Hemcinsiniz olmadığım halde, sorunuzu yanıtladığımız için umarım bizi mazur görürsünüz. Kişi elbisesiyle karşılanıp, konuşmasıyla uğurlanır. Konuşmak başlı başına bir sanat olduğu için, bu sanatın satılması ise, derli toplu kelimelerden müteşekkil cümleler ile ses tonu vasıtası ile mümkündür. Ses tonu vardır, kişiyi dingin tutar; kimisini engin tutar!, kimisini zengin yapar!. Mütekabiliyet esaslı sesi en ileri derecede kullanma becerisi, kısmen istemek ve çalışmakla olsa da, sesin bağışlanan birşey olduğu hakikatini idrak etmek gerek.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sesten tahrik olayı erkeklerde ton ile ilgili değil, konuşma ile ilgilidir. Bazı kızlar seksi konuşur. Farklı yerlerde tonlama yaparlar. Telefonda için bir fena olur valla. Ben 2 bayanın konuşmasından etkilendim böyle şimdiye kadar.
15 Yorumla
+1 yılVallaha normal bir erkek sesi olsun bana yeter ben o kisiye asiksam zaten hosuma gider yani.. ama sesi güzel degil diye birakcak degilim.. okadarda degil ama güzel olursa daha hos olur bence tabi.
Bende fazla güzel ses bekleyemem benim kücüklükten beri ses tellerimde sorun var sesi bir kiza göre baya kalin ama sevgilim icin sorun degil heralde :) Beni sesim yüzümden begenmedigini düsünürsem, icim acir ona göre de baskalarina davraniyorum yani ses yüzünden puan kirmiyorum..00 Yorumla
+1 yılEski erkek arkadaşımla telefonda hiç konuşma fırsatımız olmamıştı, bir kere konuştuk ve Allah'ım bir ses telefonda ancak bu kadr kötü çıkar, ondan sonra da mecbur kalmadıkça telefon açmadım hep mesaj attım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
çağrı merkezinde çalışıyorum haliyle sesim ve diksiyonum yerinde olmalı. bazı çağrılarımda kadının sesi beni etkileyince bende ses tonumu değiştiriyorum =) kadının da hoşuna gidiyor sanırım ki aniden değişiyor. anlatılmaz yaşanır ama daha işveli konuşmaya başlıyor. =) yani ses tonu etkiler
12 Yorumlamesleki açıdan sesime takılıp tanısmaya gelenler çok oldu ve şunu anladımki ses ve sesi kullanma şekli doğru cümleleri kullanmak ve zeka parıltısını dışa vurmak kişinin farklılığını ortaya koyan en büyük etken güzellik yada çekicilik ikinci planda kalıyor o zaman
12 YorumlaÇağrı merkezindeki bir bayanın sesinden o kadar çok etkilendim ki, yemeğe çıkmayı teklif ettim, telefonda böyle şeyler konuşamayız deyip konuya döndü, iş çıkışında çalıştıkları binaya gittim, ismini bildiğimden (telefonda söylüyorlar ya) sora sora binadan çıkanlara buldum, kendimi tanıttım, yine yemeğe çıkmayı teklif ettim, kabul etti, çıktık :))))
Ama sesiyle kurduğum hayalden biraz uzaktı, bir daha görüşmedik... Ama iş çıkışı O'nu alıp yemeğe çıkarmıştım :)) sesi yüz yüzeyken bile çok güzel ve etkileyiciydi gerçekten...10 Yorumlasesim hala mı seni tahrik etmiyor sevgılımmm:)))) evet etkiliyo kesinlikle.bi kaç kız bana ses tonumun güven verdiğini bu yüzden benimle konuşmayı sevdiklerini söylemişlerdi.tabi ses herşey değilmiş anladım 2 yıllık yalnızlığın sonunda :)))
11 Yorumla
+1 yılses tonu kişiyi etkilemenin %30 unu kapsar ve bir insan karşısındakini ilk gördüğü 4 saniye içinde tanır izlenimleri oluşur bu dört saniyede sesinizi de duyurabilmişseniz ve iyi bir sesse %30 + kazanırsın sesiniz kötü ise %30 - kazanırsınız durum bundan ibaret..
10 Yorumlabu ses mesela,
https://www.youtube.com/watch?v=cZJI69plyQstabii şive çook önemli etken benim için yoksa ses tonu bir hiç..
210 Yorumla- +1 yıl
cidden mehmet günsür en iyilerinden o ses tonu ne hos ole yaa :)
Ses tonunun etkili olduğu bir gerçek. Ama ben biraz da katkıda bulunarak, konuşma biçimi, vurguları ve seçtiği sözcüklerin de bu etkileyişte fazlasıyla etken olduğunu düşünüyorum.
16 YorumlaBuyrun o zaman benim sesim :)
link17 Yorumla- +1 yıl
on numara sesin var hanii :)
Benim sesim çok etkilidir. Yakında ses kayıtlarımı piyasaya sürmeyi düşünüyorum.
23 YorumlaEvet bence önemli birsey kimilerinin sesi gercekden cok güzel geliyor kulaga agri bir cekicilik veriyor o kisiye
11 Yorumla
+1 yılkonuşurken gülümsemem için ona yakın davranmam için önemli tabi :)
12 Yorumla- +1 yıl
ahh :) ne demek :D
cok onemsemem de, benim ses tonumda bir gariplik var sanırım, telefonu her actıgımda ilk duydugum sey -uyuyor musun ? :/
19 Yorumla
+1 yıl:((( cok etkileyici sesim var ama sadece sürtünüyoruz acaba hamile kalmış olabilir mi?
ben bugün sınırlarımın dısına cıktım Allah kimseyi başı boş bırakmasın :(((13 Yorumla- +1 yıl
potansiyel vardı ama :)
o değilde sen hamile kalmış olaiblirmisin :) hani bu duygu değişimleri hormonal felan olmasın - +1 yıl
akşam şöyle bir taksime ak
için ısınsın :))))
ama dikkat et sürttünme alıp götürüyorlar karakola :P
+1 yılses her zaman önemlidir :) benim ses tellerimde nodule var :( ama normal halindeyken kötü diyeni pek görmedim :)
11 Yorumlamehmet erdemin sesini bende cok begenyrm.ses tonu benm içinde cok onemli
11 Yorumla
+1 yılSesimle sevişen kadınlar oldu :)
ne halt var ulen diye kaydedip dinledim kendimden iğrendim
siz kadınlar neyi seveceğini bilmiyorsunuz :)15 Yorumla- +1 yıl
yok ohh kadınalr olacaktı :))))
- +1 yıl
senin avatarda yandan kesiyor mu ne :)
- +1 yıl
sistem odasında bugün fazla çalıstın sanırım ? klima çarptı galibası :S
ses etkiler ben kendimden biliyorum . okan bayülgeni sesi yüzünden seksi bulanlar var . ayrıca davudi ses diyede birşey var literatürde .
11 YorumlaBir erkek olarak ses tonu itici gelen kadınla ilişki düşünmem:)) Bugune kadar ilişki kurduğum kadınlarda benim ses tonumdan etkilendiklerini söylüyorlar:)) Demekki karşılıklı etki tepki gerek:))
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgizliyi engellememişsin ama:) sesim seni tahrik ediyor mu sevgılım :)))
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşık mısın nesin.bi de yazmışın kocaman gizliler ses tonuna dikkat etmez diye.ama sen gizli sorduğunda seni tanıyabiliyorum ben biliyo mun :)
Cevap sahibi+1 yıltanıyayım bakalım :)
evet etkiliyor. mesela sevgilmin sesini ilk duyduğumda hönk :S diye kalmıştım ama sonra çok çekici gelmeye başladı
10 YorumlaO kadar da önemli değil ama kadın gibi de olmasın yani bir erkeksilik olması gerekir :))
11 Yorumlasırf ses tonum için beni isteyen olmuştu.. kadınlar güzel ses tonunu herzaman sever
14 Yorumla
+1 yılSesimle orgazm olanlar var. (Seride benim de tuzum olsun)
11 YorumlaMehmet erdemin sesi sigara kokuyor benden ondan beterim ama :(
11 YorumlaErkeğin ealınsa + bir özelliktir kızlar için...
Erkekler ise ince olmasını ister kadının sesinin...
Ama kendi başına belirleyici bir unsur değil.
Sesi kalın diye vereniniz var mı?00 Yorumla
+1 yılen güzel seslerden biridir Selçuk Yöntem... ses tonu etkiler ama beğenmedim diye de konuşmamazlık yapmam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Sadece Hemcsinlerine sormana gerek yok ses tonu herkezi etkiler ses karakterin önemli bir göstergesidir.
05 Yorumlases tonu bi kızı ister istemez etkiliyo bence. Ses özellikle dikkat çeken güzel bi sesse insan ister istemez tav oluyo :D
10 YorumlaSes tonu önemli tabi. Şimdiye kadar ses tonu kötü diye soğudum biri olmadı ama ses tonu etkileyici diye çok hoşlandığım biri oldu.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya beni ses tonu çok çok etkiliyo.sırf sesi güzel diye bi çocukla çıkmıştım acayip etkilemişti ben yakışıklı değildi o kadar :D
20 YorumlaSes, duyguları ifade konusunda en az kelimeler kadar değerlidir. Görüntü, ses, kelimeler, dokunuşlar hepsi bir bütüne hizmet etmez mi aslında?
10 Yorumla
+1 yılcok etkileniyorum ..sik oldugum erkegin ses tonuna asigim ben...
22 Yorumla
+1 yılEvet tok ve net konuşan erkek sesleri hoşuma gidiyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tek başına bir anlam ifade etmez ama beğenilen birisinin daha da beğenilmesini sağlar.
11 Yorumla- +1 yıl
çok doğru :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önemlidir ama değerleri desibelleri değişir, bunu stabil değerlendiremezsin
17 YorumlaChris Rea dinle..
https://www.youtube.com/watch?v=-ZtcDYD9ADE
00 Yorumla
+1 yılben çok önem veririm aslında ses tonu diksiyonu falan çok önemlidir benim için:)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsesi huzur verenle değil de tahrik edenlerle ilgileniyorum.
11 Yorumla
+1 yılDüdük gibi çıkmasın yeterli , önem sırasında ilk 10 girer sonlarda ...
12 Yorumlavalla ses tonumdan aşık olan kız çok oldu bana , ama bana hiç okadar güzel gelmiyor sesim nedense
20 Yorumla
+1 yılYakışıklı olsun barzo gibi sesi olsun farketmez kızlar için..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılses elbette önemli her ne zaman konuşursan konuş ister bizzat ister telefonda seni etkileyebilmeli. ben dinlerken fazlasıyla etkileniyorumve tahrik olabiliyorum. olmuyorum diyen hemcislerim yalan söyler. bu husuta en iyi ses spikerlerde :)
10 Yorumla
+1 yılses tonu cok önemliiiiiiiiiiiiiiii
22 Yorumla- +1 yıl
okadar ;)
+1 yılses tonumla köpeği kaçırtabilirm!
ama buna da gelen çok kadın var!ne istiyorsun kendine sorman lazım!?00 Yorumlatabi etkiler adam isterse çok yakışıklı olsun şivesi ve ses tonu kötüyse bitmiştir benim için :))
32 Yorumlatek başına değil ama önemlidir tabiki yani ses tonu insana neler yaptırmaz..
20 YorumlaAhlâkı, zekayı ve karakterini geçtim de ses tonuna mı takacağım ? Böyle bir şey yok doğrusu.
10 Yorumla
+1 yılbiz erkekleri de etkiliyor tabi, hem de ne etki ;)
33 Yorumla- +1 yıl
bu arada görüntü de öyle, mesela senin yüzün de çok etkileyici görünüyor ;)
- +1 yıl
rica ederim güzel hanımefendi ;)
+1 yılevet tabisi fazlasıyla :D
31 YorumlaSesimmmmmm seni tahrik ediyorumuuu :D:D:D
14 YorumlaBen bizzat Mehmet Erdem'im
219 Yorumla
+1 yılkadınlar etkileneceği varsa etkilenir ister maymun gibi ses tonun olsun.
00 Yorumla
+1 yılrutkay aziz gib ses tonum vardır ama daha etkileneneni görmedim.
00 Yorumla
+1 yılyani görüp de dokunamıyorsam bir "iyi akşamlar " diyişiyle oyhşş olabilirim.hoş bir ses tonuysa.
10 Yorumla
+1 yılpiyona gibi ses var bende :)
12 Yorumla- +1 yıl
doooooo reeeeeee miiii faaaa sollll laaaa siiii :)
Kesinlikle!.. ender bulunsa da.. :)
11 Yorumlaeğer söz konusu kisiyle sanal ortamda tanıstıysan ve öncelikle telefonda görüsüyorsan ses tonu duygularının olusmasında büyük rol oynar..
00 Yorumla
+1 yılSırf sesim yuzunden bana aşık olanlar var
15 Yorumla- +1 yıl
yem attım
aslında kuşum aydın tonundayım :( - +1 yıl
Tipim iyi olsa napcan vivi ? türbanını çıkarıp fakir imam hatiplililere mi bağışlayacan ?
evet adnan polat mesela :)
11 Yorumlaetkiler ben ses tonuma önem veririm mesala :)
21 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat