hiç evli bir kadına aşık oldunuz mu üstelik yaşıda sizden biraz büyük..
hiç oldumu. olduysa nelr yaşandı paylaşır mısınız ?
hiç oldumu. olduysa nelr yaşandı paylaşır mısınız ?
evet yasadım ben kadınla degıl ama erkekle evlıydı cocugu da vardı gızlı gızlı kacamak gorusurduk o sevıyordu benı ama ben evlı oldugu ıcın tam anlamıyla sevemedım daha sonrada ayrıldım hatta o bırakmadı benı bırakmak bende oyun oynadım ya bı arkadasıma arattım esının bı akrabası gıbı tehdıt ettırdım ama umursamadı o sonra dedım bırı aradı esının akrabasıymıs senı bırakmazsam bana kötu seyler yapacak sakın gelme felan dedım mecbur kaldı bana zarar gelecek dıye gıttı
evli kadınla aşk yaşayan seks yaşayan adam ş... tir şimdi yazıp uyarı almak istemiyorum anladınız siz .ilerde kendi başlarında gelir zaten aynı durum bunlarında karıları aldatır allah büyük
ikiside aynı kadını masum gördüğümü nerden çıkardım .bir erkeğin soyadını taşıyorken başka erkekle yatan kadının ne olduğu belli toplumda ne dendiği yani ama erkekte suçlu en az onun kadar .böle ilişkiler genelde yatak ilşkisi .yani bekar adam o kadını kullanıyor cinsel amaçlı sonuçta evli hadi aşkım evlenelim ne zaman evlenicez gibi sorular sormuyor çıkar ilişkisi mide bulandırıcı
eden bulur haklısın
ağır olmuş.
Aşık olmak demiyelim de insanın aklına: "Acaba onunla evli olsam nasıl olurdu?" sorusu geliyor evet. Hem de onu tanıdıkça çok daha fazla o soruyu soruyorsun kendine. Tabii bu durumdaki biri platonik olarak yaşıyor bunları. Sonuçta çok tehlikeli bir durum.
oldu :(
Cevap
17Cevap
Oldu. İnsan kalbine söz geçiremiyor bazen; yaşın ya da medeni hâlin pek önemi olmuyor. Ama önemli olan hissetmekten çok, o hisle ne yaptığın. Evli birine duyulan duygular genelde içte yaşanıyor, sınır konulmazsa herkes için yıpratıcı oluyor. Çoğu zaman yaşanan şey; konuşulamayan, yarım kalan ve insanı olgunlaştıran bir tecrübe oluyor. Güzel ama zor, heyecanlı ama bedeli ağır bir durum
Evet ben olmustum ama imkansız bi ask :) gidip sana asıgım diyemezsin
yok hiç olmadım ve olacagımıda sanmam en fazla hoşlantı olur ilerisine asla müsade etmem ve tüm irtibatı keserim .
3 yaş büyüktü güzeldi ama evli olduğunu anlayınca benimle konuştuğuna kızdım ve gitti.
hormonları tavan yapmış, detected.
evli bir kadınla ne işim olur, dul desen bir nebze olsun mazur görülebilir.
evli kadına aşık olmadım ama asıldıklarını biliyorum insanın midesi bulanıyor...
Olsada vazgeçilmeli, ne kadar seversen sev,
Allah korusun.Olmadım
ilgimi çekenler oldu tabi ama aşk yok
Allah göstermesin ...
yok ya manyakmıyım milyonlarca bekar varken
neredeyse
Olmadı.
Hayır ..
Olmadı
yok olmadı...
He la ben varım :D
Allah göstermesin