Nargile içen kız beylere çekici gelirmi? Yoksa yakıstırmiyomusunuz?
Ne düşünüyosunuz nargile içen kı hakkında?
Ne düşünüyosunuz nargile içen kı hakkında?
Hayır gelmez...erkekler , Erkeğimsi davranış sergileme gayretindeki kadınlardan pek etkilenmez( ama yatağa atma umudu varsa ilgilenir tabi).
Nasılki kadınlar Adam gibi erkeklerden hoşlanır, Erkeklerde Kadınımsı , Hanımımsı Bayanları daha çekici bulurlar.
Neticede Erkek arkadaşlarımla yaptığım muhabbeti sevgilimle yapmak iğrenç ve itici olmazmıydı...
tahrik edici
Yahuu arkadaş ne alakası var yaa , nargileyi içerken üzerinde büstiyer ve jartiyer varsa çekici gelir yoksa dönüp bakmaz yanii " Allaaa abii hatuna bakk nargile içiyor " diye .. komingsan
bence bi bayanda cok igrenc duruyor sigara duman bi kokan bi bayan erkeklere cekici gelmez
Cevap
21Cevap
Bir bayan çekici geldiyse ve elinde sigara varsa bendeki yüzdesi nedense yüzde 40 düşüyor. Ama nargile için öyle değil. Hatta ben de sigara hiç içmediğim ve nargileyi içtiğim ve sevdiğim için yanımdaki bayanın bana eşlik etmesi gerçekten hoş olurdu.. ;)
ergenlik dönem,inde sen ne yapacağı şaşırmışsın ... seveni de var sevmeyeni de...
öle bir soru sordun ki yani balık çiğ yenirmi desen daha akıllı görünürdün
Sigara içen çekici mi
Alkol içen çekici mi
Nargile içen çekici mi
Tuvaletini yapan çekici mi
Yemekten sonra ellerini yıkayan çekici mi
Ya yeter be kızlar her şey çekici oldu mu? Sormayın şunları 1000 kere ya.
şu ana kadar bi rahatsızlık duymadım. ayda bi arkadaşlar la buluşuruz bi yerlerde. güle eğlene de içeriz.
Ozellikle çekici gelmez ama itici de gelmez. Bazi ayilar marpucla kizin iliskisinden dolayi agizlari sulanarak bakiyor evet ama goren de kendileri kiclariyla iciyor zannedecek
yok çekici gelmez çok itici de gelmez ama sigara ve alkolden iyidir :)
Çekici gelse de gelmese de keyifliyken içmenin tadı ayrıdır..
mustafa sandalın bi klibinde natali diye bi hatun nargile içiyodu vardı sana bile çekici gelir :D
düzgün şekilde içerse itici gelmez, hava atar gibi içerse iğrenç
ya hayır tabiki nargile içince ne oluyor ne değişiklik oluyor saçma sapan konuşmayın lütcen
Nargile içen kız sigara ve alkol içen bir kız gibidir gözümde. Aşırı itici gelir.
içen kız güzel değilse itici gelir, güzelse az itici...
Erkeklere itici geliyorsa icmicekmisin?
Bi kere içtim nargile bi daha içmem iğrenç tadı.
çekici gelecek bir yanı yok.itici de gelmez bana.
Icimden marpuc olmak geciyo
hayır !
Pek itici yahu.
marpuçu ağzına alması bi nebze
Ne alakası varsa
itici
ııy çok itici bence
sevmem
itici gelir
Yakıştırıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar