Artık ondan vazgeçmeli miyim?

Uzun bir soru ama sizlere ihtiyacım var lütfen ciddi şekilde cevap verin ve gerçekçi olun özellikle bayanlardan cevap bekliyorum.

ilk önce herkeze hayırlı ramazanlar sizleri hep dışardan takip ettim gerçekten bi aile gibi duruyosunuz ilk defa yazıyorum doğru mu yanlış mı yapıyorum onuda bilmiyorum. 1.5 yıl bi beraberliğim vardı lise sonda başlamıştık ve benim ilkim di o onun için çoçuklukdan beri hayal kurduğum meslek den(askerlikden) vazgeçtim eğer o mesleği seçersen giderim dedi.hayatta sigara dalı tutmayı bilmem ondan dolayı karakola düştüm onu öyle çok seviyordum ki arkadaşları bu çocuğu nasıl kendine böyle bağladın diyolardı. epeyi bi şeyler yaşadık onunla ama aklınıza geleni kadar değil çok hayallerimiz vardı çoluk çocuk ev araba vs ve o benim onu sevdiğim kadar sevmiyodu beni kendide söyledi tam söylemedi ama onu demeye getirdi.beni hep körledi çoçuksun sen falan diye değiştim onun için o beni aldatsa onu sevecek durum daydım ailem ile tanıştı herkez beğendi ama beni terketti ayrıllalı 6 ay falan oluyor o ünv kazandı ben gidemedim çünkü benden istediği bölüm kendilerinin dahi zorlanarak gidecekleri yer ve ben meslek liseliyim gitmem imkansız gibi bi şey neyse bunu da kabul ettim devleti kazanmam imkansız gibi bi şey di onun için özel ünv yazdım yeter ki gitmesin diye ve yazdım da ama yine de gidecem dedi sen daha okuyacan askerliğin var işin yok benim işim var çok zor böyle dedi gitti. ben yine özeli yazdım çıkarsa ikna ederim barışırız diye neyse tercihler açıklanmadan önce yeniden başlamamızın imkanı var mı diye mesaj attı ben cevap yazmadım eğer çıkmasa onu tehlikeye atmayım diye yine dert çile çekmesin diye dün açıklan dı işte tercihler hiç biyer gelmedi ve bu aradı konuştuk beni sinirlendirdi kapandı tel ardından sevgime inanmıyosun diye mesaj attı bana tamam dedim gel o zaman başlayalım hadi dedim olmaz dedi niye daha bi hafta önce devam edelim diye mesaj attın ya dedim sustu cevap dahi veremedi cevap vermeye dahi cesareti yok elbet 2 tercihlerde olmasa tekrar deneyip ALLAHIN İZNİLE bu iş meselesini yola sokacam ve ondan artık vazgeçmeli miyim örn bi gün herşeyi halletim ALLAHIN İZNİYLE ona hayır olmaz demelimiyim çünkü canım çok yanıyo ama ben onu affetim mutlu olsun karşısına benden bin kat iyileri çıksın bu kadar... şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Güncellemeler
+1 yıl
acı ne olur gitme dedim sevdiğinden değil acıdığından kal dedim yine de gitti...
Artık ondan vazgeçmeli miyim?