Neden kimse beni sevmiyor?

Arkadaşlar ben kiloluyum ve hiç sevgilim olmadı, işin acı tarafı hiç normal arkadaşım da olmadı. Hep itelendim, örselendim, hor görüldüm.
Kimse arkadaş bile olmadı benimle belki de ben insanlara yaklaşamadım bilmiyorum ama yaklaşmaya çalıştım bir kaç kez hep iğrenerek baktılar ve bu çok zoruma gitti ve kendime olan güvenimi yıktı. 5-6 yıldır hep evdeyim, dışarı çıkmıyorum, çıkamıyorum çünkü kimse yok çevremde. Canım çok yanıyor. Erkek olmama rağmen gecelerce yatakta ağladım sessizce. İnsanları dışarıda görünce hep bir üzüntü çöküyor içime canım acıyor. Kızları üzen, duygularıyla oynayan erkekleri görünce benim canım yanıyor, ağlayan birini görünce benim gözlerim doluyor. Neden hiç sevilmiyorum ki ben? Tamam çok yakışıklı değilim ama kalbim çok temiz. Kimse değer vermiyor mu kalbe? Hep mi pişmanlıklar %100 olduktan sonra kalbi temize gelir insanlar? Peki ya kalbi temiz insan da temiz birini bekliyorsa? Bir kız arkadaşım olsun istedim hep, beraber güleceğim, ağlayacağım, dertleşeceğim ama hiç olmadı. Kilom yüzünden derslere katılamadım, geri kaldım, okuldan atıldım. Ben artık biri değer versin beni sevsin istiyorum. Kalbim artık kaldıramıyor bu acıları. Çok kötü bir durum. Yaşamayan gerçekten bilmiyor.
Çık dışarı sosyalleş.
Çok içine kapanıksın.
Böyle temiz kalpli biriyle tanışmak isterdim.
Üzüldüm durumuna.
Ağladım okurken.
Yaşamayan bilmez, boşuna akıl vermeyin.
Çok berbat bir durumdasın, üzüldüm.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
tamam canım
Neden kimse beni sevmiyor?