Kızlar, friendzone konusunda yardımınıza ihtiyacım var?

Tahmin edebileceğiniz gibi bir kız var.

Durum biraz karışık. Bu kızla 2-3 senedir tanışıyoruz. Ben de bu kadar zamandır bu kızdan hoşlanıyorum. Bu kızla tanıştıktan kısa bir süre sonra; bir arkadaşımın kız arkadaşı olduğunu farkettim. Diğer erkeğe filanca senin kız arkadaşın mı diye sormam onun ve benim sosyal pozisyonumuz açısından doğru olmazdı. Kıza gidip, filanca ile nasıl tanıştınız, arkadaş mısınız vs gibi sorular sordum; ama kesin bir cevap alamayınca bu kızın peşini bıraktım.

Kız kısa bir süre sonra yurt dışına çıktı ve orada bir sene kadar kaldı. Ben bu bir sene içersinde bu ikisinin sevgili olmadığını öğrendim ama bu sürede ikisi de aklıma çok gelmediler açıkçası.

Geçenlerde kızla tekrar konuşmaya başladık. Sevgilisi yok şu an biliyorum. Muhabettimiz gayet iyi, beraber bir şeyler yapıyoruz, eğleniyoruz ve ara sıra tiyatro, konser vs gibi etkinliklere gidiyoruz.

Şimdi bu kızdan gerçekten hoşlanıyorum; bunu ona belli etmeye çalışıyorum; ama nasıl yaparım hiç bir fikrim yok. Bu, vakit geçirme süresince friend zone'a düşmek istemiyorum; ama şu an onunla bunları konuşmak için çok erken yeniden görüşmeye başlayalı 2 hafta bile olmadı çünkü...

Uzun oldu, ama yardımınız için şimdiden teşekkürler ve herkese +1.
Güncellemeler
+1 yıl
Başka fikri olan yok mu :)
Kızlar, friendzone konusunda yardımınıza ihtiyacım var?