Cinsel Yaşam Bakire ve hiç bir kere bile öpüşmemiş kız hakkında düşünceleriniz neler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bu kız hakkında ne düşünürsünüz Güncellemeler1 yıl Karşımdaki erkeğe söylemesem tecrübeli olmadığımı anlar mı? Bakire ve hiç bir kere bile öpüşmemiş kız hakkında düşünceleriniz neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Mert0419 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 64% 1 yıl Bulunmaz Hint kumaşı gibi bir şey el üstünde tutardım 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O kız benim. Hayatımda kaçırdığım güzelliklere bak. 1 0 Yorumla
İzmirlimuhendis2 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 68% 1 yıl Eli eline değmemiş 27 yasinda bir herif hakkinda siz ne düşünürsünüz peki: ) 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. taze pılıc memısler küçük dık sert offf 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Tam beni tasvir ettin Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl oyledır canım deyılmemış öpüp Memiş ciceksın ve denemiş koklanmamış ciceyı ilk ben öpmek nekadarı cılgınlıklarla sevısılır ve deyılmemiş kız yatakta çılgın szgındır offf Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl hele deyılmemış küçük dık memışlerı hepsımı avcumun ıcınde hısederek okşamak uclarını emek Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl offf offf naptım bak off teze cıcek Yorumla Soran 1 yıl ben de erkek olsam kendim gibi kadın isterdim gerçekten özel ve nadir olduğumu düşünüyorum Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl aynen çok haklısın ne güzel ya senı ilk öpen okşayan ve sonra sxen çok şanslı 👍😂💋 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl cunkı koklanmamış erkek deymemış hele hele küçük memıslere dokunlmsmış ilk deyen okşayan sxen şanslı deyımı Yorumla Soran 1 yıl Evet şanslı Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl 😂😂keşke o şanslı ben olsam sxmeyı geç memısler bana yeter ateslı olmak off Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl Uyudunmu🌹🌹 Yorumla Cekicicılgın06 1 yıl 🌹🌹🌹🌹 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben çok isteklendirir ilki olmak isterdim 1 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Doğal bir şey yapan içinde tercih etmeyen icinde 1 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bişey düşünmem tanımadan belkide fırsatı olmadı 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Gelsin evlenek 1 3 Yorumla samedjackson 1 yıl Onu ilişki içinde anlar Yorumla samedjackson 1 yıl Ama belkide anlamaz o da onun tecrübesine bagli Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani kendi tercihi düşüncesi 1 1 Yorumla recep48 1 yıl Daha zevkli oluyor öyle kadınlarla Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bravo 1 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İradeli bir insan 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalan dolan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne demek istedin? Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel bisy 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaşın kaç 0 7 Yorumla Soran 1 yıl 20 yaş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal ya ama öpüşebilirdin sevgilin oldu mu Yorumla Soran 1 yıl Oldu ama öpüşmedim hiç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlarda mı istemedi ne kadar sürdü ilişkin mastürbasyon yapmıyor musun Yorumla Soran 1 yıl Uzak mesafeydi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nerden tanıştın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İstekli mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapalı mı peki Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bulunmaz Hint kumaşı gibi bir şey el üstünde tutardım
Aferim kızma al sana taç 😀
O kız benim. Hayatımda kaçırdığım güzelliklere bak.
Eli eline değmemiş 27 yasinda bir herif hakkinda siz ne düşünürsünüz peki: )
taze pılıc memısler küçük dık sert offf
Tam beni tasvir ettin
oyledır canım deyılmemış öpüp Memiş ciceksın ve denemiş koklanmamış ciceyı ilk ben öpmek nekadarı cılgınlıklarla sevısılır ve deyılmemiş kız yatakta çılgın szgındır offf
hele deyılmemış küçük dık memışlerı hepsımı avcumun ıcınde hısederek okşamak uclarını emek
offf offf naptım bak off teze cıcek
ben de erkek olsam kendim gibi kadın isterdim gerçekten özel ve nadir olduğumu düşünüyorum
aynen çok haklısın
ne güzel ya senı ilk öpen okşayan ve sonra sxen çok şanslı 👍😂💋
Neden
cunkı koklanmamış erkek deymemış hele hele küçük memıslere dokunlmsmış ilk deyen okşayan sxen şanslı deyımı
Evet şanslı
😂😂keşke o şanslı ben olsam sxmeyı geç memısler bana yeter ateslı olmak off
Uyudunmu🌹🌹
🌹🌹🌹🌹
Ben çok isteklendirir ilki olmak isterdim
Doğal bir şey yapan içinde tercih etmeyen icinde
Bişey düşünmem tanımadan belkide fırsatı olmadı
Normal yani ne düşüneyim
Gelsin evlenek
Onu ilişki içinde anlar
Ama belkide anlamaz o da onun tecrübesine bagli
Anladım