Sizce bu yeteneğimi nerde ve nasıl kullanabilirim?
Gitar çalıyorum ve bu özelliğimle kızları etkileyebilir myiim.Nasıl ve nerlerde kullanabilriim..?
Gitar çalıyorum ve bu özelliğimle kızları etkileyebilir myiim.Nasıl ve nerlerde kullanabilriim..?
ya bi müzik aletini kızları etkilemek için kullanıyosan hiç yapma daha iyi. yapmacık olursun ya. gitar sesine bayılırım ben. ama hakkıyla çalabilmek var bide. yani severek, isteyerek, kendini vererek, çalmak istediğin için çalarsan eğer kızları kendiliğinden etkilersin zaten. gitar çalmak gibi güzel bi yeteneğin varsa bunu kız etkilemek için yapma ;)
sahile git salyalarını akıtarak dinleyen 5 kız bulabilirsin.
Antalya'ya gel. Konyaaltı plajına götüreyim seni. "Akdeniz Akşamları" şarkısını söylersin.
görenden bi eliyle gitar bir eliylede bateri çalışıyor zanledecek :S :S
Cevap
9Cevap
Bırak kızları önüne bak sen kendini geliştir ilerlet başlamışken bir müziğe sonra kendine hayran olmaya başlayacaksın..eğer sen kendine hayran olursan sana da olurlar..ne kadar uzun sürse de her şeyde sabır.
abaza mısın hacıtt sen bari buraya yazma... o gitarı sadece hoşlandığın kişiye çal. meydana çıkarıp da birinden birisi nasıl olsa etkilenir diye düşünürsen sen kaybedersin...
bnce okulda falan bi müzikle ilgili bişeyler olursa katılırsın herkes de görür ama bnce en iyisi sevgilin olduğunda ona çalman. kızları bu şekilde etkileyemezsin eskiden di o
üff çok klişe yaa ben hiç beğenmiyorum böyle ortalıkta sürekli gitar çalan tipleri en ufak bi muhabbette çıkarıyolar gitarı başlıolar çalmaya :)
neden kizlari etkilemeye calisiyorsunki? boyle dersen hic bir kiz etkilenmez zaten.. sevdigin kisiye cal, sarki yaz ozaman ondan cok seveni olmayacaktir.
kendıne guven . gıtar falan boş iş sen once bıraz kılo al o ne lan cırpı gıbı kollar . gıtarı tutarken yorulursun sen. gıt bıraz beslen. sonra senı sallamayanı sende sallama .sittir et
sevdiniğe/sevgiline özel olarak çal.yada arkadaş ortamında takılırken felan.
10 erkekten 8 i gitar çalıyor ben şahsen ilgilenmemm
Bak burda kullanmışsın.. Profil yapmışsın..daha noolsun adamım?
ayak tırnaklarınla çalabilirsen belki ilgilerini çeker divaların
bence bu bi klise. yani gitar calan erkek otomatikmen daha etkileyici olmuyor. ;)
Gitarla bir kızı etkileyebilirsin ama kesinlikle çalarak değil :)
Video cek youtubeye yükle
ne kdr küçük gösterion ya
Bu tipinle biraz zor Andregeo55 :D
Hadi ya sen tipine cok guvenıyon heralde
Evet güveniyorum.Sen 19 yaşındamısın şimdi ?
etkilersin ama nasıl bilemem.
bu yeteneğini sahalarda iyi kullanabilirsin mesela
avcilar sahilinde cal
git taksimde gitar çal para kazan.
Kaç yasindasin?
yasadıgın hata.
bisictirol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar