Ailem açık giyinmeme izin vermiyor fakat açık giyinmek istiyorum.
Erkekler, bir kızı şort giymese de beğenir misiniz veya ne tür şeyler giyebilirim?
Erkekler, bir kızı şort giymese de beğenir misiniz veya ne tür şeyler giyebilirim?
kaç yaşındasın ya sen ne düzgün cevabı bi erkek seni mıçın başın için beğeniyosa senin ne değerin var senin açık olman beğenilmen demek değil güzel olman beğenilmen demek güzellikte içdış bütünlüğüdür bu nasıl bi istektir ki her erkeğin seni beğenmesini istiyorsun sen erkek bğenisiylemi yaşıyorsun senin ailenin iyiki yerinde değilim bu soruyu görsem seni evden çıkarmam. seni erkekler değil erkeğin beğensin belliki bunu idrak edecek yaşta değilsin yaşın varsa bile bu soruyu ergenler sorar ergenliği atlatamamışsın.
Niyeti düzgün olan hiçbir erkek bi kızı şortu için beğenmez hatta çok açık kızları sadece basit görürler pantolon tişort neyine yetmiyor. Ayrıca şunu iyi idrak et sokaktaki çoğu erkeğin bi sevgilisi var senin sevgilin bana baksın ister misin istersen iki dakka bekle şortumu giyip gelicem ha istemiyorsan erkekleri bu kadar kafaya takma kendi elindekiyle yetin başkasının sana bakması seni güzelleştirmez mükemmel yapmaz anlıyor musun
sana verebileceğim en düzgün cevap bu
anladığım kadarıyla yaşın küçük. belki de açık giyinmeyi erkekler için değil de çevrende ki arkadaşların giyiniyor diye özenmişsindir. ama açık giyinen bayanları sex objesi olark görüyorlar yanlızca, sende öyle olmak istiyor musun ? bak erkeklerin yorumu da bu yönde ... haklısın şimdi kapalı ya da dekoltesiz kıyafet bulmak zor artık . mutlaka bir yerinden fire veriyorsun :) ama jeanle de çok şık olabilirsin. yanlış düşünmeyen erkeklerin dikkatini çekmiş olursun işte
Ya işte kızların cogu bu mantıkta. Heryerimi acarsam beni begenir mantıgında. Bak erkeklerin cogu heryerini acana sadece cinsel bir obje olarak bakar. Başka birşey bekleme. Amacın cinsellik ise o kada cok erkek var ki. Ama amacın senden hoşlanan begenen ve seni sevecek biriyse heryerini acmana gerek yok. şort ile oluşacak ilişkiden hiçbir ümit bekleme
illa beğenilmek için özel bir giyim tarzına gerek yok. Doğal giyin, normal dışarıda gördüğün kızlar gibi giyin yeter. Açık giyinmekten kastın bi tarafları açmak mı yoksa baş örtülü bir kızın giyim tarzından mı bahsediyosun açıklarsan sevinirim. Eğer ikinci ise aile tarafından tepki alacağın kesin gibi
ya hyr izn vermio derken şort askılı gibi
Cevap
15Cevap
Erkekler neyden hoşlanırsa hoşlansın ben şort giyerek dolaşamam
Hanı yakışmayacağından değil ,çünkü bana ilk baktığında
kanın beynınde kalbınde dolaşmasını isterım başka yerde değil
Hem açık dekoliteyle kadınsı ya da seksı olunacağını sanmıyorum
Kadının kendine has kişiliği ,konuşmaları özgüveni
giyeceğin şorttan daha güzel etkı bırakır ,
Sen kendını en rahat ve şık bulduğun giyim şeklınden
ve doğallıktan şaşma derım
Erkekler saklanan şeyleri daha çok merak eder.Ama hem aileni hem kendini memnun etmek istersen.Bol şeylerin altına istediğin açıklıktaki badilerden giy dışarı çıkınca bol olanları çıkarıp altındakilerle devam edersin.Ama sana şunu söyleyeyim bikinili bir kızdansa güzel giyinmiş bir kızı tercih ederim
Bence sen çok önyargılısın her açık giyinmek isteyen biriylemi yatıyor saçmaladın bence
İnan bana anasından babasından gizli iş çevirmeyen bir tane kız yoktur iyi yada kötü farketmez buna sende dahilsin.
ne var bunda erkek kötü bir karakter gibi tanımlamaktan vazgeçmelisin.Açık demek erkekler bana atlasın istiyorum demek değil.Onun istediği sadece beğenilmek erkekler tarafından o kadar.Bu yaşlarda beğenilmek önemlidir.Kendini bilsin yeter oda anne ve babaya bağlı
Anne babana hiç yalan söylememişsindir eminim.Peki sevdiğin adamı bulduğun ilk günden beri baban biliyormuydu annen ne zaman nerde buluştuğunuzu biliyormuydu.Ne kadar modern bir ailen varmış senin
Seni beğenen bişekilde beğenmiş zaten o senin yaşamın senin fikrin ben sana saygı duyarım ama erkeklere kendini beğendirmek isteyen kızlarada erkeklerle yatıyor dedirtmem bu iftira olur.Senin etrafında öyle insanlar olmuş olabilir ama benim etrafımda hiç öyle insan yok.Kesin yargılara varmadan önce tekrar düşünmelisin
saçmalıyorsun ya benim sevgilimi tanıştırmama kulp buluyorsun elalemin mıçını açmasına olabilir diyorsun evet annem konustugum andan berı bılıyor bırıyle tanıstı dedim ben böyleyim ayrıca soylemesem bıle bu iş cevırmek değil ha bu arada bu erkek hastalarına söyle mıçlarını babamın amcamın dedemin dahi görecekleri kadar açıyorlar elalemin kadınlarını huzursuz etmesinler
biz onların iğrenç etlerini görmek zorunda değiliz konuyu uzattın benimle neyin davasını yapıyorsun bilmiyorum ama uzatma
belliki kendine güveni olmayan etrafınadaki insanların orasını burasını seyredip erkek arkadaşının bakıp atlayacağını düşünen herkesin kendin gibi düşünmesini isteyen birisin.Sana söyleyecek lafım yok kusura bakma dediğin gibi uzatacak bişey yok
ya benkımseyle yatıyorlar demedim ben ailesinde gizli içerde giyin dısarda soyun yapan kızların sonu iyiye gitmez dedim ailesinden bişey saklamasın demek istiyorum hem soyunmasında gerek yok bende begenılmeyı severım ama bu sekılde değil sen ne yalnış anlama mekanızması cıktın ya ne dedıysem hala aynı seyı soyluyorsun ben yatıyorlar de me dim
yatıyorlar demedim mi ilk yorumunu okurmusun ne yazmışsın
Ben bana yaptığın ilk yorumu kastetmiştim orada yazdıklarını okursan bana hak verirsin
bu yorum mu?
ben öyle yapaları çok duydum şimdi çoğu parayla yatıyomuş anne babalar öcü ya kötülük istiyorlar bunlara büyük konuşmayımda ben kızımdan bu sözü duysam katil olurum
aynen böyle yazıyor ben öyle yapanları cok duydum yanı ben evde kapalı dısarda acık gıyınenlerı cok duydum sonları iyi olmadı anneleri bunlara iyilik istiyor anlamıyorlar
bu yorumdan başka ne cıkardın arkadasım yorum bundan ıbaret ack kızlar yatıyor demıyorum bende kapalı degılım ya bu seklde yapmnın sonu hosdgıl yapmasn dyorm
Neyse seninle ortak bi yerde bulaşamayacaz belliki kendine ii bak iyi geceler
Dekolte giyinenlerle ilgisi yok o senin arzuhaline göre değişir.İnan bana çok giyinik insanlarda gördüm neler yaptıklarını da gördüm.
penti ye kesinlikle katılıyorum :) sen her zamanki gibi giyinmeye devam etmelisin. yine de biraz daha acık seyler giymek istiyorsan; askılının ustune bi bolero alabilirsin. yada diyelim ki uzun bir etek giydin, ustune dar ve kolsuz birsey olabilir. yada ustune biraz daha salaş , yarım kollu bol tshirt lerle dizustunde etek veya sort. tabi aileni de yavas yavas alıstır ikna et bu arada :)
Şortla begendıkelrını kım soyledı sana.?
Açarak guzel olmak marıfet degıl .. açık bı yer varsa herkes bakar..
Önemlı olan yakışan duzgun bır kıyafetle zarıfçe guzel olmak..
minicik kısa şort giy, göbeği açan bi de tişört. emin ol herkes seni çok beğenir. kalça dekoltesi yapiiiim dersen, bi tayt çek, kalçaları toparlar boncuk gibi olur. üff. :)
ne demek şort giymese de beğenirmisiniz tabi beğenirler güzellik açık giyinmeyle olmuyor ki dekolten olmadan da üzerin deki yakıştıysa dikkat çekersin
ailene cevrene kendine yakışanı giy cünki ne giyersen nasıl giyersen giy kendi güzelliğini dışavuracak sey giyeceğinden eminim
senin gibi bir kıza dikkat kesilmiyecek bir erkek varsa aklına sasarım
sen gördün mü onu?
Detaylara takılma:) Güzel bir jean üstüne tşört saçlar rüzgarda efil efil:) beğenilmezmi uğruna ölünür :)
Canim bir erkegin sana sirf bedenin yüzünden yaklasmasini mi istiyorsun? Sort giymesende olur.. sana gelecek kisi senin kisiligini ve düzgün giyinmeni sevdiginden gelir iste ne güzel...
teşekkür
Aile muhafazakar belli. sen erkekler beğenecek diye giyinirsin yarın erkekler beğenecek diye soyunursun...seni beğense ne olur beğenmese ne olur. ne isen o ol arkadaş
Açık giyinmek ne ya? hiçbirşey giyme işte olsun bitsin.
Valla erkekler bütün abazalıklarında ve bakmalarında haklı ahanda örnek resmen açmak istiyor :)
tercihen burka giyin yada karacarsaf cok hoşlanırım :D
o kdrda değil sadece şort gibi
sokakta kaç kız şort giyiyo ki çoğu giymiş pantolon hatta bu aralar beyaza sabitlemiş hepsi beyaz giyiyo :)
ben şahsen öyle açık seçik giyinenlerden uzak durarım sevgilim giyse ayağını kırarım hatta arkadasım ise yanından uzaklaşırım birlikde dolaşmamaya özen gösteririm
aklınla fikrinle beğendir kendini etinle butunla beğenilsen nolur beğenilmesen nolur
gençlik nereye gidiyo diye soruyorlar ahada buraya gidiyo kardeşim bütün erkekler benim vucuduma baksa ben kendimi kötü hissederim dünya güzelide olsam benim can dediğim sevdiğim bana baksın bir bana baksın yetmezmi ya beğenilmek güzel bişeyde açık saçıklığı cıplak vucudu değil neyse ben susayım sinir oldum +1
Şort giyersen yollu derler. Sen çok mu beğeniyosun onları? Giyin doğru düzgün, bul dininde bi adam bas nikahı çok yollanmadan.
sırf seni birileri begenecek die oranı buranı açmayı düşünüyorsan eger yolundasın devam et az kaldı :))) yazık ya acıyorum senin gibilerine
Seni sort giydiğin için beğenen bi erkekten ne hayır gelir zaten seni her halinle beğenen bi erkek daha makbuldur.
normaş giyinenler daha cok beni açıyor yani açık giyinenler bende begeni degil zevk unsuru oluyor normal giyinen bnim kız tipimdir
şort giymeyzsen şansın yok sıfır durum çok vahim yani.
ironı yapmış :))
Başkası olma Kendin ol :) Böyle çok daha güzelsin ... :)
tanga giy daha çok begenirler
benim hemcinslerim saflıkta sınır tanımıyorlar
güzele herşey yakışır...
... Diyebileceğim ; her kız zaten şort giymesin !
Sevenini bul her halinle beğensin seni.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar