- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılÇok pardon da şu link örnekteki şortu giyip çıktığında dediğin şey olmaz. Oluyorsa da normal değildir.
Ha yok link buradaki gibiyse giydiklerin, zaten ben ve hemcinslerim bakıp beğensin diye giyiyorsun. Bak herkese bunları yutturabilirsiniz de ben bilimsel ve destekli bakacağımdan ben yutmam.
Olayınız şu: Benim istediğim bana baksın diğerleri bakmasın.. Yok böyle bir dünya arkadaş, herkes bakacak beğenen de beğenenecek. Canı da seni isteyecek. Biz tanrı değiliz, hala ilkel güdülere sahip canlılarız bir yeterin artık insanı ilah gibi görmeye çalışmaktan, sanki kendiniz ilahe imişsiniz gibi. Dürüst olmalısınız.
Ha gözünü dikip hiç ayırmamak da bir nevi tecavüze girer o konuda zaten tanımını yaptım ''bir nevi tecavüz'' diyerek o çirkin, yanlış ve olmaması gereken bir durum. En azından bu kontrolü sağlayamayacak kadar ilkel değiliz.
Kısacası eğer sadece sizin istedikleriniz baksın istiyorsanız önce tavlayın sonra karşısında istediğiniz gibi dolaşın o istediğiniz kişinin.
Dersen ki sırf beğendirmek için değil ki, derim ki önce beğendirmek için giyinip süsleniyorsunuz, kendinizi kandırmayın.94 Yorumla- +1 yıl
Bu konularda gelişmeliyiz diye güncelleme yapmışsınız. Evet sizin değişmeniz gerekiyor. Yani normal olan için değişmek şarttır. Bir yerlerini açmak ve/veya bir yerlerini inatla göze sokarcasına seksileştirmek normal değidirl ki? Buna bir nevi amaç sapması diyebiliriz psikolojik olarak ve normal değildir. Bir şekilde cinsel zevkin yerini dolduran bir doyum mekanizmasını tetikler. Asıl bunun değişmesi gerekir. Birileri sizi çok pis kandırıyor ve toplumları yönlendiriyor.
- +1 yıl
Galiba tam ters linkler verecedin :D
- +1 yıl
Yok ilki bermuda diğeri mini şort. Mini şortun da tabi modelleri var. Verdiğim linkteki biraz daha asi ve boş vermişliğin ifadesi olan yırtık asimetrik bitişler var. Haliyle daha cazip geliyor erkek algısına.
- +1 yıl
sen varya adamsin be!
Bu soruyu her duydugumda ayar olurum ve hep demek istedigim seyde bana yalniz olmadigimi gosterdin
En İyi Cevaplar
+1 yılÖküz gibi bakanlar var. Dönüp bakanlar var. Hatta, kaç kere rastladım: Adamın yanından kız geçiyor, adam ZINK duruyor, arkaya dönüyor, kız görüş alanından çıkıncaya kadar bakıyor, geri dönüp yoluna devam ediyor. Yani, duruyor, yoluna devam etmiyor, seyrediyor :) Bir de, bunları yaparken dudakları kıpırdayanlar var. Artık, ne fanteziler kuruyor ve neler söylüyorsa kendi kendine öküz :) Tabii! siz bu kadarını görmüyorsunuz. Şimdi, iki kat sinirlenmişsindir sen :)
30 Yorumla
Şimdi burada sen açık giyinmemelisin, giyersen bakarız-bakarlar vs gibi saçma şeylerle kendilerini savunan zihniyet: Ben sokakta çıplak dolaşan bir kadın olsam bile bana tecavüz etme veya taciz etme hakkın yoktur!
63 Yorumla- +1 yıl
Hay maşşallah be.Pekte bir fark yok zaten baktığın zaman aslında.Çıplak yürüse daha iyi.Enazından artık merak edecek birşey kalmaz.
- +1 yıl
@eleskirtli001 Aynen aynen tecavüzü savunmaktan ne anlıyorsunuz bakın sadece bunu merak ediyorum? Erkeğede tecavüz edilebilir adamın teki gelse dayasa sana?
- Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılşort var şort var uzunsan ve link böle bir şort giyiyorsan bende bakarım sen aç millete bakın diye bakıncada bakıolar napsınlar
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
şimdi bakmak var bakma var. Salyası akanlar ayrı ona bişi demiyorum ama güzel bir fizik varsa ve bu da sahneye çıkmışsa neden insanlar gözleri ile alkışlamasın ki bundan daha doğal ne olabilir. Cesaret var ki fiziğe güveniliyor ki şort giyiliyor. Haa hanzolara gelicek olursak ona diycek bişi yok her yerde bu tarzlardan var. ;)
40 Yorumlaaynen öyle gelişmeliyiz. ya bu erkeklerdde var sadece kızlar için demiyorumda lise dönemim izmirde geçti üniv. için Tokata gittim ve bunaldım. Kızlar erkekler bizim giyinişimize ya çok tuhaf bakıyolar yada laf ediyolar. Hele kızların orada şort giymesi söz konusu bile değil.
Değişim şart ama biz hala daha düne kadar türban tarışması yapan bi millettik. O yüzden çok zaman alır.11 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım normal olan için değişmek şarttır. Bir yerlerini açmak ve/veya bir yerlerini inatla göze sokarcasına sexileştirmek normal değil ki? Buna bir nevi amaç sapması diyebiliriz psikolojik olarak ve normal değildir. Bir şekilde cinsel zevkin yerini dolduran bir doyum mekanizmasını tetikler. Asıl bunun değişmesi gerekir. :))
bakmasalar, bacaklarımda sorun mu var diye depresyona girersiniz
kadınlar komik varlıklar136 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
hiç!
+1 yılBende bunu anlamıyorum. Baştan söylüyorum cevabım kişisel değil tüm kızlara söylüyorum Arkadaş madem milletin gözle taciz etmesinden hoşlanmıyorsunuz neden teşhirci gibi giyiniyorsunuz. Bazı kızları görüyorum kısa penye şort giymiş içindeki g-string belli oluyor. Birazda empati yapın.
10 Yorumla
+1 yılo şortu giyince dikkat çekip bakanların olacağını bilmiyomuydun canım kardeşim... yapıp ediyosunuz 3 tane dönüp bakan oldu diye burda soru açıyosunuz yaa hoşsunuz
102 Yorumla- +1 yıl
:))
insanlarımızın bu konuda sorunları var.baktığın bacağın aynısı kendinde de var. bakmak istiyorsan git epilasyon yaptır sabahtan akşama kadar bak ...
75 Yorumla- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
zeki insanlara hayranım;)
- +1 yıl
utanmazlar valla
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Hayır değiller tabiki fakat ortama göre değişir plajda şort giy kimse sana bakmaz bilmem anlatabiliyormuyum.)
40 Yorumlasana herkesin bakmasını istiyorsun, ama sana asılsınlar istemiyorsun.
adli tıp dersinde hoca, mini etek giyen kişilerin psikolojik rahatsızlıklarının olduğunu söylemişti, zaten tacizciler de psikolojik sorunları olan kişiler, gül gibi geçinir gidersiniz işte.10 Yorumla
+1 yılzorundamılar? sizin türkçe dersine beden hocası mı giriyodu?
101 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. biz sadece şorta bakıyoruz, yanlış anlaşılma olmasın...asdasd
58 Yorumla- +1 yıl
sen buralarda mıydınnn :))
- +1 yıl
iyiyimm sen nasılsınn bakalımm :))
- +1 yıl
belli belli ama gözükmüyodun he özlettin kendini len :))
- +1 yıl
deli :D
madem rahatsız oluyorsunuz giymeyin. demek ki bakılacak şekilde kısa bir şey.. ayrıca rahatsız olduğunuz falanda yok... erkeklerin size bakması hoşunuza gidiyor.. kendinizi kandırmayın
30 Yorumla
+1 yılalla allaa çok mu sinirlendin bakıyoruz diye hanımefendi kusura bakma yaa ne kadar can sıkıcı bi durum dimi, ulan sadece türkiye de dert olur böyle konular. nooluyo bakınca bekaretiniz mi bozuluyo. bakılmasından rahatsızsan giyme arkadaşım. sonuçta cinsel çağrışımı olan bişey baldırınan üstüne kadar çekiyosun. bakıyoruz biz de. anlamadığım şey neden bu kadar rahatsızlık yaratıyo bu durum bizde. ne kadar kaprislisiniz ya
32 Yorumla- +1 yıl
yarı zamanlı almanyada yaşayan biri olarak bu durumu sadece tr de yaşıyorum.
- +1 yıl
nooluyo peki bakılınca valla bakmıyorum artık haa kendinizi bişey zannetmeyin diye. hatta bacağınıza bakmayı şöyle bırak türk kızlarının o kadar bi tarafları kaktı ki yüzünüze bile bakmıyorum. sanki bakınca eriyo orası, kullanım adedi doluyo
+1 yılŞort var şort var. Ben bile bazen yolda giderken bakmayayım diyorum ama öyle bir şort giymiş ki hatun biraz daha kısa olsa malum yeri görünecek o derecede yani. Hatta hiç giymese direkt gösterse eminim bu kadar dikkat çekmez!
00 Yorumlamemeleri acinca da ona bakiyorlar :( neremi acacagimi sasirdim.
64 Yorumla- +1 yıl
manyak :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılben bi kere mini etek giydim topukluyla sevgilim vardı yanımda.Abartısız genç yaşlı herkes bakıyordu o günden sonra da daha giymedim.
30 Yorumla kimseyi savunmuyorum ama genellemeler yanlıştır, sen bakılsın diye giymiyorsun belki ve bakıyorlar rahatsız oluyorsundur doğal. ama bir de bakılsın diye giyenler var o ne olacak? bu yüzden bu konu tartışılır
10 Yorumla
+1 yılPes dedirtecek bişey bakanlar utansın..(utanmazlarki)
42 YorumlaBak kizlarin bahsettigi sey ayyy bu neden, şu neden bakdi diye bir sey degil.Ökuzun trene baktigi gibi bakan, agzi sulanarak bakan, oturdugu yerden onu gorup goz hizasindan cikana kadar bakanlar. Haa birde laf atanlar falan var. Abicim bak kadini gordun 2-3 saniye baktin, daha ne kilitlenip bakiyorsun?
00 YorumlaKediye ciğer gösterip kedinin sana saldirmayip cigere istahlandigi için kizmaktir şort ve dar giymek.. Rahatça özgürce giyinip tecavüze uğramış gibi davranmaktır açık giyinmek... Sozde rahatsız olup yinede giymekten vazgecmemektir edepsiz giyinmek... Erkekleri tahrik Edip nefsini uyandırmak beyniyle değil vücuduyla kabul görmeye çalışmak suçlunun da erkekler olduğunu düşünmektir şort giymek.
01 Yorumla- +1 yıl
Seninde annen bacın var ve tecavüze uğrayabilir
Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. birkaç zibidi dönüp baktı diye şımarmışsın sanırım, kimse bakmasa bu sefer de gizliden "neden kimse bana bakmıyor, çirkin miyim blabla " tarzı saçma bi soru sorardın büyük ihtimalle.
20 YorumlaBen bakıyorum.
Bakmayan erkek ya Ermiştir
ya da erkekliği sona ermiştir.
Biraz gerçekçi olmanda fayda var.20 Yorumla
+1 yılBen bakıp geçenlerdenimde , bazıları dedigi gibi...içine düşecekmiş gibi bakar :D
30 Yorumla
+1 yılBazıları elim kadar şort giyiyo yani bişey giyip giymediği farkedilmiyo bile bu tarz giyinipte niye bakıyolar demek saçma.
30 Yorumla
+1 yılbence gayet normal bir durum valla bak kiz olmama ragm,en ben de bakiyorum
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 839 cevap paylaştı. şort giyen kızın bacakları güzelse bakmak zorundayız :D
20 Yorumla
+1 yılbak siz rahatsız oluyosunuz ama kızlarda erkeklere abuk subuk laflar atıyolar .bugün kız arkdaşımın yanında resmen vay bee üff müff falan filan diyolar.hani sizde bizim kadarsınız.bunu bi kabullenin.
00 Yorumlayaratılış. ben açıp bakandan rahatsız olma mantığını anlamıyorum.
görüş alanına girme. (gözlerini ayırmaması itici tabi, o ayrı)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo şortu giyiyosan, rahatsız olmayacaksın bacım. çok da fifi demeyi öğrenmek gerek.
122 YorumlaÖzellikle senin gibi düşünenler olduğunu varsayarak bakmıyorum. Çok mu gösterişli sanıyosun. Her kör bir topala bakar.
20 Yorumlakızlar bile bakıyo bacaklar erkeğin beyninde uyartı yaratır her erkeğin beyninde sen diz hizasında biseyler giy o zaman bakmazlar gerçi ona bile bakanlar var allah ıslah etsin
10 YorumlaHadım edilmiş erkek mi arıyorsunuz ne arıyorsunuz anlamıyorum bazen he.
50 Yorumlabacaklar güzelse bakarız. ne var bunda. aksine bacaklarına bakanlar varsa demekki güzel bacakların var demekdir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanmasanız çırılçıplak gezeceksiniz hala millete laf atıyorsunuz. Elin gavuru bile sizin kadar soyunmuyor sokağa çıkarken
30 Yorumla
+1 yılYakışıyor güzel bacaklı bayanlara ister istemez de bir bakış atılıyor laf atılmadığı ve öküz-tren ikilemine girmedikçe sorun olmamalı bence. Ben bu konuda gelişmek kısmına takıldım asıl. bu konularda gelişmek nasıl oluyor biri açıklasın
00 Yorumla
+1 yılzaten bakılsın diye giyiyosunuz trası bırakın ama öküz gibi bakılmaz elbette orası dogruu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen iyisi bakımsız gezecen kıllı mıllı o zaman öyle öküzün trene baktığı gibi baksınlar da görelim
33 Yorumla- +1 yıl
iğrenç olduğunu bilmende fayda var. kıllı mıllı pehh
Cevap sahibi+1 yılbaşka bi çözümüm de var öküzlerin gözlerini oyacaksın bu da en az diğeri kadar iğrençç :)
- +1 yıl
O zaman giyme. Açan sensin kız halimle ben bile bakıyorum adamlar nasıl bakmasın?
+1 yılAçık saçık giyinip bakanlara laf yapan zihniyet gelişmelisin birazzz
10 Yorumlaetrafında sürekli şort giyen kız olmadığı için bakar erkekler... her erkek için geçerli değildir.. ayrıca selülitsizse o bacaklar bakılmaya mahkumdur...
00 Yorumla
+1 yılçok ayıp etmişler ya aslında kara çarşaf giyenin bacağına bakacaklardı.
40 Yorumla
+1 yılİnceden süzülür karşıdaki insanı rahatsız etmeden bakışlar başka yöne çevrilir :) Erkeğiz !
20 Yorumla
+1 yılsizde oranızı buranızı göstermek için şort giymeyin, alla alla kapride var dimi.
21 Yorumla
+1 yılŞimdi sürüst ol.Sen şeyi uzun dıştan kabarmış bir erkeğin şeyine bakmaz mısın?Bakmam diyorsan sana birşey demiyorum artık :)
00 YorumlaOyle bir zorunluluk yok ama bacak meme faln hep guzel seyler
20 Yorumla
+1 yılGogus dokeltesi de var, ikiye bolunsun okuz. Veya, okuz konsantrasyonunun daha az oldugu bir yerde dolas.
00 Yorumlabakılsın istemeyende giymez yani..
bakmanın ceza hukukunda karşılığı nedirki?00 Yorumlagöz onun bakar yani bişeyde diyemezsin sonuçta ilgisini çekiyo
00 Yorumla
+1 yılKızlar bile bakarken erkeğe laf söylemeye hakkınız yok diye düşünüyorum
00 Yorumlasinir bozucuysa giymeyeceksin o zaman, açana bakarlar.
00 Yorumla
+1 yılaçmandaki amaç da göstermek(bizim bakmamız) değil mi? Kendi egonu tatmin etmeye çalışıyorsunuz. "güzelim,seksiyim..." gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Sen kadın olsan sende giyeceksin?
+1 yılBaksınlar nolacak ki, en fazla hayal ederler hayalleriyle kalırlar.
00 Yorumla
+1 yılonlar bacakta problem var mı diye bakıyolar ablası
81 Yorumla- +1 yıl
+1
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılalta sortu cek uste bıde body alt meydanda ust meydanda. sonra nıye baktınız sanane amk
10 Yorumlabakıllacak bacak var bakılmayacak bacak var, bide şortuna bağlı tabi
00 Yorumla
+1 yılulan sanki bakılsın diye giymiyorsun
75 Yorumla- +1 yıl
Kırbaç nerede kırbaç ?!
- +1 yıl
oh necro hadi beni kırbaçla
+1 yılrahatsız oluyorsan giymezsin :D
50 Yorumla
+1 yılyapcak bişey yok işte bakıyorlar.
10 YorumlaBacağa göre değişir :))))
20 YorumlaŞahsen öyle biri gördüğümde hiç giblemiyorum
00 Yorumla
+1 yılbeautifuliar bacı: yara bere var mı diye.
30 Yorumla
+1 yılgiyersen bakarlar, açarsan kayarlar.
üzgünüm.31 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne