Evet böyle bir yetiye sahip olan var mı? Önemli benim için... İnternette başka bir yerde görmüş olan varsa da atarsa sevinirim...
s29.postimg.org/4y7gqik87/20140115_210204.jpg
s29.postimg.org/4y7gqik87/20140115_210204.jpg
bence kız eli. yandaki ayağın yerini ve ojeli elin içindeki elin sağ el olduğunu hesaba katarsak, oradaki adamın sağ elini getirip kızın elini tutması pek mantıklı değil sanki. ayrıca ojeli el ile avucun içindeki elin boyutları da eşit sayılır ten renkleri de öyle
Öyle mi dersin? Öyleyse kıskandırma maksatlı yapmış ama sanki diğer el daha kalın. Ayak kesinlikle başkasının ayağı evet
ay ne bileyim. bileklerden kıyafetler de farklı gibi ama, hiç erkek eline de benzemiyor. küçücük
İnşallah değildir veya onun fotoğrafı değildir...
Resimde soldaki ojeli olan kız eli sağdakide erkek eli daha büyük ve daha kaba olmasından anlayabilirsin
Ya arkadaş kafayı yiyecem :) Bu benim sevgilimin eline çok benziyor , soruyorum sadece tırnak benziyor neresi aynı diyor. İnternetten bulmuş, bulduysan at diyoruz nerden bulucam şimdi diyor...
İnşallah öyledir valla ya :) Parmaklar falan aynı resmen hep atardı ilk defa takıntı yaptım
elbiselerin farklı olduğun belli zaten 2 ayrı el soldaki kız sağdaki erkek
Anlıyorum bro işte de kız benim fotoğrafım değil diyor, herkes öyle sanıyor diyor. Ama mesafe de var güvenemedim lanet ya
Bence adamın biri tek eline oje sürmüş :D
:))
Cevap
2Cevap
Bilek, kalınlık, alttaki ayak çok belli erkek olduğu. Buna kız diyen aptaldır
O ayak sence onun ayağı mı? Bence onun ayağı olması için çok uzak
Yoo degil. Sag adimini atmis besbelli. Disarida kendi elini tutacak hali yok
Vay arkadaş ya sence erkek ayakkabısı mı
soldaki kız sağdaki erkek :D
Kafayı yiyecem şimdi ya :) Sevgilim inkar ediyor benim elim değil diyor ama aynı resmen. Sadece tırnak benziyor diyor
Boş takıntı diyorsun?
İnşallah :) Teşekkürler
soldaki el kız sağdaki el erkek
Hay arkadaş ya
Nasıl emin olabiliyorsun?
Nasıl belli ki :S Bu fotoğraf internetteki bir fotoğraf niye olamasın
SoL kız sağ erkek kanka :))) el ele tutusmusLar
Gördün mü hiç internette bu fotoğrafı?
:) tamam kardeşim sağol
kız erkek karısık bir el
Hay arkadaş ya
:)))) tamam tamam kız kız
:D eyvallah kardeşim
Kız eli
İkisi de mi?
Hayir sağ el erkek eli çünkü sağda erkek ayagi var el de onundur :)))
O ayak sence onun mu ki? Fazla uzak değil mi onun olması için
Bence o el ile o ayak ayni kişiye ait derim ben daha da bisey demem ;)
Tamam teşekkürler
Hem kız hem erkek
İşte sevgilimin eline çok benziyor , soruyorum sadece tırnak benziyor neresi aynı diyor. İnternetten bulmuş, bulduysan at diyoruz nerden bulucam şimdi diyor...
Erkek eli:)
Sen nerden buldun ki resmi?
Böyle resimleri profil resmi yapıp yapıp duruyor da bu sefer eller benzeyince takıntı yaptım. Sordum, internetten buldum dedi ama işte...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar