Kızları açık ve kapalı diye ikiye ayırmak çok mantıksız.. Herkes sanıyor ki kapalılar çok namuslu hiç birşey yapmaz öpüşmez sevişmez de sadece açıklar mı yapar? Veya her açık kız istediğin zaman yatağa atabileceğin bir zevk objesi mi dir? Kapanmak dini bir inançtır ama kesinlikle bir dini inancı yerine getiren insan yanlış yapmayacak diye bir kaide yoktur.. Günah insanoğlu için vardır ve bence her insanoğlu bunu mutlaka işler.. kimi günah olduğunu bilir ve işler kimi işlediğinin günah olduğunu kabul etmez de işler...
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKapanmak bir emirdir. Yapmak ya da yapmamak kişilerin elinde. Ben kapalı kızları hep farklı gördüm fakat öyle olmadıklarını çok kötü şekilde şahit oldum. Tek üzüntüm birçok kapalı kızı zan altında bırakmaları. Önemli olan başın değil gönlün tesettüre girmesi. Burada yazılan bir çok şeye şahit oldum ve duydum. Ayrıca açık kızlarda aynı durum söz konusu. A Ayrıca her halti yedikten sonra kapanan kızlara da ayrı ayar oluyorum. Tekrar söylüyorum önemli olan insanın gönlü tesettür girsin
75 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :) :)
- +1 yıl
Kapanma Allahın ve Peygamberimizin aşkı için olacak. Hedef düşünce bu olacak bu ďüşunceler işigi altında bir kadın kapanmasını yalandan değil yani bir çok günah işleyip sonradan kapanma gibi
Oysa bana göre kapalı kadın açık kadınlardan daha saygın çünki onlar Özel'in helal olan erkeğin saklayan helal olan eşine işte bakın dürüstlük islami yaşama güzelliği burada başlıyor. zaten Allah korkusu olan bir kadın veya kız bu kapanma sorumluluğunu iyi bilir. - +1 yıl
çok haklısınız bende kapalıyım ama kapalı kızlar açık kızlardan daha beter oluyo
- +1 yıl
@çilekçilli aynen dediğin gibi onların ateşi bol oluyor açıktan
- +1 yıl
Acikcasi Ben takilmiyom acik olsun kapanirsa ilerde insallah kapanir derim. Ama simdikiler kapanmayi yanlis anlamislar ya da gercekten insanlari Allah Ile kandiriyorlar. Insan ilk önce haram olan seyleri görmicek duymicak dokunmicak bunlarla gerisi tiriviri basi kapali olan bayan dini 1:1 yasamali Allah aski Ile kapanmali kurani kerimde anlatildigi gibi olmali Eger bir bayan kapanmak isterse cok iyi düsünmeli. Insanlar aldanir ama Allahi aldatamazlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin gözünde kızlar ne diye ayrılıyor biliyor musun? bilemezsin çünkü öyle bir ayrım yok kız olması yeterli onlar için saf olmayın artık kapalı kzıında sevmeye sevilmeye ihtiyacı var o da insan dar görüşlerinizle ona hayvan muamelesi yapmayın lütfen !!
34 Yorumla
Soran+1 yılMeraktn bir soru sordum kimseyi küçük görmüyor m
Cevap sahibi+1 yılhayır ben yorum yapanlara da diyorum bu sözü sadece kendine anlama.
Cevap sahibi+1 yılben yapmıyorum gördüklerimi söylüyorum.
Ama yetti gerçekten ya daraltmayın insanı ya. bir bitmediniz.
12 Yorumla
Soran+1 yılYol al ozmn zorla degilya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılBen açık görüşlü biriyim ve insanları kesinlikle dış görünüşleriyle yargılamam, biriyle evlensem bile ona hiç bir konuda karışma hakkım yok.. Yine de evlilik için bazı etmenlerin uyumlu olması önemlidir benim için, kapalı bayanlara görüşümden dolayı sadece arkadaşım gözüyle bakıyorum, erkeklerin çoğu niye açık alır, çünkü çoğu evlenince eşi kapatır eve, kafasını da kapattırır, sonra gözü dışarlarda olur, böyle şerefsizler çok maalesef; benim hiç sevgilim olmadı 21 yaşındayım, sadece çok samimi bir kız arkadaşım var, kapalı görüşlü kendisi, onunla arkadaşlık dışında bir şey mümkün değil benim için, bunu da baştan belli etmek gerekir, çünkü insanlara ümit verip yarı yolda bırakacağıma ölürüm daha iyi.. Kafama estikçe yazdım kusuruma bakmayın ne olur.
10 Yorumla
+1 yılŞarabı, jazz, blues ve klasik müziği seven; Opera aşığı, 100’lerce parça kravat, 50 adet saat koleksiyonu olan bir adamım. Özetle entegre olduğum kültür batı kültürü. Türkiye’de yaşasam da kendimi doğu kültürüyle asla özdeşleştiremedim. Karizmatiklik konusunda kendimle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz ama hayatım boyunca çevremdeki insanların güzel olarak değerlendirdiği kadınlarla birlikte oldum. Bir keresinde kapalı bir kadınla bir aşk yaşadım. Bence o da beni seviyor ve deli gibi istiyordu. Elini bile tutamadım maalesef. Hâlen Instagramda birbirimizin fotolarını beğeniriz. Aradan geçen 4 yıla rağmen hala onu çok seviyorum. Biliyorum ki o da beni seviyor.
10 Yorumla
+1 yılSen bir kız olarak kızların başlarında bir bağ olup olmamasına göre değerlendirilmesini normal karşılıyorsun sanırım ki bu tarz bir soru soruyorsun. İnsanın başı değil içi önemli. Ne kızlar tanıdım başı bağlı ama beli değil. Ne kızlar tanıdım başı açık ama beli değil. O senin dediğin mantıkla bakmak çok saçma ve yanlış.
00 YorumlaSosyal yaşantıma göre açık olmasını isterim bana ayak uyduramaz , Sigara alkol ve gece hayatını yaşamasını seven birisi olarak hiç tanışmadım hayatımda tanışmamda milletin görüşüne saygı duyarım yapmayacağı şeyler için zorlamak istemem o yüzdendir belki uzak durduruğum
01 Yorumla- +1 yıl
Sigara alkol... zaten böyle gidersen ateşin bol olucak
+1 yılKapalı kız açık kız ayrımı yapmak kimsenin haddine değil,
Önemli olan saygı anlayışdır. Şahsen kapalı kızlar gözüme hoş gelirken bazı kapalıların açıklardan daha or**spu olduğunu gördüm.
Demem o ki içinden geleni yap.
Kuralsiz!51 Yorumla
Soran+1 yılöyledir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYüreği, beyni, düşüncesi, dünyası ve insanlığı kapalı olmasın yeterli. Gerisi basit bir detaydır. :):
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg10 Yorumla 1 en onemlisi ici temiz olacak oynak degil duzgun gorunuslu olacak yaptigin isin kapaliysa hakkini verecek aciklar icinde sozum ayni acigim diye rahat olmucak ondan sonra sapiklar dadandi diyonuz efendi olacak oynak değil oynak olursa kutuda gezse fayda etmez
00 Yorumla
+1 yılkapalı daha hos gelıyor bana bılemedım ama cekıcı oluyolar sevıyorum yanı :) gızlıden cıksan senıde gorurduk sanırım kapalısın ıns ölesındır :)
31 Yorumla- +1 yıl
evt yaa kapalılar çok tatlı oluyolar bide benim kapalı bir tane arkadaşım var yerim be onu
Kapalı ya da açık olması önemli değil iç güzelliği huy güzelliği var mı bazı kapalı kızları görüyoz üstü kapalı alltta kısa etek.. Benim fikrim kapalı bayan bazıları o kadar çok tatlı oluyorki.
