Sebepsizce çekip gitti.

Merhaba arkadaşlar..

Geçen konusdgm ilk erkekardaşımla 4 seneki evel konusyordum smsleşiyorduk..3 ay böyle devam ediyordu hep bana zamanla düzelcek felan filan diyordu.. bende çökmütlüydüm herneysse gece 1 oldi benim msnde açık oldgmu gördü ve cevap yazmadıığmı düşündü..hernyse isim vardii..biranda neolduysa sinirlendii dediki: Artık konuşmayalım..hayatta sana başarılar hemen beni reddetii engelledi!bende şoka girdim neoldu diye..?sonra aradım tlfn açmadı.. sms attım neolduu? geç yazince hemen silmek mi oluyor diye cevap ettim ona..çünkü ben hep onu sabırla beklerdim onun cevapı hep 3 saate bir gelirdi bişey demesdim hernysee sms attı Çok üzdü beni..artık konuşmayalım..Unut beni ben seni mtlu edemem felan filan..?!işte arkadaşlar..neolduu bilemiyorum ona'; bizim mahalede oturuur amapek karşılaşmayız.?aklımda soru işaret kaldı neden biranda terketti.. hemen silip atamas ya?!neyapayım..karşısına çıkıp neden sildinmi diyeyom neoldu diye..yada boşmu vereyim gün gelir.. pişmn mi olur yaptığındsn..?ama inanın ben ona hiç bir kötülük yapmadım allahda biliyor..hernyse fikir verin arkadaşlar yoksa çıldırmak üzereyim!
Sebepsizce çekip gitti.