sevdigim kıza seni seviyorum dedi oysa bana ben sana karşı hiç bi şey hiss etmiyorum dedi şimdi arkadaş gibiyiz Zamanla beni severmi sizce
Arkadaşlar Herkes Buraya ALLAH rızası için
Arkadaşlar Herkes Buraya ALLAH rızası için
kötü bir açılış :( kız tavlamayı merdiven çıkmak gibi düşün, birden 15.merdivene çıkmaya çalışırsan düşersin. Adımlarını sağlam sağlam birer birer çıkarsan 15.adıma ulaşabilirsin. sana acı bir şey söylicem, o seni sevmiyor. Sebebini söyleyeyim istersen, çirkin olmandan değil, paran olmamasından değil, sadece merdivenleri çıkarken kızın önünde düştün. önce kızla samimiyeti arttıracaksın, arkadaş gibi değil, tanımaya çalışıyormuş gibi, onu merak ediyormuş gibi, sonra adımlar tek tek atıldığında, bir sonraki adım buluşma olduğunda, ona buluşma teklif etmelisin. bir kaç defa daha buluştuktan sonra, yani yine merdivenimizi adım adım çıkıyoruz, bir sonraki merdiven ona duygularını açıklamak olduğunda onun senin için değerli olduğunu söyle, tepkisine göre teklif et yada etme. unutma adımlarımız sağlam ve tek tek atıyoruz düşmemk için.
Mukemmel
yanlış zamanda seni seviyorum açılımı yapmışsın :) etkilemeye çalışmaktan vazgeç.o senin ona açıldığını hiçbirzaman unutmicak.bir süre çevresinde dolan ama tınlama önemseme bir sre sonra napıyo lan bu neden peşimde değil moduna girecek ve eski etkileyiciliği konumuna dönmeye çalışacak.yine sallama .en son da vur tekmeyi ıozaman dkadar çok daha iyilerini bulmuş olursun.bu işleme kızların havasını söndürmek deniyor :)
Super bana ozelden yazar misin bir sey sormak istiyorim
Aşk bir elektriktir zamanla yerini sevgiye bırakır, eğer en başta senden bu elektriği alamadıysa boşuna uğraşmış olursun , seninle ancak mantığına uyduğun ve iyi arkadaş olabildiği ve anlaşabildiği için sevgili olur ki ben kendi adıma böyle bir sevgi istemezdim. aşk, heyecan , tutku, sevgi hiçbirşeye değişilmez...;)
Bunu da yorunlar musin Basta duygularimi ogrenmeye calisti ben soyleyince de bir hafta falansevgili gibi konustuk bir tek askim demiyorduk sornasibda uzaklasir gibi oldu ben de yzaklastim 15 gun boyunca konusmadik sonrasinda kendisi mesaj atti benim icin onemlisin yerin var bend e goruselim falan. Her neyse ben trip yapmadim ama cok yakin da degildim. Sonra aradan bes gun gecti ben ona bir adim attim. Bu sefer o geri cekildi birkac kere aglayarak cok kotu hissedigim anlarda ona yazdigim oldu en son eyluluk sonu gibi yazdim yuz yuze konusalim dedik bana dedi ki kendimi maneviyata adicam iliski istemiyorum senin oyle saf temiz ve guzel bir sevgin var ki kirmak istemiyorum bla bla bla. Boyle konusmasi hosuma gitti ancak tutarsiz davranislari var
aydir konusmuyoruz. Bu 5 ay icinde 2 kere toplu mesaj atti. Cevap vermedim. Bir bayramda bir de okul gezisi amacli. En son da gecenlerde arkadasima mesaj atmistim onun yanindaymis meger o cevapladi resim falan atti 5 aydir konusmuyorken boyle yapmasi garibime gitti. Amac ne olabilir
bence ilgini belli etmeye devam et onun ilgi alanlarıyla uğraş ortak fikirleriniz ortaya çıksın bunaltmadan devam diyorum ben... koru onu mesela sahiplen ama sakın aşırıya kaçma sakın...ölçüyü onun kişiliğine göre belirle çok mu özgür kız havalarında o zaman bunu minimum seviyelerinde tut ok.
Cevap
12Cevap
zamanla kimse kimseyi sevmez. ilk öncelerde sana karşı bişey hissetmediyse daha sonra sana kesinlikle aşık olmaz. kendimden bildiğim için sana o şekilde cevap veriyorum. benimde arkadaş olarak gördüğüm biri açıldı bende ona o şeklde söyledim kendimi zorlamama ragmen 2 sene geçmesine ragmen hiçbişey hissetmedim. sadece baskaları onu üzdüğünde bi kaç gün sende teselli bulup oyalanır o kadar.
Yorumunuza bayildim ozelden mesaj atamadim bir sey sormak istiyorum siz yazabilir misiniz cok rica ediyorum
Üzgünüm.. ilk bakışta aşk gerçekten var olan birşeydir.Baştan seni sevemediyse sonradan da sevemez. Ha mantığını kullanabilir ilgiye muhtaç olduğu zaman sana yakınlıklar gösteriri ama bu asla sevgiye dönüşmez.
Onun en iyi dostu olmaya çalış her zaman yanında olmasını istediği. böyle ce sana daha yakın hissetmeye başlar seninle ağlar seninle güler. herşeyi beraber yaparsınız. seni bırakmak istemez böyle ce de oda seni sevdiğini kabullenmeye başlar
bende sanmam,yada şöyle bişey olur sonradan seni seviorum dersede bunun bi çıkarı vardır
zamanla sevebilir.. bir anda sevmek zordur . şimdi kafasında soru işareti bırakmışsn zamana bırak :)
ilgisiz ol peşinden gitme arama sorma , 1 hafta içinde ararsa sever ama aramazsa unut gitsin.
Basta duygularimi ogrenmeye calisti ben soyleyince de bir hafta falansevgili gibi konustuk bir tek askim demiyorduk sornasibda uzaklasir gibi oldu ben de yzaklastim 15 gun boyunca konusmadik sonrasinda kendisi mesaj atti benim icin onemlisin yerin var bend e goruselim falan. Her neyse ben trip yapmadim ama cok yakin da degildim. Sonra aradan bes gun gecti ben ona bir adim attim. Bu sefer o geri cekildi birkac kere aglayarak cok kotu hissedigim anlarda ona yazdigim oldu en son eyluluk sonu gibi yazdim yuz yuze konusalim dedik bana dedi ki kendimi maneviyata adicam iliski istemiyorum senin oyle saf temiz ve guzel bir sevgin var ki kirmak istemiyorum bla bla bla. Boyle konusmasi hosuma gitti ancak tutarsiz davranislari var
aydir konusmuyoruz. Bu 5 ay icinde 2 kere toplu mesaj atti. Cevap vermedim. Bir bayramda bir de okul gezisi amacli. En son da gecenlerde arkadasima mesaj atmistim onun yanindaymis meger o cevapladi resim falan atti 5 aydir konusmuyorken boyle yapmasi garibime gitti. Amac ne olabilir
Çok ilginç ama ilgini kesersen olabilir doğanın kanunu bu.
Sevmez, sana karşı birşey hissetmiyorum dediğine göre tipini falan beğenmemiştir. Önce tipe bakıyorlar çünkü.
bence sevmez hiç sevemedim ben o arkadaş gibi gördüklerimi :)
hmm yalan söylüyor olabilir. Şuanki sevdiğim kıza aynı davranıyorum. Kaybetme korkusu olabilir. Kişiden kişiye değişebilir ama sevmiyorum dediyse gururunu zedeletme bence
sorulara lütfen ALLAH ın adını anıp emelleriniz için yardım istemeyin.
ALLAH rızası için yazıyorum sadece ben anlamam bu işlerden
zamanla seni sevebilir; ama bu sefer sen ona bakmayacaksın :)
tohum toprakta yeşerir yeğen..
bunu sır olarak saklasaydın muradın gercek olacağıydı.
ben kendiminki ni koca koca üç yıl sakladım ve bu süre içerisinde onla ilgili herşeyi öğrendim bi arkadaşım elif seni seviyo dedi oda bi arkadaşına söylemiş tüm okula yayıldı ama hala beni sevip sevmediğini öğrenemdim iyimi şimdi o bana farklı bakıyo seviyo gibi ama sözleri aynı şeyleri söylemiyo kalbim parçalanıyo hilale söyle demiştim sonra onla konuşucaktım*kaç gün oldu sürekli geçiştiriyo ne yapacağımı bilmiyorum evet belki seviyor ama aslında sevmiyor gibi bişey ne yapacağımı bilmiyorum.
unut gitsin
zor ama senin ona yaklaşmaman lazım ondan adım atmasını bekle yinede zor...
zmnla sevme olayı die bişey yok.
olur tabi de onu bunaltma sakın..
Biz bunu bilemeyiz ki dostum .
sevmez boşuna umutlanma...
benimsin diyeydin keşke :P
inşALLAH diyelim mi? hayırlısı be dude.
sevse bile vazgeçebilir yine
sevmez
evet.
Onu zaman gösterir.
Sanmam
sevmez