Flört & Tanışma konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben bir göz rengi görmüştüm bir bebekte böyle renk olamaz aman ALLAHIM ya maşallah diyorum hep aklıma geldikçe bir gör rengi var çocuğun masmavi ve kenarlarında siyah çizgiler var alıp götürüyor sizi baktıkça o an dedimki işte bu dünyanın en güzel göz rengi.Öyle bir renk görmedim görüp şahit olmanız lazım.
14 Yorumla- +1 yıl
zamanla reng degiştiriyor o renk döner bebeklerin göz rengi çok degişken oluyor
- +1 yıl
benimde 2yaşıma kadar maviymiş şuan yeşil dönebiliyor bellide olmaz :) kızlara mavi çok yakışıyorda erkeklerde pek hoş durmuyor :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSarı Kırmızı-- Ultraslan gibi bakan gözler en güzelidir... Uuuuu aaaaaa
13 Yorumla- +1 yıl
sende cimbomlusun :)
- +1 yıl
Hem de Ultraslanından..! ;)
- +1 yıl
bende kapalı köşe eski çekmeceli kardeşler :)
Benim sevdiğim bir arkadaşımda değişik bir yapı var. Siyah giydiğinde gözleri siyah, yeşil giydiğinde yeşil, mavi giydiğinde mavi oluyor, nasıl bir şey anlamadım ama ben onu bildim bileli böyle. Bence onun gözleri güzel ama adına ne demeli?
05 Yorumla- +1 yıl
abi senin arkadaşın bukalemunmu yoksa :)) sakın kırmızı giydirme yollarda terör estirirsiniz evel allah :)
- +1 yıl
:)) enteresanmış
- +1 yıl
lens takıyo kıyafetine göre anlamıycak bişi yok:D
Bal Rengide ne mi ? Kehribar, Honey eyes... link
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılGüzel mi değil mi, bilemiycem.. Daha doğrusu kendi gözlerim için yorum yapmayayım diyorum.. Ben çakır gözlüyüm ancak kömür karası gözler beni çok etkiler.. Bunu söyleyebilirim sadece.. :))
137 Yorumla- +1 yıl
hmmm
- +1 yıl
Sadece "hmmm" mı.? Hadi ben yorum yapmadım ama sen yapabilirdin.. :))
Woow..! demeni beklemiyorum zaten.. :D - +1 yıl
@SerinSu, çok ender rastlanıyor bebeğim öyle simsiyah gözlere, sanırım ondandır.. :))
- +1 yıl
@Rosalindam, sen benden hızlı davrandın bebeğim.. Aynı fikirdeyim.. :))
- +1 yıl
ben bir çift yeşil verebilirim :)) ama donuk yeşil resimdede gördügünüz gibi kimisi edwırda benzetiyor :D
- +1 yıl
@SerinSu, "herkes zaten kendisinde olmayani begeniyor" sözüne hiç diyeceğim olamaz ve altına imzamı atarım.. Doğru söze ne denir.. :)))
- +1 yıl
valla hanımlar sizi bilemiyecegim ama ben gözlerimden memnunum :) inanıyorum sizlerinkilerde çok güzeldir..çünkü kadın kusursuz yaratılmıştır ;)
- +1 yıl
@SerinSu, tatlm iyi ki çakır değilmişsin.. Yoksa, bir de çakır olsaymışsın kimbilir ne afet olurdun.. :D
@Rosalindam, bebişim ben de öpücüklerimi yolluyorum, artık nerene gelirse.. :DD - +1 yıl
burasıda maşallah bayanlar hamamı gibi olmuş dolmalarıda ben sarayım bari :)
ne güzel hepinizin neşeler yerinde akşam akşam :)) - +1 yıl
hahaha... Rosalindam, tam da istediğim yere rastladı o kocaman öpücüğün.. Dudaklarımın kenarına.. :))))))
- +1 yıl
arada bizde kaynayıp nasiplenmeyelim öpçükle :)
- +1 yıl
@Soran, senin de yanağına yumuşak bir dokunuştan bir zarar gelmez.. Arkadaşça bir öpücük..mucks..
- +1 yıl
annem göster ama elletme dedi bana sabunlarınızı sıçratmayın ben temiz aile çocuguyum :)) bu arada soranda ne ya benim adım mahir :)
- +1 yıl
@rosa : "Bendekiler kahverengi ya çeşke imkanım olsaydı yeşil yapıp sana vereydim :) " demissin..canin sagolsun güzelim düsünmen bile yeterli :-D
@Real : " tatlm iyi ki çakır değilmişsin.. Yoksa, bir de çakır olsaymışsın kimbilir ne afet olurdun.. :D" demissin... olsun bebegim ben böylede afetim ;-) kara göz seven de bana gelir :-P - +1 yıl
serin su sorana yani bana bişey yokmu :D
- +1 yıl
teşekkür ederim :) içim rahatladı yoksa bugece gözüme uyku girmeyecekti serinsu bana bişey demedi diye :)
- +1 yıl
@Soran, yav sen ne yanar döner ne içten pazarlıklı biriymişsin ya.. Yok annen şöyle demiş de bilmem ne.. istemiyorsan isteme ya ben de zaten seni öpmeye bayılmıyorum.. Ayrıca, bana ne senin isminden ki, ismini veriyorsun..
- +1 yıl
hmmm ansiyekte kişilik bozuklugu borderlınede daralma sesinliyorum senin biran önce antisosyal çevreden kopup tedavi olmaya ikna etmeliyiz real çok hastasın :)
- +1 yıl
ayrıca hatırlatma istedim gözlerden sohbeti öpücüge çevirdiniz bende mecbur degilim senin saçma sapan alakasız yazılarının iletisini okumaya madem kendine sayfa aç orada kimle ne yazışırsan yazış ayrıca profilini inceledimde neden kadın yaptın cinsiyeti kadın seçen erkeklerdende nefret ederim şimdi sana naş naş havalar güzel gitte kendine kumdan kale yap aylak adam :D
- +1 yıl
@baltaromeo, benim şu tedaviye ihtiyaç duyduğuma dair bahsettiğin hiç bir hastalığım yok çok şükür.. Ancak, sana karşı çok gereksiz ve aşırı bir tepki gösterdiğimi de kabul ediyorum.. Bu nedenle kalbini kırdığım için özür dilerim.. Orada aslında amacım seni kırmak değildi.. Ama, yazılanları bir daha okuduğumda sözlerimin epey sert olduğunu ben de kabul ediyorum.. Aslında orada niyetim sana hafif şaka yollu takılmak ve laf çakmaktı.. Başka bir şey yoktu yani..
- +1 yıl
Yazdığın ikinci paragrafdaki sözlerin için ise, bazılarında haklı bulduklarım olmakla beraber, cinsiyetle ilgili söylediklerine cevap vermenin bir anlamı olmadığını söylemekle yetineceğim.. Sen de çok iyi biliyorsundur, böylesi ortamlarda kişilerin ikna edilmesi çok zordur.. Bu nedenle benim böyle uğraşı içine girmeye hiç niyetim yok.. Beni nasıl görmek istersen görebilirsin, bunu hiç önemsemiyorum, hiç umurumda değil..
- +1 yıl
Zira, ben yıllardır bu internet aleminde buna benzer durumlarla daha önce de karşılaştım, başka arkadaşların da karşılaştıklarına da şahit oldum.. Bulunduğumuz bu sitede kendini olduğundan farklı cinsiyette gösteren kişilerin bulunduğunu ben de tahmin ediyorum.. Fakat, öyle kişilerin bulunması da beni hiç ilgilendirmiyor..
Senin de bana karşı aşırı tepki verdiğini düşünsem de, ilk hatanın benden gelmesi nedeniyle sana kırgın değilim.. O hatam nedeniyle de bir kez daha özür dilerim senden..
- +1 yıl
önemli degil mühim olan insanların hatalarından ders çıkarabilmesi ve sen hatanı anlamışsın..bu mübarek ayda zaten kırıcı olmak biz insanlara yakışmaz senin sert tepkinden sonra bende merak ettim acaba neden böyle tepki verdigini ve aklıma ilk gelen duvardaki bayanlara yakınlaşmak kuran bir erkek gibigeldi yazışmalarda bayanlarla çok sulu erkeklerle asabi oldugundan yada ben öyle çıkardım..genelde insan psikolojisinden anlarım eger yanıldıysam seni erkek sanarak bende adıma özür dilerim
- +1 yıl
@baltaromeo; aslında tepkim senin şu "arada bizde kaynayıp nasiplenmeyelim öpçükle :)" sözünü "nasiplenelim" şeklinde yanlış anlayarak sana öpücük gönderdiğim halde, senin buna verdiğin anlamsız tepkiden kaynaklandı.. Çünkü, hem nasiplenelim deyip, benim davranışım üzerine gösterdiğin tepkiyi yanar dönerlik olarak adlandırdım.. Böylece bir sözcüğü yanlış olarak okumak, nelere yol açtı, gördük.. :)
- +1 yıl
Bir de senin tepkinin yanlış anlama yönünü söylemek istiyorum.. Senin şu "(...) bayanlarla çok sulu erkeklerle asabi(...)" sözlerini ise yine yanlış değerlendirmeden kaynaklandığını söylemek istiyorum..
Evet, o sırada o samimiyet ortamında o bayanlarla sulu şakalar yapıyoruz.. Ancak, senin dediğin doğru olsa, bir yanlış anlama sonucu bile olsa, sana da öpücük gönderdiğimi gözardı ettiğini söylemek istiyorum.. Yani o esnada bir cinsiyet ayrımı yaptığım söylenemez.
- +1 yıl
Her neyse sonuçta yanlış anlamalardan kaynaklanan bu soğuk rüzgarın sona erdiğini görmek beni sevindirdi.. Senin de bu anlayışlı tavrın için çok teşekkür ederim.. :)
- +1 yıl
neticede bende şaka maksatlı takılmak istedim..yoksa internette ne senin öpücügün bana ulaşır nede ben onu geri çeviririm..aynen dogru diyorsun kalp kırmaya degmez hiçbirşey...iyi dostluklar kavgayla başlar...:)
Flört & Tanışma konusunda 452 cevap paylaştı. goremedigimiz icin bilemiyorum ama guzelde olabilir ama genellikle buyuk gozlerde her renk guzel gidiyor...
07 Yorumla- +1 yıl
profil resmimde belli olmuyormuki?yok ya gözlerim iri degil :(( anladım
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
sizinkiler ne renk?
- +1 yıl
kahverenginin avantajları çok tabi lipton çaylarla dinlendirirseniz parlaklık yapıyor renkli gözde olmuyor..kahve gözler iri olunca çok güzel begeniyorum
Flört & Tanışma konusunda 452 cevap paylaştı. renkli gozler daha on planda oluyor bende ama kahwerengi gozlerde guzel oluyor aslında gozlerin sekline baglı ...
17 Yorumla- +1 yıl
benim çekik göz çevrem rengi yeşil genelde turist sanıyolar sence iyimi?merak ettim şimdi anlayan birine benziyorsun :D
- +1 yıl
ne renk çok merak ettim benimde bi bayanda ön planda gözleri ilgimi çekiyor
- +1 yıl
türkan şoray gibi :) bayılırım
- +1 yıl
neden begenmezmisin türkan ablayı yoksa :)
+1 yılgözüm siyaha yakın kahverengi
gecenlerde biri gri gözlüyüm dedi anında sempati duydum da
esas çakır göze hastayım...05 Yorumla- +1 yıl
bende türkan şorayn gözlerini çok begeniyorum
- +1 yıl
onun göz yapısı güzel hacı göz renginin önüne geçmiş...
- +1 yıl
evet hatta geçtigimiz aylarda bizim burda pelikanda anneler gününde imza kampanyası için gelmişti kadın yaşına ragmen hala çok güzel up uzun kirpikler felan :) tartışmasız türkiyenin en güzel gözleri olan kadınıdır
- +1 yıl
zaten canlı gözle göreyim o kirpiklerle evimin önünü süpürtecem:) belediye fırçası gibi:D
- +1 yıl
:))) kıyamam türkan ablama
- Flört & Tanışma konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılkızımın ve aşkımın gözleri tabi ki yani kahverengi :))
12 Yorumla- +1 yıl
allah analı babalı büyütsün kızınızı :)
- +1 yıl
amiin sağol :)
+1 yılbence kızda yeşildir erkekte mavi yada kahverengi saça göre :)
11 Yorumla- +1 yıl
hmmm ilginç :)
+1 yılGenelde parlak ve açık bir gök mavisi iyidir derinlik hissi açısından, ama kırmızı saçlı ve beyaz tenli kızlarda yeşil göz daha bir güzel oluyor.
35 Yorumla- +1 yıl
rockçıyız yani :) asi kızı tarif etmişsin :)
- +1 yıl
Yok, tamamıyla göz zevki :D
- +1 yıl
Önemli olan göz rengi değildir bence o gözlerdeki anlamdır .. Bazen masmavi gözlerde çok boş bakabiliyor (:
- +1 yıl
Eh, soru güzel göz rengi demiş ben de haliyle cevabı ona göre verdim. Bakışlardaki anlamı sorarsan, baktığın zaman alırsın o sorunun cevabını :D
- +1 yıl
adelaide çok güzel yazmış cevaplayanda çok güzel cevaplamış yani :)
kişiden kişiye değişir ve göz yapısına göre değişir. en çok mavi severim ama bir arkadaşımınki mavi ve ona hiç yakıştıramıyorum nedense
00 Yorumla
+1 yılher ne kadar siyah göz geninin ve pigmentinin olmadığı söylense de, siyah göz. blackeyed dersek karamsarızdır ama.
11 Yorumla
+1 yılyok öyle bişey en güzel göz rengi her insanda farklı olur :)birine yeşil yakışır birine mavi birinede kahverengi yanii bunu bu şekilde çözemezsin
10 Yorumlayesıl beyaz aynen:)tovbe ya goz degıl bakmak onemlı bakmak ama yesıl beyaz olursada guzel olur:)
216 Yorumla- +1 yıl
bende nerde kalmıştın diyordum gözlerim senin yolunu gözler olmuştu :))
- +1 yıl
tabi tabi senden tırsıyom dedim iyiki kafamıza vura vura bursayı aşılıyacaksın bize :))
- +1 yıl
aaa ben bunu kabul etmiyorum karpuz keselim :) hem nereye gideceksin bu saatte valla burakmam :)
- +1 yıl
sen gidersen bende başıma sıkar gelirim :)
- +1 yıl
kardeşimde var ama içine su doldurmam gerekiyor :)
- +1 yıl
çok begendigim bir şarkıcıya benzediginden seçmiştim :D tamamen görsellik tatmin edici cevap bulamayınca yabancıya gitmesin dedim en iyi cevap :D
- +1 yıl
safiye ayla :D
şaka şaka pınar ayline benziyorsun burdan bakınca :) ama sen daha iyisin yani fazlan var uzunluk :) - +1 yıl
hoş kızsın ama dip boya zamanın gelmiş :D:D
+1 yılkap kara siyah olacak siyah kalem sürecek ozaman ne güzel olur
10 YorumlaBenim göz az yeśil geneli koyu mavi mesela mavi
11 Yorumlaqapqara gecenin qaranligindandan bile qara siyaha bayiliyorum ama kizlarda mavide pis deyil
04 Yorumla- +1 yıl
kapkaragöz nasıl oluyormuş :)
- +1 yıl
zekeria beyaz modeli :)
+1 yılBkz: grimsi link
08 Yorumla- +1 yıl
buda fenaa :) ama bu renk gözü olan hiç kimseyi tanımadım :D
- +1 yıl
@soran, valla var böyle griler :D
- +1 yıl
nasıl soran var griler anlayamadım kusura bakma :)
- +1 yıl
Yok yanlis anladin, sana cevap verdigimi soylemek amacli @soran yazdim :D
- +1 yıl
anladım :) benim bir nick namem var ama uzun geliyorsa balta diye bilirsin :)
- +1 yıl
Tamam balta :D
- +1 yıl
ugh soluk benizli :) bu arada adım mahir balta beni apaçi gibi yaptı :)
+1 yılela ve çakır ama ela bir adım önde nede olsa elayız ,:))
15 Yorumla- +1 yıl
aynen :))
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
saçlarında siyah uzunmu?
- +1 yıl
uzun ama siyah değil kahverengi
- +1 yıl
olsun önemli olan uzun olması kızı erkekten ayıran faktör saçları ve uzun bakımlı olması :)) bu arada hiç ela gözlü güzel olmayan bir kızada rastlamadım sen doguştan şanslısın inan bana :)
+1 yılbenim gözler okyanus mavisi ben de maviyi çok seviyom :D
02 Yorumla- +1 yıl
resim yokmu süpermiş seninkide
- +1 yıl
dostum koydum da 1 gözüm çıkdı diyer yarım nerde bile miyom :D
+1 yıl00 YorumlaBana yeşil göz daha güzel gelir.Benim gözlerim ela kız arkadaşlarım , gözlerin güneşe çıktımı yeşilleşiyo,gölgede ise kahverengi diyolar :)
30 Yorumlakendi gözlerimden çok memnunum fakat mavi gözler beni büyülüyor
09 Yorumla- +1 yıl
kendi gözlerin ne renk?
- +1 yıl
bende yeşil tanıştıgımıza memnun oldum :)
- +1 yıl
kahve rengi hanım peki saçlarınız ne renk :D
- +1 yıl
hmmm güzel birkız havası alıyorum :)) acaba yanılıyormuyum
- +1 yıl
o zaman seni çaya davet etmek istiyorum :)
otoban moru
türbe yeşili04 Yorumla- +1 yıl
çevresi mor ortası yeşil oda güzelmiş :D
- +1 yıl
kuruambar kamyoncular dernegindenmisin :)
kendı goz rengım(bal rengı)
10 YorumlaBal rengi olsun... :-)
010 Yorumla- +1 yıl
edwırdın'kisindenmi?
- +1 yıl
saç rengine uyumlu oldugundan kızıl saçta düşünsene o rengi hiç hoş durmaz..saç rengi ve göz birbirini tamamlamalı zaten
- +1 yıl
siyah saça en iyi yeşil gidiyor ama kahveye gidebilir
- +1 yıl
eminim güzel duruyordur :)
- Flört & Tanışma konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılzeytin karası gözler dabiki de
00 Yorumla - Flört & Tanışma konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılMenekşe rengi ama çok az sanırım o da.
00 Yorumla Kömür karası rengi gözler az bulunur.
011 Yorumla- +1 yıl
kadir abimizinkisinden :)
- +1 yıl
aaa hiçmi izlemiyorsun yeşilçamı :)
- +1 yıl
bende sadece alyazmalım filmini çok seviyorum defalarca izlememe ragmen :)
- +1 yıl
izlerim valla iyi oldu söyledigin sen nerden biliyorsun hem senaryosunu?
- +1 yıl
aaa paranın işte açamayacagı bi kapı daha :D rosa para var huzur var ama işte onu almaya yetmiyor :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmesini bilen gözler..
00 Yorumla- Flört & Tanışma konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılmavi güzel severiim..
00 Yorumla Flört & Tanışma konusunda 426 cevap paylaştı. Koyu renk gözler beni benden alıyor valla.
10 YorumlaFlört & Tanışma konusunda 696 cevap paylaştı. Ela
21 Yorumla- +1 yıl
güzel
mavinin herhangi bir tonu
00 Yorumlabakmasını bilen göz en güzelidir
01 Yorumla- +1 yıl
vayyyy güzel cevap yapıştırmışsın :) aynen katılıyorum güzeli gören göz en güzelidir
+1 yılMavi
10 Yorumlakahverengi
24 Yorumla- +1 yıl
mamamia
ela...
11 Yorumla- +1 yıl
sen zaten güzelsin :) ela ela :)
ela diyorum
11 Yorumla- +1 yıl
siyah saça ela iyi gidiyor
koyu mavi
01 Yorumla- +1 yıl
seninkilerde güzelmiş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBal rengi ne yaa :)Ben ela severim.
00 Yorumla
+1 yılela ya hastasıyım:))
13 Yorumla- +1 yıl
aynen zaten allahta onu bahşetti şanslıyım :D
- +1 yıl
saglıklı ıkı gozumuz oldugu ıcın hepımız sanslıyız bnce ;))
- +1 yıl
evet önemli olan göz renginin güzel olması degil gözün güzeli görmesi :)
+1 yılkendi göz rengim :)
08 Yorumla- +1 yıl
biz gözlerinimi görüyoruz sanki :)
- +1 yıl
gözünde mi kumral:D
- +1 yıl
- +1 yıl
güzelmiş benim daha açık ama :)
- +1 yıl
hımm benim bu renk aynısı
- +1 yıl
seninde çok güzelmiş :) arnavutluk varmı yada bulgar göçmenligi felan :)
- +1 yıl
yoo :)onu nerden çıkardın?:)
- +1 yıl
genelde balkan tarafı renkli oluyor bide karadeniz :) ama içime dogdu sen çok güzel bir kızsın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeşil ela.
10 Yorumla
+1 yılSimsiyah komur gibi
03 Yorumla- +1 yıl
zenci gözü
- +1 yıl
zenci gözü siyah değildir:)koyu kahvedir genelde.simsiyah göz olmaz çünkü öyle olsa ışık ışınları siyah olan gözbebeğinde toplanamazdı dolayısıyla kişi göremezdi
- +1 yıl
benim afrikalı kız arkadaşım vrdı ve gözleri bal rengindeydi sarıya dönük o renkte çok güzel :)
Flört & Tanışma konusunda 704 cevap paylaştı. Ela.
10 Yorumlakahverengi
00 YorumlaMavi göze hayranım.
00 Yorumla
+1 yılBal rengi :)
00 Yorumlamavi yeşil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem