kızlar kürt erkeklerden hoşlanır mı evet ise neden hayır ise neden.insanın kimliği aşka engelmidir?
Cevabın nedir?
türk bir kızdan hoşlandıgını anlıyorum sorundan. o da ya da onlar da (olası adaylar) kürt olsaydı zaten böyle bir endişe olmazdı. ben kürt değilim ve bundan 2 sene önce kürt bir erkek arkadasım oldu. önce ben hoşlandım, itiraf ettim hatta bir süre görüştük. sonra baktık anlaşamıyoruz kendiliğinden bitti. ama o bi iki aylık görüşmelerimiz, onun o beyefendiliği koruyucu tavırları sorumluluk sahibi ve kültürlü oluşu , şiveli konusması her seyi çok güzeldi, değerliydi. aramızda ufacık bi heyecan olmadı sonradan, şimdi düşününce "vay be" dedim, "ne güzeldi". yani anlican olabilir neden olmasın? önemli olan insanlık, kişilik, hayata karşı duruş.
74 Yorumla
Soran+1 yılhaklisin ama yorumlara bakilirsa herkes oyle karsilamiyor ve gormuyor
- +1 yıl
Tebrik ediyorum seni mangolin !
- +1 yıl
@mangolin küert erkeklerine mi meraklısın
En İyi Cevaplar
Böyle bir ayırım asla yapmam.! Kürt ve Türk kardeştir.. Önemli olan "dini"dir..
Ayrıca Kürt' kardeşlerimde de Türk' kardeşlerimde de Fazlasıyla yakışıklı olanlar var.. :))120 Yorumla
+1 yılgelin isterseniz 15-20 özel tv yeni yeni türeyen yillara gidelim, hani su hülya avsar shovlari falan .
bu cirkin basligi görünce bir ara magazin televolesinde tv acmaz duruma düsmüstük
tam hatirlayamadigim icin isim vermek istemiyorum ama bit televoleci magazin senpanzesi
"türk kadinina yabanci erkek ihtal edecegiz cünki türk türk erkegi kadinin sex ihtiyacini yeterince karsilayamiyor"
basligi görünce on yil eveli igrenc cümleler aklima geldi
bu bir elektiriklenme isidir elektro manyetikler devreye girdimi din de, dil de, irkta, mezhepte ivir zivirdir .00 Yorumla
+1 yılArkadaşım , zaten üzerimizde bir kürt-türk ayrımı var.
Sende gelmişsin saçma sapan soru soruyorsun !
Kızlar kürt erkeklerden hoşlanır mı ? bu nasıl bir sorudur yaw ?
Kürtmüsün sen kardeşim? kızlarında kürt'ü yok mu ? Lazı çerkezi , türkü , arabı.
Yahu , yemin ederim ne yaptığınızı şaşırıyorsunuz ya.
Kürtsen, apoya dağa destek vermiyorsan.Türk bayrağını kendi bayrağınmış gibi ( ki zaten seninde bayrağın ) gibi seviyorsan.Cahil değilsen , neden sevmesinler ?
İnsan değilmisin , en önemlisi Müslüman değilmisin?
Not: Bende bir kürdüm.826 Yorumla- +1 yıl
Aslıma bakılırsa , tabii ki , aslımız kürt değildir.Dediğin gibi Türk , ermeni ve araplardan oluşur.Ermeni olanlar , gizlenmek için kürt olduğunu söylerler.Çok şükür ki.Ermeni değiliz , bende bir kürdüm derken , kimlikte demek istedim ve arkadaşa destek cıkmak istedim ;)
Soran+1 yıldostum isi neden siyasete bagliyosun.burda gayet normal bir soru soruldu ve insanlarin fikirlerini ogrenmeye calisiyorrum.bunun cehaletle kurtlukle turklukle alakasi yok.ulkemizin bir gercegi var oda milliyetcilik.bunu goremicek kadar kor degilsindir.ben sirf kimligi yuzunden red cevabi almis erkekler taniyorum
- +1 yıl
Bende bunun daha cok yayınlmasını istemiyorum kardeşim.Milliyetçilik var evet , bizlerde olmuyormuş gibi davranalım.Yapanlar kendine yaparlar , bırak seni beni, bizi biz olduğumuz için sevsinler.Onlar için değişmek mi ? Hayır.
- +1 yıl
Milliyetçilik her toplumda vardır.Sonuçta beyaz-siyahi mahalleleri gibi düşün.Sen beyaz mahallesinde dogmussun orda büyümüssün etrafında hep beyaz var ve sende evlenirken beyaz seçersin %90 ihtimalle.Tabiki olmaması gereken bişi ama hepimiz aynı değiliz aynı olsaydık yaratılırken yaratan hepimizi tek tip yaratırdı :)
Soran+1 yılturk boylari anadluya ilk geldiklerinde o bolgede yasayan millet kurtler idi.turklerin 1071 malazgirt zaferi kurt boylarinin sayesinde kazanilmis bir zaferdir.mezopotamyanin tarihini bir arastirirsan 1800 lerden cok cok daha once oldugunu gorursun.biraz bilgi sahibi olman seni bu kucuk durumdan kurtaracaktir.
- +1 yıl
@Mrobvious : Aynen öyle kardeşim. Aynen öyle :)
- +1 yıl
Anadoluya gelmeden önce kürtler burda mı idi?Ahahah dedigim gibi insanlar kendini bir ırka baglayabilir ben şundanım ben bundanım diye.Selahaddin Eyyübiye kürt diyenlerde vardı.Peki şöyle diyelim elinde hiç kürtlerin eski tarihi kanıtları var mı?varsa paylaşmanı cidden isteirm .)
- +1 yıl
Eyvallah CadCad
- +1 yıl
Kürtlerin tarihini biliyorum kardeşim.Kürtlüğü bu devir mahvediyor bu devirdeki kürtler. ;)
Soran+1 yıllinki gorunce sustun oku once oku
Soran+1 yılgoogleye 5000 bin yillik kurt tarihi yaz
- +1 yıl
Öncelikle verdigin sayfada resmi olarak hiçbir değeri yok.Yazılı,resmi olarak bunların bildirilmesi lazım.Ermeni meselesi gibi adamlara toplu mezarlardan çıkan kafataslarını,sayılarını,ırklarını bildiriyoruz adamlar bunlarla oynanmış yalan bunlar deyip kestirip atıyolar.Eğer resmi bi bilgin olsa bunu cidden bütün objektifliğimle incelerdim.Ve kürtlerin tarih açısında hiç belirgin bi özelliği yok bu çok şaşırtıcı.Ne bir devlet ne büyük savaş yada bir icat.
Soran+1 yılulan biz bu devlette yillar boyunca kardesse yasadik hep baska devletlerle kardesce yasamaya hazirdik ama senin gibi i*neler buna hep tas koydular.senin ulkenin yaptigi kazandigi savaslarda hep biz vardik.simdi bir devlet olmadigimiz icin utanmak gerektigini soyluyosun.haklisin bu zamana kadar biz sizin gotunuzu koruyoduk.simdi hakli buluyorum bu mucadeleyi.senin dedigin gibi baska irklara baglanmamak gerek
- +1 yıl
Ayrıyeten Türkler gelip sizi asimile mi etti?Oraya yol su çekmedi mi?Ama siz üstüne çaldınız.Şuanda Türkiyenin en büyük elektrik kaçakçılığı Mardinde.Bilmiyor muyuz oraları sanıyosun?Diyarbakırda Türkçe konuşulmayan yerler var?Onlara karşı asker mi kullandık biz?Ama sizin gibi devleti bölmeye çalışanları her zaman bu ülkede barındırmayacağız.
Soran+1 yılulan aptal oglu aptal 30 senedir sikilen kim belli oluyo.90 larda pkk en iyi donemini yasiyodu biraz bilgili konus.95 yilinda devletin kayiplarina bak bi
- +1 yıl
Soran arkadaş. Ben bir kürdüm dedim ama , dediğime bin pişman ettirdin.Onlar nasıl kelimeler öyle ? 90 larda pkk en iyi dönemini yaşıyordu falan ? Gerizekalı askere gidipte öldüğün zaman pkk sana sen bir kürtsün diyecekmi ? Alnında kürt mü yazıyor.Tak alnının ortasına kurşunu yediğinde anlarsın.Yazık yazık kürt olduğundan şüpheliyim senin !
Soran+1 yılya bir s.git ya.sen sacmaliyosun.ben en basta muslumanim.bu soruda ben kurdum diye bisey demedim senin gibi. �Tarihte nedense hiç kürt devleti kuramamışlar mı?Kanımda kürtlük varsa utanırdım kendimi başka ırklara bağlardım heralde o zamandakilerde öyle yapmıştır :)� diyen arkadasa yanit ver.adam hakli.
- +1 yıl
O bir kürt olmadığı için.Onu o söylediğiyle başbaşa bırakıyorum , belki o bugün yarın oturup düşünür yalnış söylediğini anlar.Ama sen bir kürtsün,senin böyle şeyler düşünmen beni yaralar.Seni uyarmak istedim.
Soran+1 yılSende yorularinda aldigin cevaplarla uyarilmissindir kurdo.seni bunlar yaralasin benim sozlerim degil
- +1 yıl
@MrObvious Selahaddin eyubiyi bilirsin o bir kürt ve 1880leeden önce senindediğin saçma adamlar nasıl dil kursun 1800 lermiş bak vipipedyaya öyle gel
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
7Cevap
Ben türküm ve aksine bir kürtle evlenmek istiyorum :)
1810 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
ilginç
- +1 yıl
Genellemeler yanlıştır zaten de senin zevkin tabiki de Allah gönlüne göre versin (:
Soran+1 yılhelal olsun sana -1 verenlere yaziklar olsun
- +1 yıl
zaten hep kürtleri sevenler karadenizli çıkıyor hepiniz mi kürt sevicisiniz!
Aşk varsa kimliğin hiç bir önemi yoktur. Dışarı çık ve çevreyi gözlemle, artık kürd'ü turk'ümü kaldı? Her iki taraf birbirine sayısız gelin ve damat vermiştir. Kültürel açıdan arada uçurumların olduğunu düşünmüyorum. Sadece siyasi olaylardan dolayı bazı çevreler önyargılı... Türk kızları, kürt erkeklerini öyle bi sever ki allahına kadar... Aynı şey her iki taraf ve her iki cins için geçerlidir.
42 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben şahsen tercih etmem. Doğu kültürünü kendime çok yakın bulmuyorum açıkçası. Arada uçurum varmış gibi geliyor.
134 Yorumla- +1 yıl
Ben de bunu demek istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılaile yapısı, din algısı, giyim kuşam zevki, DİL (benim için önemli bir fark!) v.b.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımda beğendiğim Tüm erkekler kürt oldu hep.Halbuki Ankara'da yaşıyorum ne sülalemde ne de yakın çevremde kürtler vardır.Benim gördüklerim hem delikanlı hemde uzun boylu esmer yakışıklı tiplerdi.Genelde mardin çevresi böyle çok yakışıklı oluyor.Mardinli bir erkekle evlenmek isterim.
54 Yorumla- +1 yıl
kürt erkeklerine mi meraklısın sen
- +1 yıl
Anakarada türkler yaşıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorum Kürt sebebi ise Kürtleri sevmediğimden değil kültür farkı,benim kolay alışamam.
109 Yorumla- +1 yıl
Çoğul kullanma pembepanter.Kürt olupta , farklı kültürde yaşayanlarda var.Kürt olupta kürt kültürüyle yaşamayan insanlar var.Ve hepsinden önemlisi , din önemli olması gerekir.Bir kültür evet diğer kültür hayır demiyor sonuçta.
- +1 yıl
pardon da herkesin cevabına atlıyosun.Aşağılık kompleksin falan mı var senin sorunun ne ?
- +1 yıl
Kompleksim falan yok , sadece insanları yalnış düşüncelerinden arındırmak istiyorum.Ama görünen o ki.Bomboşsunuz.:)
- +1 yıl
Benim eniştem Kürt.O yuzden bilgi sahibiyim ben , sıkma canını ve tozol cevabımdan.
- +1 yıl
Bende demek istiyorum ki. Seni akıllı , her kürt aynı değildir.Her insan iyi veya kötü olmadığı gibi.Anlatabildim mi akıllı insan ?
- +1 yıl
He.
- +1 yıl
Ben de ama aşağıdaki şahıs anlamıyor.
ben kürt kızlarından zerre kadar hoşlanmıyorum onların da hoşlanmaması dileğim ama bazı kürtler harbiden iyiler arkadaş olabilirim.ama sevgili konusunda hassasım mesela.çünkü kültür meselesi dostum bu.
50 YorumlaPkkyı desteklemedikten sonra neden olmasın o da bir insan evladı. Ama desteklediğini duyarsam görürsem direk polise başvururrum. Desteklemiyorsa belki belediye başkanının verdiği yetkili nikah memuru kimse ona başvururum evlenmek için :)
20 Yorumlaaşk denilen şeyin etnik kökeni mezhebi neyim olmaz :D aşktır yani ..ha evet kürt erkekler hoş geliyor bana kara kaş kara göz :)
70 Yorumla
+1 yılİğrençler. Kişilikleri felan. Kız gördüklerinde hayatlarında ilk kez karşı cinsten birini görmüş gibi bakıyolar. Kıllılar. Tipsizler ve kabalar
72 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur ama genel olarak öyle. Benimde tanıdıgım iki tane kürt ve yakışıklı olan var
Dağdaki kurtse her şeye engel allah ölüsünü görmeyi nasip etsin
124 Yorumla- +1 yıl
Senin beyin yaşının ufak olduğunu düşünüyorum.Ben bir kürdüm , benimdemi ölümü görmeni nasip etsin? Dağda kürtte var, türkde israillide , suriyelide,iranlıda.Soruyorum bayan ctrla dağda türk var diye tüm türklerin ölüsünümü nasip etsin? bu nasıl bir zihniyettir ve bu zihniyetle nasıl yaşadığına şaşıyorum. Yazık !
- +1 yıl
'' Dağdaki kürtse her şeye engel allah ölüsünü görmeyi nasip etsin '' demekle en anlatmak istediğini kendin bile bilmiyorsun seni zavallı ! önce git bir Türkçe dersini tas tamam al. Öyle gel ders vermeye kalk.Belkide kafan iyidir ayyaşsındır uyanınca tekrar gel
+1 yılAsla bir kürtle evlenmem. Türk ile kürt eşit falan değildir. Soyumu bu mezapotam maymunlarıyla melezleştiremem. Hain pislikler.
71 Yorumlaistemem hatta onlar da beni istemezler bunun tek nedeni de kültür farkı
60 YorumlaKultur farkı kötü bişey değil aksine iliskileri farkli kılıp siradanliktan çıkarabilecek biseydir önemli olan insanların irka gore kisilik analizi yapmaması, her irkin farklı güzellikleri olduğunu ve saygı gösterilmesi gerektiğini bilmesidir.
10 YorumlaBence bir insan sevdiginden sikayetciyse zaten sevmiyordur ki...
20 Yorumla
+1 yılBenim için Türk de kürt de ayni
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben kurtlardan değil kedilerden hoşlanıyorum :D
43 Yorumla
Soran+1 yılarkadasim klavyemde turkce karakter yok,kurt derken dogulu erkeklerden soz ediyorum
- +1 yıl
kimse ailesini,ırkını kendisi seçemiyorum ama insanlar kişiliğini karakterini kendisi belirleyebilir.eğer düzgün karakterde olan bir insansa geriye kalan şeyler pek de önemli değildir ama karakteri düzgün değilse o zaman geriye kalan şeyler daha çok göze çarpar hale gelir...
+1 yılAşk ırka değil yüreğe bakar
20 Yorumla
+1 yılaşk kimliğe bakmaz bu gönül işi..
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher kör satıcının bir alıcısı vardır..
20 Yorumla
+1 yılkurt mu kürt mü ?
06 Yorumla
Soran+1 yılklavyede turkce karakter yok.dogulu demek istedigii anlamissindir
- +1 yıl
adam kürt ama ingilizce klawye kullanıyor
- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılfransada yasiyorum
- +1 yıl
wuuuwww
Devamını Gör(5)