Daha önce hiç kimseyle çıkmamış öpüşmemiş kız erkeklere dahami çekici geliyo?yani erkekler böyle kızlar için ne düşünürki?
Cevabın nedir?
bayan her konuda cok fazla bilgisi var ve defalarca erkegi bu konularda alta almıştır.. erkeginde bu tür saplantıları vardır cünkü ilk defa öpüşen birinden üstün olarak üstte kalacaktır ve ona bu yüzden gurur verir.. erkek genelde altta olmaktan pek hoşlanmaz cinsellik konuları gelmesin aklınıza bu her konu için gecerlidir.. ilk ve son o yüzden safları begeniyolar
10 Yorumla
Daha çekici ne demek, ömür boyu birlikte olmak şereftir öyle bir kızla ama seviyorsak birbirimizi... Zaten biriyle en ufak birşey yaşamış birini hemen uzaklaştırıyorum kendimden... Ben de hiçkimseyle çıkmadım, öpüşmedim ve öyle birini arıyorum. Eğer sen öyleysen Allah gönlüne göre senin gibi tertemiz birini versin sana da.
12 Yorumla
Soran+1 yılIns.dedigin gibi biriyle karsilasirim..
+1 yılerkekler öyle kız ister ama.. kız buldu mu da... ister anladınız siz onu. düzgün kız istiyosanız kendini satan kızlara yanaşmıcaksınız arkadaş.. oh ne ala mualla.
10 Yorumla
+1 yılAllah evlenmeden nasip eylemesin. Esim olacak insanla baska birinin izini tasıyarak evlenmek istemem asla.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
+1 yılsen mağazadan aldığın bir ürünün nasılki hiç kimse tarafından kullanılmamış ilk senin tarafından kullanılacak olmasını istersin işte erkeklerde böyledir canım benim:)))
16 Yorumla
Soran+1 yılMantikli bi ornek cidden ..
- +1 yıl
buna binayen seninde mantıklı olmanı dilerim,ömrünün sonuna kadar pişman olacağın bir şeyi asla yapma!yapmak istediklerin zaten zamanı gelince sırasıyla olur ve olucaktır ama burda sabır devreye giriyor!nasılki ilk olanı istersin ozaman sende ilk olmak için elinden geleni yap,buda kendinle mücadeleyle olur yani herşeyi oluruna bırakmakla değil.
Soran+1 yılPisman olucagim seyler yapicagimizi zannetmiyorum.ben boyle iyiyim genelde duyanlar “ohaaa“ tepkisini versede ben ciddi dusunmedigim bi insanla birlikte olmam bence gelinligi giyerken o beline bagladigi kirmzi kusagin hakkini vermeli her kiz.
- +1 yıl
dönücem sana
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Herkes sen gibi düşünüyor ama sonunda bir vefasıza kanıp kendini harcıyor
son yıllarda sayıları epeyce azaldı belkide yok denecek kadar az oldu öyleleri ama çok şükür ben senin dediğin gibi birini buldum, yani ilgimi fazlasıyla çekti çekerdi de olumlu ve ileriye yönelik temiz hissiyetler düşünütdüm yani düşünüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılSevindim senin adina :)
Soran+1 yılIns. :)
Evlenicek erkekler için çekici gelirsin basit ve net.
13 Yorumla
Soran+1 yılBenimde zaten evlenilecek erkeklerle isim olduguna gore tam istedigimi bulurum gibime geliyor
Soran+1 yılSaolasin Insallah:)
Umarım kendin gibi bir erkekle karşılaşırsın.
kızlıgıni kaybetmiş, üç dört erkekle yatıp kalkan kızdan daha iyidir23 Yorumla
Soran+1 yılInanirmisin sevdigim cocukta tam bir pic onune gelen kizla yatan cinsten.buda venim sansim iste :)
+1 yılÖpüsmemis Koklanmamis Gül Erkek icin herzaman digerlerinden farklidir önemli olan Kadinin bu durumu iyi Kulanmasi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen böyle kızları sevmem bir erkek olarak bunları herkesin yaşaması gerekir.Doğru ve çağdaş olanı budur.Ne demek yani bunlar hayatta 1 kere mi olacak yani böyle düşünmek bence saçma olur.Seksi bile evlenmeden önce yapmış olması bence normal bir durum ben anlayışla karşılarım böyle şeyleri.Ama evlendikten sonra seksi tabi ki de sadece benle yapacak o kadar da değil yani...
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi senin dusuncen bu ama evlendiginde gelinler beline kirmizi kusak takarlar o kusagin anlamida bekarettir ve kocasi acar o kurdaleyi ilk.yani kirmizi kusagi takacak yuz olmali insanda ben pek dogru bulmuyorum oyle seyleri hem onceden baskariyla dusup kalkan kiz kocasiyla yasadiklarini ister istemez oncekilerle karsilastiricak ve boyle kizlarin aldatma olasiligi daha fazla gibi geliyo bana.
+1 yılevlenmek için iyi olabilir kafalar uyuşursa tabi, gönül eğlentisi içinde iyi olabilir onun öğretmeni pozisyonunda olursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılDegisik bi fantezi tabi oda ..
+1 yılbenim başıma 5-6 sene öncesi gelmişti... yicek sandım laaa:D
02 Yorumla
Soran+1 yılAzgin kiza denk gelmissen demekki :D
- +1 yıl
bilemicem... ondan sonra öpüşmeyenden uzak durdum...
+1 yılhıc cekıcı gelmıyor öpüşemıyorlar bıde ona opusmeyı öğret uzun meseele yanı pampa DDD
01 Yorumla
Soran+1 yılEe tabi bazilari icin oyle :)
Evlenmeyi düşünen bir erkek için atlantisi bulmuş gibi olur
10 Yorumla
+1 yılBöylesi daha makbuldur elbette ki. ve yapmasa böyle kalsa daha iyi.
19 Yorumla
Soran+1 yılSahsen ben boyle kalmayi yeylerim yani ilk deneyimin evlendigin adamla olmasi daha mantikli geliyi.
- +1 yıl
En güzel karar. Bir erkek de böyle düşünmeli ki ben böyle düşünüyorum. Bir erkek kendini karısına, bir kız da kendini kocasına saklamalı.
Soran+1 yılKesinlikle :)
- +1 yıl
Böyle düşünebilenleri görmek sevindirici gerçekten. :) Yaptığınızın ve düşündüğünüzün kesinlikle doğru olduğunu söyleyebilirim.
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
lütfen bunu bozmayın. Lütfen!
Soran+1 yılBozmam zaten. :)
- +1 yıl
Ne güzel. Selametle... :)
Soran+1 yılSelametle :)
+1 yılGizli Kullanıcı bacı: düğün hazırlıkları falan gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle kızları hiç sevmem böyle biri ile de asla evlenmem.Gençliğinde erkeklerle çıkmış, öpüşmüş ve yatmış olmalı tecrübesiz kızdan bi cacık olmaz.Bunları herkes gençliğinde yaşamış olmalı bence olması gereken çağdaşlık bu olmalıdır.(bkz Avrupa )
11 Yorumla- 10 ay
Ne ezik ve basit adammışsın sen yaw 😂😂😂 senin gibiler kendi hayatlarını kendilerine zehir ediyor haberi yok sayın çürük elma 🤮🤢
bu devirde öyle kız kaldımı ki hadi bee şaka bence en azından ben hiç görmedim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKaldi kaldi .
Soran+1 yılEvlenemez sevdicegi varr :D
- 10 ay
Benim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıloff ya ben de sendenim ama memnunum da halimden her önüne gelenle ne çıkılır ne de öpüşülür dimi ama?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı. öylesi daha bi evlenmelik.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
evlenilir böylesi ile.
11 Yorumla
Soran+1 yılIyiymis ya :)
+1 yılStoklarda sınırlı kızlardan..
10 Yorumlatecrübesiz ajfkjaslfkjasklfs
00 YorumlaErkeklerin hayalindeki kız.
20 Yorumla
+1 yılTanışabilir miyiz gerçekten böyle biri isen:)
13 Yorumla
Soran+1 yılBoyle birisiyim ama sevdicegim var he arkadas olarak tanisabiliriz elbette :)
- +1 yıl
tanışalım o zaman ekler misin beni:)
Soran+1 yılEkledim..
+1 yılne çok öpüşmemiş genç varmış yaf..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen değilim o :(
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske olsaydin :)
iyisin iyi.
11 Yorumla
Soran+1 yılEhe bende oyle dusunmustum :p
öperler
03 Yorumla
Soran+1 yılOpturmezlerr
Soran+1 yılKocamla dogallasmak istiyorum ben sahsen
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz