Kızlar kel bir erkekle evlenirmisiniz?
Ben kelim neden istemiyorlar :/ ?
Ben kelim neden istemiyorlar :/ ?
biri kel mi dedi :)
simdi abim eger bir kiz o kiisi ile anlasamadi sürece kel olsa ne yazar?
bence o kisinin icinii tanimali keline laf atilcana..
bazi kizlar keli istemez ama nasil olsa o kizlarda evlendi adama cektirip onlarda kelescektir diye düsünüyorum :D
Kel erkekler seksidir derler. Keza ben bu kalıp cümleyi kellerin uydurduğunu düşünüyorum. Hee şöyle bir şeyde var. Keller her dötü eller. Bilemedim şimdi bro.
Niye evlenmeyeyim, düzgün bir adamsa saci var yok farketmez. Sen kafana takma kardesim öyle seyleri, kellikle alakasi yoktur onun, sen kafana takmissindir onu. Zamani gelince seninle evlenecek biri elbette cikacak.
Kelleride karizmatik bulan birileri vardr mutlaka her kör saticinn bir kör alıcsı vardr hesabi ;)
Cevap
8Cevap
Benzini shell'den, kapıcıyı kelden alırsın, kocayı değil..
kanka ben aşırı uzun saçlı bir erkek isiyorum omuzdan aşağı kısa saça bile hayırken kel olmaz
Uzun sacli erkek de seni bekliyordu senin icin öluyordu :D
@yasamakneguzel çevremde çok var ama ben sorunluyum odunum flört girişimlerini anlamıyorum
Tedavi olmalısın :D bir hikaye var bilir misin kendini cok begenmis hic kimseyi begenmeyen biri varmis hik kimseyi beğenmemiş evde kalmis :D
Hayır duymadım ama axl roseun gençliği ile kanka oldum ilk basta bana yürüyormuş sonra olay kankaya bağlandı adı dima çok dalga geçtik şimdi en yakın arkadaşim
Konusmandan hic bise anlamadım türkçe konustugundan emin misin :D
Dur uzun süredir yurtdışındayım galiba düzgün cümle kuramadım anlatım bozukluğunu bulmalıyım
bazılarına yakışıyor adam kafayı kazıtıyor saçı olsa öyyle olmaz eğer öyleyse sorun olmaz sanırm
Hmmmm kellik zordur yaa... sacim dökülse ben ölürüm yaa
saçı sviorum ama kel olsa da olur yani adam olsun benm olsun @@
Valla yakışana yakışyor kellik. Evlilik işide gönül işi.
Nasıl bir kel olduğuna bağlı aga yakışıklı kelsen severler :D
Kel ve fit erkekleri cekici bulur cogu kız
her kelin bir kör alıcısı vardır
hayır. sürekli keline vurasım gelir.
Hahah keline vurasim gelir nedir abi ya :)))
Johny Sins'ten feyz al hacı umutsuzluğa kapılma.
kel kadınla evlenırım aşk olsun yeterkı
kelden korkuyolar kanka.
Ekmeği elden neyse ben sustum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar