+1 yılBirkaç sorum olacak cicim.
İlk olarak kaşar kız ne demek? Neye göre kime göre kaşar?
İkincisi de sevgiline madem güvenmiyorsun niye hala devam ediyorsun? Seviyorum deme sevgi böyle şeyler barındırmaz içinde.
Hadi bir de üç yapalım, seni sevdiğinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?
Neyse gece gece bu kadar soru yeter, öptüm parmak uçlarından.02 Yorumla
Soran+1 yılSorularına cevap veriyorum...
1) Kaşar kız; her tarafını açan, götü başı ayrı oynayan, pancar motoru gibi çalışan, erkeklerle para karşılığı birlikte olan veya gösteripte vermeyen veya hem gösterip hem veren ya da direk veren kıza denir. Bu profilden herhangi birine veya ikisine veya üçüne uyan kız kaşardır, kime göresine gelincede, bana göre böyle...
2) Ben sevgilime güvenmiyorum demedim, evet güvenim sarsıldı ama tamamen yıkılcak duruma gelse zaten şu an ayrı olurduk buna emin olabilirsin, böyle böyle birşey gördüm bu ne kadar doğru ne kadar yalnış diye kafamda ölçüp tarttım, beni aldatmadı sadece zevke gelmiş bakmış sonuçta erkek bu kendimizi kandırmaya gerek yok bakıyolarmı bakıyolar...
3) Üç senedir birlikteyiz canım sana burada kalkıp anlatamam şimdi çünkü ne beni tanıyosun nede sevgilimi... ama ben sevgilimi uzun bir süredir tanıyorum birlikte o kadar çok şey yaşadıkki yaşamadığımız eğlence, mutluluk, kavga, tartışma kalmadı o yüzden bu kadar eminim.
Soran+1 yılYine beklerim canım...
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek oldugu icin illa oyle bakar erkek sonucta ama 3 senedir seninle birlikte sana deger veriyor belli o yuzden bir muhabbet gecmemisse baska kizlarla fazla tepki verme cunku cok sıkarsan bir erkegi kacar
05 Yorumla
Soran+1 yılama benim kafam çok karıştı şu an
- +1 yıl
Msjlasmadiysa bir sorun yok bence duvatina girdi bakti bundan dolayi 3 senenizi bosa gecirmis olmayin basit sorunlar bunlar
Soran+1 yılevet bencede ama kafamda hep bir şüphe var ya whatsapptan konuşuyosa ya telefondan mesajlaşıyosa diye aklıma gelmiyo değil
- +1 yıl
Sen guvenini kaybetmissin belli guven olmadan birsey olmaz eski sevgindr kalmamistir artik konusrken hala aklindan geciyordur acaba baskasiylada konusuyormu diye ne diyim hayirlisi olsun senin icin insallah duzene girer hersey
Soran+1 yılinsallah ya :(
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılOhaa bu face yüüznden benim de bir kaç ark ayrılma noktasina geldi, ki bir kaç ark sirf benim facemi bu analamda kulanıyorlar yani ex lerini ya da gördükleri kızlari benim faceten aratirp bakiyorlar :D abowww sevgilim görüse izah edemicem şeyler peehh mıçtık :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak kardeşim benden tavsiye bir şey olmaz. Fıtratımızda var illa aldatma değil ufak tefek bakmalar olur. Onları da görmeyiverin aldatmıyor ya seni bir kızla. Bak seven erkek bulmak kolay değil. Gel benim söZümü dinle bunları görmezlikten gel
04 Yorumla
Soran+1 yılama ya aldatırsa beni?
Cevap sahibi+1 yılAldatırsa yani bir kızla yatarsa tabi farklı bir durum ama bunlar normal. Olabilen durumlar canını sıkma. Bizin hormonlar biraz fazla çalışıyor işte. Yani kontrol ediyoruz ama bazen ufak tefek bakmalar oluyor işte
Soran+1 yılhay sizin hormonlarınıza ya offf :(
Cevap sahibi+1 yılYa ne yapalım içimizde canavarla yaşamak kolay mı sanıyorsun? Ama sevdik mi seviyoruz ona zarar vermiyoruz bazen bakmalar oluyor dedim yatıyoruz demedim ki işte onlar hormonlarının esiri olmuş kişiler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir arkadaşa bakıp s*çmış resmen :):
1.bp.blogspot.com/.../arkadasa+bakip+sicicam.jpg21 Yorumla
+1 yılNeden suçu hep karşımızdakinde ararız ki? Acaba neden bakmış veya neden başka bir kıza ilgi duymuş? Belki ona seninle her konuyu konuşmasına izin vermemişsindir. Lütfen unutma : Sevdiğiniz kişi eğer bir başkasına yöneliyorsa bunda sizin de suçunuz vardır. Onun seninle her konuyu konuşmasına izin ver aksi halde başka kapılara yönelecektir.
10 Yorumla
+1 yılKimseye mesaj atıp tanışma çabasına girmediyse normaldir. Sen hiçbir şey olmamış gibi devam et çünkü hiçbir şey olmamış. Ama kontrol et haftada 10 günde bir kez. Güven kontrole mani değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen en doğrusu bu galiba kontrol edicem hep bundan sonra sıkı takip yapıcam her buluşmamızda telefonuna bakıcam... birşey yakalarsamda biter zaten
- +1 yıl
Her gün kontrol ettiğini bilirse, her buluşmada telefonunu kurcaladığını bilirse bu kez bir şey yapacaksa gizli face hesabı açar ordan yapar. Cool takıl çaktırma kontrol ettiğini.
benim hatunda bakıyor bunlara ama ben gene kafaama göre bakıyom sağa sola senn sevgilinin yaptıgıda erkeksibişey boşver takma bu kadar vurup geciyodur o :)
01 Yorumla
Soran+1 yılvurup geçiyodur derken
+1 yılhesap sor mantıklı bir açıklama yapana kadar başının etini ye sonra bırak gitsin çünkü bir Monroe sözü derki: ''Akıllı bir kız öper ama sevmez, dinler ama inanmaz, ve terkedilmeden önce terkeder.''
10 YorumlaZarf at. Facebooktaki kasarlarla mesajlarini gordum de. Ama inandirici ol. Sazan gibi atlasin. Sonra ver odunu ver odunu:D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında mantıklı ama risklide... kimle derse ne dicem
Gizli Üye(30-35)+1 yılDedin ya kaşar kızları falan aramış diye seni sevdiği için sana dokunmuyosa ihtiyaçlarını gidermek için birini arıyo olabilir bazı erkeklerimiz böyledir bazıları sevgiliden ister bazıları parayı verir
02 Yorumla
Soran+1 yılama aldatıyo demek olur buda !
Cevap sahibi+1 yılEvet yani aldatmak olıyo bunu açık bir dille ilk önce sor zaten cevabı ne olucak kem küm ediyosa vardır bişey
Demek ki ihtiyacını giderememişsin ki o yollara başvurmuş
07 Yorumla
Soran+1 yılben onlar gibi olamam kusura bakmasın çok birini istiyosa benden ayrılabilir
Soran+1 yılhayır yani diğer türlü bana bağlı kalamıyomu bu kadar zormu bu ya çok bişey istiyosa gitsin banyoya... anladınız siz
Soran+1 yılhayır kesinlikle ama dediğim gibi hiç yapmadık ve yapmamda
Soran+1 yılsadece lafta...
+1 yılSessiz atın çiftesi pek olur derler. Mesaj kutusunun boş olması da fazla iyi değil. SEnin her gün girdiğini biliyosa mesaj attıktan ve gelen mesajı okuduktan sonra siliyo olabliir ama günahınıda almıyım şimdi, belki öylesine bakıyodur :D
12 Yorumla
Soran+1 yılyok mesajlar duruyo hep arkadaşlarıyla konuşmaları onun dışında bişey yok ama bundan sonra sıkı takip yapıcam
- +1 yıl
Peki
+1 yıl2. Beyin yonlendirmis belli :)) abi benlik bir durum var mi ,?
04 Yorumla
Soran+1 yılbeynine sıçarlar onun
- +1 yıl
Takilma bu kadar facesine baktigini aoyleme ara ara ima et. Benim sevgilim bir kiza yan bakmamistir gibi anlar o bir daha bakmaz ;)
Soran+1 yılfacesine baktığımı biliyoki ama o hareketler dökümünden haberi yok safımın
- +1 yıl
Iyi iste kizim bulmusun safi kacirma hayatta en badarili kadin evlenecegi erkegi bulan kadindir bana gore
+1 yılArkadas mesajlari silmis fakat hareket dokumunden haberi yok bence hatayi yakalamisken yuzune vur
01 Yorumla
Soran+1 yılya hayır facesine hemen hemen hergün giriyorum mesajlar temiz yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmaları yoksa sadece baktiysa çok çok sıkıntı yapma. ..
Cinsellik libidosu tavan yaptığı zaman bakmış olabilir. .. :(
Maalesef erkeklerin yaradilisinda var bu :S00 Yorumla Bilemezsin ben bakmıyodum yolda bile o yokken kafa önümdeydi hak etmedi neyse belkide yazışmaları silmiştir sen kendinle kıyasla eğer sen hiç bakmadıysan hesap sor eğer baktıysan müstaktır hakkın yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. sevdigin konusmustur o kasarlarla ama senin gormemen icin mesajlari silmis olabilir bir dusun
03 Yorumla
Soran+1 yılhayırrr facesine hergün giriyorum biriyle konuşsa görmemem imkansız o konuda eminim
Erkektir biz sizin özel durumlarınızı normal görüyoruz sizde duyarlı olun lütfen seni aldatmıyor aldatsa konuşmalarına tanık olurdun ve bunu bütün erkekler yapar sarıl ona doğal karşıla
00 YorumlaSeni seviyor diye girmesine engelmi, kadınlarıda gıruyoruz burada neler yazıyor. E bahsettiğin olayda kadınlar bu kadar kudurmuşken erkeklerin yaptıkları niye anormal geliyor size
00 YorumlaHic bilmiyosun gibi davran. Sen olsanda olmasan da veya ergenlige girdikten sonra olir bu tur seyler rahat ol
06 Yorumla
Soran+1 yılama ya aldatırsa?
Soran+1 yılinşallah öyledir... ama şimdi çok içimde kalıcak söylemezsem ne yapıcam ben kafam çok karışık
Soran+1 yılaldatıyosa zaten bitsin... ama dediğin gibi yapıcam görmemiş gibi yapıcam ve bundan sonra sıkı takip yapıcam her buluşmamızda telini istiycem vs eğer bişeyini yakalarsamda biter ne yapıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılmsjı yazdığı an sileni biliyorum ben. o yapıyodur bişeyler güvenme kardeşim valla bak..
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :(
Cevap sahibi+1 yılüzülme ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek tir bakabilir
Bakmis olmasi Aldattigi anlamina gelmez bak gul gibi uc yil grcirmissiniz bisey yapsa belli ederdi sevmese ayrilirdi cok az da olsa ipleri bazen iki cekip bir birakacaksin00 Yorumlahareket dökümüne nerden bakılıyor ya siliyim hemen :D
14 Yorumla
Soran+1 yılhareketler dökümü var profilinde görürsün oraya girince en aşağıda ara diye bir bölüm var ona tıklıyosun ve herşey kabbaaaakkk gibi ortada :)
Soran+1 yılvalla yardım edemem kusura bakma bu konuda yakalan :)
Bence sen varken bunu yapması hata
Bir de öyle gözüyor muydu ya?09 Yorumla
Soran+1 yılgözüküyo tabi yediği her halt ortaya çıkıyo
Soran+1 yılprofillere bakıp çıkmış sadece...
Soran+1 yılhiç bişey yok... beğenmelerede baktım tek tek... sadece profillere bakmış o kadar
Soran+1 yılonane ya fakemi değilmi töbe töbe gerçek olsa ne yapıcak
Merak etmistir bakmistir bir manzaraya bakinca kizmican guzrl güzel kizlarda bir seyir zevki siz bile bakiyosunuz ama sapik sayfalari bilrmicem
00 YorumlaEmin ol bakmayan erkek yok o yüzden sarıl o sevgiline.
10 Yorumla
+1 yılher normal erkek gibi ihtiyacini karsilamaya calisior
00 YorumlaEger başka bir arkadasında şifresi varsa amenna ama eger sen hariç kimsede yoksa ben çıldırırdım sevgimden gebersem de bırakırdım
00 Yorumla
+1 yılsende onu işlet onun tanımadığı bir arkadaşının facesiyle felan.
01 Yorumla
Soran+1 yılfaceden konuşmaz asla biliyorum çünkü girdiğimi biliyo eğer öyle bir niyeti varsa tabi...
vay yavsak vayyy... pekı bu guvensızlık varken hala neden sevgılısınız
04 Yorumla
Soran+1 yılherkes normal diyo çünkü sadece bakmış profillere... bende tam emin olamadım ne yapsam bilemedim :(
Soran+1 yılo bakarken iyide ben ne yapmış diye bakıncamı kötü
+1 yılnormal bir şey ya etrafa bir bakınmış ne var ne yok diye niyeti kötü değil :D
04 Yorumla
Soran+1 yılgözlerini oyarım onun yaa
- +1 yıl
abooo kıskançç
Soran+1 yılhemde çok
- +1 yıl
erkek arkadaşın da acamiymiş yahuu yapıyorsun bari ardında delil bırakma saygı duyalımm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntı yoktur ya erkektir bakar öyle illa sırf bakmak için giriyordur :D yasakla girmesin onlara.
02 Yorumla
Soran+1 yılyasaklamak çözümmüki
Cevap sahibi+1 yılEn azından rahatsız olduğunu bilsin. Seni severse yasağına da uyacaktır. Aldatıyor da olabilir, Ama dediğine göre mesajlaşma yok, illa seni aldatıyor, gözü başka kızlarda diye düşünme onlara cinsel açıdan bakıyordur. Sen söyledin hepsi kaşar diye. Erkekler böyleyiz işte sevgilimizi çok sevsek de seksi birini görsek bakmadan edemeyiz. Sevgilisinin sözünden çıkmayan kılıbık bir erkek bile bunu gizlice yapar. Hele evli adamlar bike yapıyor.
+1 yılne yapsın erkek sonuçta. erkek profillerinimi gezsin eleman
08 Yorumla
Soran+1 yılbugün buna bakan yarın başka bişeye bakmazmı peki?
- +1 yıl
bakmaması tuhaf olur
Soran+1 yılo olmaz işte arkadaş
- +1 yıl
cinsel hayatınız var mı onunla?
Soran+1 yıltelde konuşuyoruz öyle bir iki sadece
- +1 yıl
demekki adamı kesmiyorki başka şeyler arıyor. artık ilişkiler böyle. verebildiğin kadarını alıyorsun. veremediğini başkasından alıyor çiftler
Soran+1 yılben onun bir tarafını bir kesicem sonunda artık hiç bişey arayamıcak istesede
- +1 yıl
insan bindiği ya da bineceği dalı kesmez :) yapma böyle şeyler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazı ihtiyaçlarını karşılamazsan normal bir şey deme hakkın yok
00 YorumlaMerak... Baska bisey yoktur merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılbugün bunu merak eden yarın başka şeyleride merak etmesin?
Soran+1 yılallahım ben kafamı nerelere vvurayım yaaa ne yapıcam ben ya kafayı yicem bunu ona söylesemmi söylemesemmi ne yapsam hiçbişey bilmiyorummm
Aldatabilir seni kangrei kolu kes ayrl
00 YorumlaOsuruktan tayyare selam soyle o yare
10 Yorumla
+1 yılBu kadar sıkarsan işin iş. sıkılır ayrılır
01 Yorumla
Soran+1 yılne yapsaydımyaa
+1 yılsprite ile acımasız gerçekler -_-
00 Yorumla
+1 yıllibidonun etkisi boşver :)
04 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Sağlıkçıyım ben yha bilmemmi :)
+1 yıloda seni burada görse ne düşünürdü acaba :D
02 Yorumla
Soran+1 yılumrumda değil artık görürse görsün soğudum birden
- +1 yıl
yani gayet normal bişey bu bakabilir... bence abartılcak birşey değil..
bekarlıktan kalan bişiydir...
00 YorumlaOlur olur her zaman yaptımız şey
00 Yorumla
+1 yılİyikime sevgilim yok. D. d
00 Yorumlaartık birşeyler istiyor
00 Yorumlasende bu sitedesin oyle seye boyle sey olmus.
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka bu sitede olmak onun yaptığıyla birmi? biz burada dertlerimizi paylaşıyoruz kafamızın karışık olduğu şeylerde yardım istiyoruz ama siz ne yapıyosunuz onu bilemem
+1 yılMesajları sil diye birşey var.
02 Yorumla
Soran+1 yılcanım onu bende biliyorum ama kimseyle konuşmuyo eminim çünkü hergün giriyorum facesine kızlarla konuşsa görmemem imkansız
- +1 yıl
Bilemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkez oyle herkes bende dahıl
02 Yorumla
Soran+1 yılnormalmi bu şimdi yani
Cevap sahibi+1 yılneye gore kıme gore
degıl tabıkıde ama yapıyoz ıste sosyal medyanın b. kları
+1 yılşüpheli hareketler var adaş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla Ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılsapık işte salla
01 Yorumla
Soran+1 yılyani?
olur öyle arada
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?