uzun saçlı erkeklerden hoşlanırlarmı ? ;
kızlar nasıl bir tarzdan hoşlanırlar kızlar cevap bekliyorum
kızlar nasıl bir tarzdan hoşlanırlar kızlar cevap bekliyorum
Hoşlanmıyoruz diyorsunuz ama hepinizde johnny depp e hastasınız. ama tabi o johny dep tartışılmaz. adam 2013 dünyanın en karızmatik oyuncusu seçıldı. işin dogrusu uzun saç her erkeğin tipine uymaz uymuyor sa hç uzatmıcaksn yakışıyosada çekinmiceksin aşırı uzun olmamak şartıyla.
1 yıl uzun saçla dolaşmış biri olarak sana şunu sölim :D %95 sevmiyorlar...gayet açık ve nett! :D ha çok ortamcı biriysen değişir mesela rockçı takılan kızlar falan bar ortamlarında iş yapabilirsin ama normalde hayır :D
kadın gibi uzun saçı hiç sevmem isterse çok yakışıklı olsun o anda tiksinirim resmen:S kısa saç her zaman en asil ve en yakışanıdır ama çok da kısa olmasın mesela benim profil resmimdekinin saçının rengi,şekli ve uzunluğu bana sorarsan en iyisi...
pek hoşlanmıyorum uzun saçlı erkeklerden ama saçları bakımlıysa yine de birlikte olunabilir...
Cevap
6Cevap
Ne uzun saçı güzelim ya. kız kızamı dolanacağız :) Her zaman kısa saçlı erkek seksi ve çekicidir... Takım elbise giyipte kalıbını dolduran erkek gibisi yok bana göre...
beline kadar olan dümdüz ya da bonus.oy pek severim.ya da şu uzunumsu kısa bir de üstüne şapka.genelde çok severim.
tarzı olduğunu düşündürür bana.
tipine bagli ykasiiyorsa olur ykaismiyorsa olmaz genelde ama yakismiyordur cünkü yagli olur genelde
yakışanı var yakışmayanı var mesela adam taş :D yakışmış hani link daha uzunu kötü durur
link bu saça bayılırım. Ancak herkese yakışmıyor.
Çok uzun olmasın ya söyle boynuna kadar ve uzun olanlar hoşuma gtmiyo pek..
eğer yakışıyorsa olur ama öyle at kuyruğu gibi upuzun da olmasın yana yana komik dururuz:D
valla ister hoşlansınlar ister hoşlanmasınlar.. en kontak olduğum şeylerden biridir..
kızları bilmem de kız gibi saçını uzatıp gezen erkeklerden hoşlanılmaz arkadaşlar ya. o ne hanginiz erkek belli değil :)
Kıvancın aşk-ı memnudaki saçı...fazlası olmaz
Aşkı memnu deme yaa
hoşlanmam ama yakışıyorsa bir süre kullanabilir
Yakısıyorsa eger olabılır
yakışmışsa hoş olur..
uzun saç yakısmaz her erkeğe
Yakışıyorsa iyidir uzun saç erkekte.
Hayır Hayır Hayır!
ben hoşlanmam..
kısa uzun farketmez nefes alsın yeter diyenler var
hoşlanmayız çoğumuz.
her zaman kısa saç