10 YorumlaBazı erkekler açık kızlarla çıkarlar daha sonra kapan diye baskı yaparlar. Daha sonra gider kapalı kızlarla evlenirler
20 Yorumla
+1 yılfarz olan bacımdır başımın üstünde yeri vardır. tarz olana ne anlamak istersen artık. islam kapanması olmadığı kesin de artık neyin kafalarını yaşıyorlar bilmiyorum. her hangi açık bir kızdan farkı yoktur...
10 Yorumlamesele o kızın başıörtülü veya başörtülü olduğudur. bilmem aradaki ince çizgiyi anlatabildim mi
12 Yorumla- +1 yıl
:) guzel cevap
Müslümanım, kapalı değilim. Ne farkı var ki önemli olan açık giyinmemek.
31 Yorumla- +1 yıl
çok doğru
+1 yılGenellikle kapalı kızlar erkeklere çok yüz vermiyor. O yüzden kalbi de kapalıdır. Tabi arada farklılar da vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
yio YUGJYGUIGIUGHIJHLK
Valla şunu anladım ikiside aynı dış görünüş farklı... Kapalısıda kötü olabiliyor açığıda... ya da tam tersi ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir kere mantıken düşünelim
ben alkol alan bir insanım
gidip bir kapalı hatun sevsem , o hatun beni isteyecekmi ?
tabikide hayır..20 Yorumla
+1 yılkapalı ile tesettürlü ayrı. kapalı kızların çoğu tesettürlü değil. tesettürlü kız zaten inancın gereği yakınlaşmadan sakınır. sakınması gerekir. ama tesettürlü kalmadı gibi.
21 Yorumla- +1 yıl
ve gerçek tesettürlüye saygım sonsuz.
+1 yılÇevremde pek kapalı yok ama duyduğum kadarıyla çok kapalı kaşar var bir jinekolog arkadaşım var bayağı başı kapalı zar diktirmeye gelen hastası varmış
02 Yorumla
Soran+1 yılYuhh
- +1 yıl
O yüzden beyni kapalı olmadıkça burka giyse ne olur o yüzden benim gözümde açık kapalı farketmiyor kadın kadındır
+1 yılKıyafeti neden bu kadar önemli olsun. Amaç yanımızda taşıyacağımız bir obje değil sevgili sevmek sevilmek.
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Soran+1 yılTatmin olmadim bundan
- +1 yıl
neden tatmin olmadın senin esas sormak istediğin merak ettiğin nedir?
Soran+1 yılEn iyi grustn anlarsn
Soran+1 yılBekle
- +1 yıl
bekliyorum
+1 yılBana kalırsa Kapalı ile ileri gitmem kapalı kadınlar hoşuma gitmiyor... Kendilerini saçlarını kapattıkları için namuslu olarak görmeleri sinirimi bozuyor... şu an kapalılardan hoşlanmıyorum çünkü aşık değilim aşık olunca fikrimi değiştirebilirim
00 YorumlaTercihim kapalı kız olurdu kabuklu fıstık misali :))
20 Yorumla
+1 yılKapalıysa böyle şeyleri merak etmemeli, dinde flört yasak :d
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKapalı kıza yakınlaşma olmaz ki. Yaklaşmam, yakınlaşmam. Kapalı kızla ilişki kurulacaksa görücü usulü evlilik tarzı olmalı.
00 Yorumlabana farketmez. şu an ki kız arkadasım açık fakat evlenince kapanmasını isterim kendisi de kapanmaya soğuk değil
30 YorumlaBenim icin cok iyidr ya keske hep oyle olsalar ama icde oyle olmali kpli olup nasl oldklarnini bldklermzde var
00 YorumlaSadece kapalı olmayacak kalbide ahlaki vasiflar tasiyacak. yoksa disarda bir dunya kapalı var. ama kalpleri o. rpu olmus
00 Yorumla
+1 yılSiyasi ve hayat bakış acıma ters arkadaşlık dahi kurmam
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Ulke laik dinin toplum üzerindekı etkilerini sevmiyorum bir çok şey yazabilirim ama uzun olur kisacasi siyasi bakis acısı işte
+1 yılHerkesin görüşüne kıyafetine saygım var ama ben sevgili olarak öyle biriyle yapamayacağımı düşünüyorum. Yine de büyük konuşmayayım. :)
00 Yorumla
+1 yılKimin altından neler cikiyo bilemeyiz ama bir önyargı var ne yazık ki türbanlı kızlar ile ilgili
10 YorumlaHepsi aynidir ama kapali kizlar bana hep birbirinin aynisi gibi geliyo standart tur gibi geliyo :D
12 Yorumla- +1 yıl
asıl açıklar birbirini aynısı yaa aynı tarzlar aynı huylar çok sıkıcı kapalı arkdaşlar varsa yakınınızda değerini bilin derim
Sadece Kapalı Olması Yeterli Değil.
Kapalıysa da Kapalı Gibi Davranmalı.00 YorumlaOlabilir bence neden olmasınki göz zevkine uymuyorsa hoşlandiysam kapalida olur
00 Yorumla
+1 yılBenim oldu kapalı bir kızla ilişkim ve mükemmeldi, anal seks yaptık ve çok ateşli bir kızdı
04 Yorumla
Soran+1 yılOha
- +1 yıl
Ne ohasi, sordun söyledim
Soran+1 yılSordum demi
- +1 yıl
Evet sordun
+1 yılkesinlikle kapalı ilk tercihtir namuslu bir erkek için
20 Yorumlakaplı olduktan sonra namuslu degilse boşa kapanıyor
00 Yorumla
+1 yılevet seviştim. kişisine göre değişir. kimisi erkeğin yüzüne bile bakmaz. kimisi çok samimidir. bana göre bazıları çok tatlı oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangisi cazip gelıyor dşye bir kıyaslama yapılamaz sacma bı soru sormussunuz (!)
00 YorumlaBici bulurum şahsen. Fiziğinede bağlı kaç yasındasın?
00 Yorumlakaçırılmaması gerekilen fırsattır tut evlen abi
51 Yorumla
Soran+1 yıl: D
Başı gibiyse kendide evlenilecek kızdır
30 Yorumla
+1 yılYa biraz görüş meselesi bu..
00 YorumlaDini hassasiyeti olması güzel tabi
30 Yorumlaillaki kapalı derim ben
20 Yorumla
+1 yılNe kapalılar gördük... Mesele düşüncede
20 Yorumlaher kapanana tesettürlü degil
DiyorumBenツ35 YorumlaKapalı kizdan kasıt türban mı carsaf mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılIkiside olabilir
niye kapalilarin eee cani yok mu:-) :-)
00 Yorumla
+1 yılSimdide kapali acik diyemi ayrildi kizlar
00 YorumlaSaygı duyarım ve öyle bir eşim olmasını isterim :)
10 Yorumlasahici bulmuyorlar bazılarını
00 Yorumlabazı kapalılar var açıklardan beter.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı kız değişik geliyor bana yakınlaşamam.
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik derkn
+1 yılBenim açımdan : çekici
00 YorumlaDünya ahiret bacım hepsi
00 YorumlaMesele esarbin anltindakinde
00 YorumlaElbette olur. Bir fark yok.
00 Yorumla
+1 yılAçık Kızdan bir Farkı Yok BENİM İÇİN
00 Yorumlakapalısı da bir açığıda kalbi temiz olsun
00 Yorumla
+1 yılüstü kapalı altı açık
00 Yorumla
+1 yılkızların gözünde farklı mı oluyor?
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat