Nişanlım düğünü erteledi. Seviyor mu sevmiyor mu? Durumumu anlayan buyursun yorum yapsın. :(

Arkadaşlar, nişanlımla sürekli tartışmalarmız yüzünden en son baya patladık.1 hafta aramadı beni ve sonra ben aradığımda artık beni sevmediğni ve düğünü ertelediğni söyledi. Peki neden bitirmedin dedim aileme verdiğim söz var dedi. Beni herkese kötü göstermek icin bitirmeycegini biliyorum. Cünkü etrafında beni destekleyen cok insan var. Bana yanıma bile ugramayacagını gerekli durumlarda gelecegini söylemişti. Bu durumlarda aile düğünleri bayramlar falan gibi. Bugün bizim 7.yıldönümümüzdü ve ben de akşam 4 günden sonra msj atdım. Biz hiç düzelemeycek miyiz dedim. O da ben zamana bıraktım eskisi gibi olmasa da düzeleceğiz, uydugunda gelecem sende gelecen ailemin yanına dedi. Ama benim aklım hala beni sevmediğini söylemesinde...Sizce gerçekten sevmiyormudur? Düşüncelerinizi bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Ailesine sözü verdı derken bunu kasdeddim: Beni ailesi gerçekden cok sever ve isdeme olduğu zaman da bu kızı bırakırsan bizi karşında bulun gibi şeyler söylendi yani bni cok sewip yakışdırdıklar için oyüzden bitirmeyi göze alamıyor zzaten...
Nişanlım düğünü erteledi. Seviyor mu sevmiyor mu? Durumumu anlayan buyursun yorum yapsın. :(