Anlatiyorum...
mezuniyet balosundayiz ben gec kaldim millet ortama isinmis. neyse yemekler yendi ickiler icildi millet pisttr dans ediyo. ulan ben dagliyim utanirim oyle seylerden masada tek kaldim. Baktim boyle olmucak masada ne varsa tak tak vurdum hepsini o gun 2 duble raki 2 duble de sarap ictim sonra piste bir ciktim sen misin cikan... bir elim kizin belinde diger elim baska kizin belinde optugum yaladigim kizin hatti hesabi yok heosi tanidigim kisiler haa sonra dans ederken kendimden gectim bir ara videoya almislar hatta sonra gozumu bir actim beni yatirmislar bir yere mekanin mutfaginda kahve hazirliyolar bana bunu bir gordun hemen kalktim kaccam yakaladilar beni. Yapmayin diyon kahve acmaz beni diyom okafayla bile bunu dusunuyom ama beni dinlemediler zorla icirdiler ondan sonra iyice zum oldum zaten 4 saat suren balonun yarim saatini anca hatirliyom. Hocalarla yasadiklarimi hic anlatmiyom simdi kulaklari cinlasin mudur yardimcisina arkasindan baya sovduydum ertesi gunu okula geldigimde ogretmenler odasina ugradigimda bir kahkaha koptu zaten tum okulun diline dustuydum giderayak :)03 Yorumla- +1 yıl
hhahahahah geçmiş olsun kardeş :D:D:D
- +1 yıl
aynen hiç unutmucagın bir anı sonucta:)
En İyi Cevaplar
Pek saçmalamam içince.
Bazen çok neşeli olurum, bazende çok suskun o kadar.
Ayrıca körü körüne, hiç birşeyi hatırlamayacak kadar bir kez içtim. Sonrasında da sürekli o günü hatırlayacağım, aynı zamanda da çok güzel olacağım noktaya kadar içtim.
https://i.hizliresim.com/RXJm7n.jpg00 Yorumla
+1 yılBz icerken kiz arkdsm bsy dedi sinrlendm elimde bardk duvara curmusum elime 118 dikis attilar (= ama eve ambulansla dinduk sacmalikti ya yarim yamalak haterliom bide tup ackms sgra icerken cakmagu bir caktk hava ucuodk. d ama sarhos dgldk. d
Insanlr ztn sarhosken değil ayikken hersyini kaybederms (=04 Yorumla- +1 yıl
118 yzmsm oo11
- +1 yıl
Olum nasil kafa l*n o bende istiyorum :D
- +1 yıl
Banada. f ahahaha klavyemmi bozk anasni satim yazamadm be
- +1 yıl
Yazarken kafani yasadin galiba :D
+1 yılKedinin kuyruğundan tutup sallamıştım hatırlıyorum ve niyeyse o an çok normal gibi kediyle konuşmuştum iyi misin falan diye :d Tabi kedi durur mu gözümün altına kocaman bir tırnak iziii...
Yolda gelen geçene ben faça çekiyom psikopatım deşerim bak diye tırnak izini göstermişliğim varrr.16 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahha pamuk sen hep pamuk kal olur mu alkol yasak sana hahahahah :D
- +1 yıl
hahah bu iyiydii
- +1 yıl
Bana içki yaramıyor zaten :d
- +1 yıl
:))) @depresyonkraliçesi senide bir gorelim bakalim napmissin
- +1 yıl
@SergenParlak ben anlatmayayım ya normalde zaten insanüstü bir manyaklığım var sarhoşkenki mallıklarımı anlatmaya cesaretim yok hahah :DD
- +1 yıl
Ya hadi anlat yorum altinda degil ama xp kasalim :D ya gulmek istiyorum hadi lütfen :D @depresyonkraliçesi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılBir abimiz içkiyi fazlaca içtikten sonra sarhoş olmadığını iddia ediyor klasiktir zaten. Daha sonra İzmit çarşının göbeğinde yola fırlayıp , santral kavşağında (İzmitli varsa bilir) donunu indirdi. Diğer sürücüler kornaya basıyor ama bizimkine müzik geliyor bu sesler , döne döne işedi. Bunu yaparken de şarkı söylüyordu.
02 Yorumla- +1 yıl
Cok iyi l*n efsaneymis :D
- +1 yıl
^_^ halen hatırlatırız da bizi kovalar sanki biz yaptırmışız gibi
+1 yılen makul olanını anlatayım ben :P
arkadaşlarla içmişiz falan ben sokağa çıktım yürüyorum gittim kokoreç satan adamın yanına oturdum. hıçkıra hıçkıra eski sevgilimi anlatıyorum. adam da bozuntuya vermeden dinliyor. sonra kalktım adama bağırarak seni seviyorum dedim. adamı öptüm. arkadaşlarım geldi derin napıyorsun falan diyorlar, aşkımı buldum burakın falan diyorum ben onlara. manyak mısın kalk eve gidiyoruz falan diye zorla yazlığa getirdiler. o gün bu gündür kokoreç yemiyorum :D010 Yorumla- +1 yıl
Yaaa serefsiizm ne yazican diye seni bekledim mesaj atmaya bile calistim ya sen naptin hahahahahahhahaha bekledigime deymis abi ya hahahahahah kokorecciye yavsamissin ya hahahhahahahaha kralsin l*n sen :D
- +1 yıl
@SergenParlak sus sus zaten utanıyorum hala :D ya ben sarhoşluk anılarımı anlatsam roman olur :D dkasdsfh bu en uygun ve seviyeli olanıydı hadvsfhasf
- +1 yıl
Mutsuz oldugum zamanlarda sana yazip anilarini dinlicem olur mu sevaptir:(
- +1 yıl
agnostiğim sevap falan :D insaniyet namına diyelim :D tamam anlatırım @SergenParlak
- +1 yıl
Kralsin burayi terk edip gidersen sana her gun kufur ederim senin anilarina ihtiyacim var :D
- +1 yıl
yok l*n ne gitmesi :D bdkhasdvf gidersem @vegaspasasi bırakmaz zaten :D dansjjf
- +1 yıl
rüyalarda buluşuruz sen gidersen :DASfda
- +1 yıl
Ooo hayirli isler :)
- +1 yıl
@SergenParlak pislik yapma yok öyle bişe. bani sarhoş olup elimde levyeyle kapına dayanmak zorunda bırakma sergen efendi. :D
- +1 yıl
Sirf beni dovucen diye degil sen sarhos oldugun icin tribe girerim o icmis ben icemedim diye:(
Parkta arkadaslarla sizmisiz artik nasil bir kafadaysak sabah namaza giden haci amcalar uyandirmisti bizi. Ve bir keresinde dugume ggitmistm dugunde ictik arkadaslarimla dugune girdigimi biliyorum ictigimi biliyorum gerisini hatirlamiyorum kalktigimda 3vdeydim dayim eve dove dove getirmis :) rivayete gore serseri gibi naara atiyomusum kii hic oyle bisey yapmam ben oyle birisi degilim :) daha bir cok olayim var ama anlatilmaz ciddden bunlar en masumlari l :)
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahahhahahaha :D:D
1 bardak bazooka votka sek içmiştim. Enişte petrol ofisinin atına döndün dediydi. Bu derenin suyu niye çoğalmıyor diye işimi gördüğüm var. Alkollü motora binip şarkı söyleye söyleye gezindiğim var ama favorim dut gibi sarhoş olup makaraya sarmak için caddede gezmektir. :D
02 Yorumla- +1 yıl
;)))))))
Eski sevgilimin kapısının önünde oturdum gece 2ye kadar. Bide aynı mahallede oturuyoduk herkes tanıyodu beni dısarı Cık diye bagırmısım kapının onunde bide babası cıktı kapıya evde degilmis okuz. Babasıyla kahvede oturdum o gece ayılana kadar. Babası biliyodu sevgli oldgumuzu zaten adam beni ayıltmaya ugrastı gece boyu. Bundan daha rezil bise olamaz bence :D
09 Yorumla- +1 yıl
Ohaaaa yuh cus mahallenin ayyasi olmussun sennn hahahahahha :D
- +1 yıl
Hahahha cekirdekler falan olaylar olaylar busra evleniyor busra aldatilmis mahalle dedikodusu:D
- +1 yıl
Deseydin telefonumun oldugunu bilsem zaten bunu yapmazdin deseydin:D
- +1 yıl
Hahahahha mantikli hareket ediyorsun akillanmissin :D
- +1 yıl
:D iyi kafalar
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasın atesi baya yukselmişti evdeyiz biz de dibine kadar içmişiz ayakta duramıyoruz kız havale geciriyor resmen üstümde sadece kırmızı sutyen vardı dolaba elimi attım ne geldiyse giydim
Ne giymişim...
Sabah fark ettim. beyaz incecik bir tşört 😄😄😄😄😄 rezillik 👎👎👎👎 hastaneye gittik geldik ben kırmızı sutyen ustunde incecik beyaz tşört05 Yorumla- +1 yıl
La bosver nolucak ya arkadasina bisi olsaydi o daha kotu bosver millet instagrama atiyor programa cikip goguslerini gosteriyor senin yaptigin bisi degil :D
Cevap sahibi+1 yılGiymesem de olurmus o zaman 😄😄😄😄
- +1 yıl
Yok sen yinede giy kafani kirmiyim
Cevap sahibi+1 yılTımam abi ☺️☺️☺️
- +1 yıl
Aferin soz dinle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBuzdolabı kapısını çalıp,
-Anne kapıyı aç demekti sanırım. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/MP4Agk.gif02 Yorumla- +1 yıl
Yaaa :D nasil bir kafa bu :Ddddd
- +1 yıl
Acemi sarhoşluktu.
+1 yılKlozete kolumu koyup yatmaya calismistim sonra aldilar beni kuvete koydular islattilar kendime geliyim diye sonra da sizmisim hayatimda ilk kez icmistim
03 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha yaa kötü bir ani olmus :Ddd
- +1 yıl
fenaydii :)
- +1 yıl
Guzel bir ani olmus bak hatirlatikca guluyorsun :))
Sokaktaki midyeciye dadanıp yanımdaki arkadaşa 50 küsür lira kitlemişliğim var. Evet hepsini tek başıma yedim. Evet arkadaş hâlâ laf sokar bu konuda.
05 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha senin yaptigin cok ayip ama ben o gece kesin aglardim l*n 50 lira midyeye mi verilirim kanka bana 50 lira borclusun diye her gun kafani yerdim :D
- +1 yıl
Yuh sana alkol yasak hain senin icin neler yapiyolar sen napiyorsun bence onlara bir hediye falan al :D
- +1 yıl
Yo ben kendim icin degil ki arkadasim icin demistim o lafi :D cocuk yuzunden o hale geldim zaten serefsiz oyle bir anlatti ki kendimi sevgilim varmista ayrilmisim gibi hissetmistim
+1 yılGecen yilbasinda ayakta duramayip yerlerde sürünürken agzimdan çikan tek cümle 'ben sarhoş degiliiim'
04 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha bende taksimde mekanin ortasinda kusmustum ama bir kiza tutulmustum o yüzden (masalardan vodkalari caldi fondipledi pert oldu) bir yil taksime gitmedim sonrasinda:D
- +1 yıl
Ve bana sarki soylesenize diyip üzülüyorum hep:D
- +1 yıl
Kiyamam ilgisiz mi kaliyorsun senn:((((
- +1 yıl
Yavsamadim hee oyle sanma çünkü ben senin o dedigini hep yapiyom :D
Malum bir beach barda gece eğlenirken kapanışa yakın barmenın denize ilk çırılçıplak girene benden jack demesi ile başladi herşey en son boxer'ımla jack imi yudumlarken hatırlıyorum oda suyun verdıgı bır zındelık ile :)
02 Yorumla- +1 yıl
Kanka aynisini bende yapardim :D
ayılıyım diye soğuk duşa girmiştim girmişken küveti dolduriyim demişim heralde arkadaşlarım baya korkmuş köpükler içinde uyurken bulmuşlar beni:D
05 Yorumla- +1 yıl
Hahhahahahaha sizmis ya bildiğin soguk suyun altinda sizmissin nasil basardin bunu inan cozemedim :D
- +1 yıl
Ilk anlattigindan sonra desen bana 50. Kattan atladim bisi olmadi desen inanirim buz gibi suda uyumus insansin senden her seyi beklerim ben :D
- +1 yıl
Ben her turlu hissederim sogugu hic sevmem olursun tabi:D
bilgisayarla 2 saat muhabbet etmişim arkadaşlar vidioya çekmiş izlerken şaşırdım fazla içmemek lazım
02 Yorumla- +1 yıl
HahahHahahH kanka benim arkadas kapali bilgisayara hallenmisti bildigin acip pc ye gosteriyordu benimki bu kadar diye :D
bir adamın montunu giyip abi bu bana yakıştı satsana bana diyeli 2 yıl oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Hahhahaha :)))
eve ilk taşındığımız zamandı içmiştimde baya sağlam zile bastım kapı açıldı merdivenleri çıktıktan sonra açık kapıdan içeriye girerken bir baktım ki alt komşuya giriyormuşum ama ayakkabılarımı çıkarmıştım :D sonradan çok gülmüştük :)
01 Yorumla- +1 yıl
:Dddddddd
hiç sarhoş olana kadar içmedim baş dönmesi ufaktan başladığı anda bırakırım :)
011 Yorumla- +1 yıl
Ooo cakir kafa diyorsun :))
- +1 yıl
Guvendigin biriyle nolur sarhos ol ve beni unutma yasadigini ogrenip gulmek icin can atiyorum :D
- +1 yıl
Nolur benimi kircan lütfen:(((
- +1 yıl
O yuzden guvendigin biri dedim 28 olmussun hayat ucup gidiyor bak bil istedim :D
- +1 yıl
Yaaa seni gaza getirip sarhos edip videonu cekip sabah ne malliklar yaptığı gosterip bunu omrun boyunca izleyip ben ne malliklar yapmisim diye gulmeni gormek isterdim
- +1 yıl
Zaten hayat ruya degil mi :D
Sokakta ördek dansı ve duvara fırka anlatıp cevap ggeliyormuş gibi yapmışlığım var :D
03 Yorumla- +1 yıl
Bende yildizlarla konuşurum hep:D
- +1 yıl
:))))) en guzel sey sacmalamak
+1 yılTuvaletle mutfağı karıştırdığım oldu. Ama çok sağlam içmiştik.
03 Yorumla- +1 yıl
Hahhahahha kanka yaa benim arkadasta yapmisti :D
- +1 yıl
sonrasında çok küçük düşüyosun ama eğlenceliydi bence :))
- +1 yıl
Eğlenceli olmaz mi yaaa her gun onun espirisi kanka tuvalet su tarafta falan :D
kaldırımda oturup saatlerce sebebini bilmediğim şekilde gülmüştüm... sonra kaldırımda uyuya kalmışım tabi :D
01 Yorumla- +1 yıl
hahahahah gzelmiş :D
gece 3 falandı sanırım. arkadaş yazın sitenin havuzundan su içmek isterken havuza düşüp boğulma taklidi yapmıştı
02 Yorumla- +1 yıl
Yoksa gerçekten boguluyirmuydu :D
+1 yılDjyin omzunu ısırmıştım. enerjiden denize atlamıştım ama bilincim yerindeydi tamamen o enerjiyi boşaltmak adına
05 Yorumla- +1 yıl
Vayy eglenceli biri olmana sevindim iyi eglenceler sana :))
- +1 yıl
Şu sıralar kimseye bulaşmadan evimde içmeyi tercih ediyorum sarhos olucaksam tek oluyum dokunmasınlar bana kendi halimde takılıyım
- +1 yıl
Ya ben tek icmek istemiyorum hemen sarhos oluyorum kendimle olunca ya sen yinede içtiğini birilerine soyle bisi misi olur haberleri olsun yoksa doverim
- +1 yıl
Zaten bilen biliyo ne kadar saglam içici olduğumu ulaşamazlarsa kapımı biliyolar aramayan sormayan insan da yardım beklemek saçma olur ama teşekkür ederim
- +1 yıl
10 Şubat benim dogum gunum bana tekila ismarlasana posta parasinida ver ama soz bende senin dogum gununde tekila aliyim nolurrrrr:(
Gece 5te köy evindeki balkona çıkıp ezan okuyan arkadaşım vardı
02 Yorumla- +1 yıl
Hhahhahahahahahaj guzelmis :D
Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Kendimi kaybedecek kadar icmem, kontrol altına alabiliyorum kendimi :d
05 Yorumla- +1 yıl
Bak sennn mekanda tokatladigin cocuklari napicaz peki? Kafasinda sise kirmissin beee
- +1 yıl
Peki ya mekan sahibine seni kovuyorum demen kac puan? (Ben seni gordugumde xper 4dun simdi 7 olmussun kiskaniyorum)
- +1 yıl
Hiii seninle bas edilmez almis basini gidiyorsun:(
+1 yılrüzgarlı havada rüzgara karşı işiyordum patron sonra çişim arkada içen arkadaşlara gitti rüzgarla adamların üzerine işedimm :D sonra hastanede uyandım işte :) son kısım şakaydı ama gerçek olaydır :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hahhahaha guzell bizde siseye iseyip kim daha cok isiyor diye yariyosduk:(
- +1 yıl
:))) onu bizde yapardik :D
+1 yılMinibüse binip ben alkolluyum tamam mı beni belediyenin orda indir aklını almiyim demisim :D
13 Yorumla- +1 yıl
Ya sen hajahahahahha hahajaha lann sesli guldum hahahahahha
- +1 yıl
ahahha
- +1 yıl
Iyimis ama yaa cok sevdim kafani :D
+1 yılYilbasinda gece saat 3 4 siralari sokakta seni seviyorum diye bagirmisim :D :D
04 Yorumla- +1 yıl
Iyimis o cok rastlaniyor yaa :D normal bisi senin yaptigin
- +1 yıl
Benim icin degil :D geceye dair tek hatırladığım o zaten :Dyoksa anlatirdim :D
- +1 yıl
Hahhhhaha guzel anilar ama yaa :))
- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBar tuvaletinde sevgilimin yazlıktan gelen kuzenin becermiştim :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılister inan ister inanma
+1 yılYolda kahkahalarla olup olmadık şeylere gülerken ağaca yapışmıştım :d
07 Yorumla- +1 yıl
O cok acitiyo yaaa şu an aklima geldi burnumu vurmustum yaa şu an tekrar acidi:(
- +1 yıl
Ondan sonrada kafa güzel tabi ağacla muhabbet ettim ben seni cok sevmistim sen bana neden kafa attın dedim hic unutmam :D
- +1 yıl
Ama ya hahahaahahahhahahahahaha ya sapsal
- +1 yıl
Hatırladıkca utanıyorum ya ağaca seni cok sevmistim demek nedir ajkkdhadahshdjfhs
- +1 yıl
Yalnizlik boyle bisi iste agaca hallenmissin:D
- +1 yıl
Kafa güzelliği diyelim ajdhabdhjsh
- +1 yıl
Tamam seni mi kiricam sen ne dersen o olsun :D
+1 yılfazla b*okunu çıkarmadan içerim kardeş :D düşmek istemem öyle bir duruma :D
02 Yorumla- +1 yıl
Dun l*n harbi cok zevkli l*n :D ama yanın da ki lerde o durumda olucak etiket olmucan :D
- +1 yıl
yanımda en azından ayık biri olması lazım bizi güdecek :D :D
Hiç sarhoş olmadım. Alkol kullanmam.
02 Yorumla- +1 yıl
Vay beeee uzuldum senin adina
Hiç sarhoş olmadım *-*
01 Yorumla- +1 yıl
Vay beeee :(((
+1 yıldarbuka çalmışmışalrdı ciguli gibi oynamıştım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler:Dddddddd
- +1 yıl
üşüyoruz ciguli reiys :D
Ankara'dAnkara'da tramvay beklemek
03 Yorumla- +1 yıl
:)))))) cok iyimis en azindan bizim gibi sacmalamamissin daha iyi sacmalamissin :D
- +1 yıl
Ben anladim sen hic yorma kendini :Dddd
+1 yılKiyafetlerle denize atlamisim gece
03 Yorumla- +1 yıl
En guzeli o :))
- +1 yıl
Avsa adasinda ve ortam hatri sayilir kisilerle dolu makaranin tavaninda 20 30 kisilik bir ortam ve millette atlamis suya ardimdan
- +1 yıl
Hic unutamicagin bir ani olmus ne güzel :)
+1 yılBoğaza işeyen rusların burunlarını kırmak :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kizlarida parmaklamissindir sen simdi hincini alamayip sanki sen isemedin hic a. k :D
- +1 yıl
Komiksin *
+1 yılhiç sarhoş olmadım ki :)
04 Yorumla- +1 yıl
Ol ol sonra buraya yaz :D
- +1 yıl
olunca mı yazayım :D o kafayla buraya yazmamı istemezsin :)
- +1 yıl
Ol sonra ne halt isledigini ertesi gun yazarsin:D
- +1 yıl
hatırlarmıyım ki ne yaptığımı :D
araba bagajında yol gitmiştim :)
02 Yorumla- +1 yıl
:D:D::D nasıl nefes aldın yaa:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılArka koltuga oturup kontagi aradim
21 Yorumla- +1 yıl
:Dddddd ya * hahahahahaha
Hiç icmedim bilmiyorum :))
02 Yorumla- +1 yıl