Sizce hangisi? Yorumlarınızı alalım :)
Gülensurat , mutlu
Ağırbaşlı, cool
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç öyle havalı olucam çok gülmiym yüz vermiym gibi ağırabi tripleri havaları falan çekemem mutluysa gülsün kahkaha atsın adam gibi duygularını yaşasın ne o yapmacık şeyleri sevenler nesini seviyorsa sonra bu odun çıktı duygularını hiç göstermiyo yenisiyle değişiym oluyor di mi kızlar aldığınız mal baştan belli de ondan hem ağırbaşlı olsun hem de duygularını gösteren model istiyorum ama ben diye ağlamayın hiç yok öyle şey
Peki tek başına karşıda kafede oturuyorsa, polyanna gibi hep mutlu mu görünürse daha iyi yoksa hafif gizemli, hafif rahat olursa mı daha iyi sence
Tabii ki dee mutluysa böyle kendini cool sanıp etrafa trip atarmışçasına bakan çok tanıdım zaten gülümseyen kahkaha atan mutlu biri rahattır da gereksiz gizemi de yoktur öyle cool gözükmeye çalışanlar gördüm mü anında friendzoned
Karsısındakine enerji ve huzur verebilmeli insan. Ben öyleyim ve benim gibi hep mutlu olmasını isterim tabi gülerken hayvanlasmadığı sürece. Dozunda olmak lazım ağırbaslılığından da ödün vermemeli.
Dışardan gördüğün tanımadıgın birisi olarak hangisi daha hoşuna giderdi? Tanııktan sonra elbette sana enerjik olur :))
Hem cool hem de mutlu olsun ya asık suratlı herif de hic dikkatimi cekmez ki gülüs önemli benim icin ama havalı da olmalı karar veremedim şu an ortası yok mu bunun...
Neden olmasın :) Bana yön veren yorumun için teşekkürler, dikkate alıcam :)
ortaya karışık dicekler gerçekte ağırbaşlı cool olanı seviyolar gülen tiple knki oluyolar
İbretlik a*k ! Verdim şukunu :D
Ağırbaşlı, cool? Cool ne demek türkçesi yok mu o kelimenin? Ne demek cool
onudamı bilmiyosun
Rahat, kendi halinde
Konu bilmek değil Türkçe konuşmak. Biz türküz dilimiz var elin gavurlarının diline ihtiyacımız yok. Soran oraya ağırbaşlı, rahat da yazabilirdi elin gavurcasına gerek yok
İstediğimi yazabilirim, ama neden yazdın dersen ; bu kullanım daha yaygın diye
Ben sana illa onu yaz demedim. İngiliz rahat diye bir kelime kullanmıyor ama biz cool lafını kullanıyoruz gavur özentiliğinden. Neyse iyi geceler
Cevap
4Cevap
o piti piti karamela sepeti terazi lastik jimnastik...
Hah , yea
Ağır başlı cool olmamış sen diğer seçeeneğe koy onu :) . Ağır başlı oturaklı yap :) .
Genel olarak hayat felsefemi piçlik üzerine kurmuş bir insanım ve sürekli gülüp muziplikler yaparım. Bence de en güzeli
Ortaya karışık hepsinden azar azar
Tanımadıgın birisiyse hangisi daha hoş gelirdi?
Güler yüzlü mutlu adam.
Ağırbaşlı cool.
güleryüz iyidir
kuuğuul beyb.
Ağırbaşlı 👍
Gülensurat , mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar