olsun işte :/
yanıma yakışan kızlar
adın ne senin?
yalnız ben o fotondakine bittim yaaa <3
uzun olsun metrekareden kazanalım
Uzun boy benim kadar olmasa da az yaklaşsın yahu.
çok kısa olmaması iyi olur
tabikide kısa. hertürlü iyidir kısa boylu kızlar
160 170 arası olsun farketmez..
1.70 ve üstü her zaman iyidir.
1.70 ve üstü kesinlikle:)
187 den kısa olsunda :)
degısır boy sadece kıstas aldıgım bı olay degıl
İkisininde güzel yanları var o.O
1.60 1.70 arası iyidir.
A şıkkı ne ya, pigmeler.
Ben de severim kısaları <3
Nereye koysan durur protatif ve sevimli :D
Bölüşelim mi o zaman <3
1,55 altı, 1,75 üstü itici geliyor.
c'nin yakınlarında olsun.
Boyum kısa ama mutluyum:)
benden uzun olmadıktan sonra boyun önemi yok:)
sokakta uzun yatakta kısa
Niye yatakta kısa olsun
boyu boyuna huyu huyuna...
boysuz olsun süper olur.
uzunu sokakta kısası yatakta:)
1.68 iyidir iyi
sende mi turtammm
1.65 candır <3
1.68 hehe
:)aynen kuzu
Minyon severimm...:))
160-175 iyidir ya..
güleç yüzlü kızlar boy önemli değil
165-175 arası:)
ölü eşeğe bile razıyım
1,70-1,75 iyidir
1.84 boyum var 1.75-1,76 benim için iyidir :)
1.73 iyi bence :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar